Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydın :1no2::1no2:

Aşkım izne gelemiyo o kadar da umutlanmıştıkmafoldumben
niye gelemiyo nolmuş ki
ağla duygum içine atma insan içine atarak daha kötü oluyor git biraz hava al istersen duygucum kendie gelirsin belki üzerinden birazcık atarsın sıkıntını
of inşallah burcucum düzelirim,
nazar mı değdirdim kendi kendime bilmiyorum ki :çok üzgünüm:

inşallah dediğin gibi olur canım benim sağol moral oldu bu :)
ay canım ya heycana bak ya
bakiim di mi :çok üzgünüm:

10 günlüğüne gelicekti. Ama izin vermimiş bi komutanı hepsini kullanması gerekiyomuş.
Ama hepsini şimdi kullanırsa daha önümüzde çok gün var. Oda kullanmıyo doğal olarak.
Daha sonra kullarım diyo.
Off dokunsalar ağlıycamm mafoldumben

geçici bir durum duygucum askerini görünce kalbin yerinden çıkıcakmış gibi olur tatlım üzülme hep böyle mi olucam diye
bende zehra gibiydim çok soğuktum ona karşı ama sonra alıştım ve eskisi gibi olduk :)

aahh canim benim..
Ne giciklar ya.. bazi yerlerde birden kullanman lazim, bazi yerde karismiyorlar..
Herkes kafasina göre bir uygulama yapiyo yaaa..

Nezaman kullanmayi dusunuyorsunuz simdi

Günaydinlarrrrrrrrrrrr a.s.

günaydın babykem :1hug:

günaydın edacım hpşgeldin nasılsın bakalım bugün

günaydın burcu'cum, iyiyim canım askerim muhabere mebs'e geçti dün. çok şükür daha iyi rahatı.bugünde komutan izin kağıdını istediğimiz gün kadar imzalarsa daha iyi olacağım :Saruboceq:

günaydın canım maşşallah 400leri yemişsin

evet 400'leri haaammm yaptık inşallah 300'lerde bi çırpıda geçer :lepi:

GÜNAYDIN CANIM.. HAYIRDIR ??? kafamçokkarıştı
GÜNAYDIIINNNN opuyorumnanaktan

günaydın flowerb'cim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn

GÜNAYDIIINNN =)

bizde de aynı sorun var canım.. kullanmıycam dayanıcam o zaman 1 ay erken gelirim daha iyi dedi nişanlım ama zorunlu izin kullanmak demiş komutanları.. napıcak bilmiyoruz..

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile bizim bölük komutanı kağıdı imzalamış ama biri daha imzalıcakmış.bugün onun imzalaması gerekiyor bakalım 7 gün izin vericek mi yaa eyvahedigeldismile
sağı solu belli olmuyor bunlarında birisi izin veriyor diğeri izin vermiyor.yada izin verenin fikri sonra değişiyor.tuhaf -tatlicadiarzu-

duygumma.s.
sıkma kendini yarın olsun bi kalbin pıypıy nasıl atacak gör bakdelikafadulden
şimdi böyle hissetmen normalolumunekankayizsmile
geçireceğiniz o güzellll günleri düşün olurmu olumunekankayizsmile

:çok üzgünüm: off yapılırmı bu yaaa:çok üzgünüm:
üzme canım kendini :1hug:
iznin hepsini kullanmak için erken bencede boshayallersmile
iznini tamamını kullanacağı günde gelecek elbet :lepi:

GÜNAYDIIINNN =)

bizde de aynı sorun var canım.. kullanmıycam dayanıcam o zaman 1 ay erken gelirim daha iyi dedi nişanlım ama zorunlu izin kullanmak demiş komutanları.. napıcak bilmiyoruz..

Evet bizdede zorunlu izin kullanmak

Aynen bizim izinide bölük komutanı imzalamış ama bi üstü var herhalde o imzalamımış Gıcıkk

Ya kızlar bana bir fikir verin;
Bnimkinin mp3 ü bozulmuş bana bi no verdi bide markasını, araştırıp izmirde yetkili servisini bulurmusun diye.. Unuttum o gün akşamında benle ilgili herşeyi unutuyorsun deyip kavga ettik
Gazetede bir yazı okumuş benmde okumamı o sayfayı da saklamamı için rica etmişti.. Gündüz unuttum iftardan sonra çıkıp aldım akşam 8 buçukta ama misafirliğe gitmiştik okuyamamıştım döndüğümde okumak için açtım aşkım aradı sonra başım ağrıodu derken yattım. Ertesi gün annem atmış gazeteyi. Dün gazeteyi sordu "annem atmış aşkım" dedim netten okuyayım ordan çıkartırım dedim. Bir kıyamette bundan koptu. Bu iki kavga 2 gün ard arda oldu..
Sabah aradığında artık beni umursamadığını düşünüyorum ondan böyle dayanamıyorum kavga ediyorum dedi.. Söz veriyorum ben sana çok mutlu edicem seni ama biraz sabret askerlik bitinceye kadar dedi..
Gerçekten benmi hatalıyım göremiyorum objektif davranıcağınız için sizlere soruyorum hanımlar...

Askerin haklı galiba canım senin bahanelerin var ama inan o bunu anlamaz
Onun istediklerini yapmayınca onu umursamadığını zannediyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…