Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlaaaar ben size söyledim mi yaa benim aşkımın çarşısı varmışşşş delikafadulden doğuda olmazya genelde. bu haftasonu çıktı görüştük bitanemle :asigim: bi de yazıcı-postacı ikisini de yapıyo bu hafta geçen gün ve bugün dışarı çıktı 10 dklığına msn e de girdi 3 kere gördüm aşkımı yerim onu....:asigim:

o değilde sen gidebilirsin aslında
75 dk vapurla tatlım ya düşün sen bunu
şahsen ben olsam her hafta giderdim delikafadulden

ben gidicem gitmesine de izin alamıyor pazar gününe komutanda sürekli gelmesinler diyor ramazandan önce gittim yanlız babam salmıyor istanbulda kaybolursun diyor yanımda da kimse gelmiyor

ne güzel canım ya inşallah hep çıkar hep görürsün

ben gidicem gitmesine de izin alamıyor pazar gününe komutanda sürekli gelmesinler diyor ramazandan önce gittim yanlız babam salmıyor istanbulda kaybolursun diyor yanımda da kimse gelmiyor

yok artık niye kaybolasın yahu
sora sora bağdat bulunur
taam sende dışarı çıkartma birliğinde görürsün

ulen 15 ay bekliyoruz ne demek gelme ya
çok oluyorlar artıkın

aynen öyle valla gerçi adam da haklı sülale sülale değil ki sadece ben gitmiyorum ki ailesi var dayıları gidiyor teyzeleri halaları ne kıymetli yeğenleri varmış sadece ben gitsem 3 haftada bir adam birşey demeyecek ama sürekli birileri var malesef

eğer evciye çıkabilseydi gidecektim bayramda yada o gelecekti çaktırmadan ama evci izni isteme sakın sürgün yersin demişler
diğer konularda rahat ama görüşmek konusunda zor oluyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…