- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.521
Askerin haklı galiba canım senin bahanelerin var ama inan o bunu anlamaz
Onun istediklerini yapmayınca onu umursamadığını zannediyoo
Ya gerçekten unutuyorum ve ona bunu anlatamıyorum. Benim haricimde herşeyi hatırlıosun diyo bu kez ve bir sefer değil defalarca oldu.. Tamam haklı olabilir ama bu aşırı tepkileri yokmuu :sinifsinif:
Ya kızlar bana bir fikir verin;
Bnimkinin mp3 ü bozulmuş bana bi no verdi bide markasını, araştırıp izmirde yetkili servisini bulurmusun diye.. Unuttum o gün akşamında benle ilgili herşeyi unutuyorsun deyip kavga ettik
Gazetede bir yazı okumuş benmde okumamı o sayfayı da saklamamı için rica etmişti.. Gündüz unuttum iftardan sonra çıkıp aldım akşam 8 buçukta ama misafirliğe gitmiştik okuyamamıştım döndüğümde okumak için açtım aşkım aradı sonra başım ağrıodu derken yattım. Ertesi gün annem atmış gazeteyi. Dün gazeteyi sordu "annem atmış aşkım" dedim netten okuyayım ordan çıkartırım dedim. Bir kıyamette bundan koptu. Bu iki kavga 2 gün ard arda oldu..
Sabah aradığında artık beni umursamadığını düşünüyorum ondan böyle dayanamıyorum kavga ediyorum dedi.. Söz veriyorum ben sana çok mutlu edicem seni ama biraz sabret askerlik bitinceye kadar dedi..
Gerçekten benmi hatalıyım göremiyorum objektif davranıcağınız için sizlere soruyorum hanımlar...
Hepsinin intikamını alıcam sivile gelince kötükedihüsoBenimde başıma çok geldiği için anlıyorum seni canım.
Kesinlikle önemsememek değil aslında sadece unutuyoruz.
Ama tabi anlat anlatabilirsen.
öyle düşünmesi gayet normal canım bizede böyle birşey yapılsa bizde öyle düşünürdük onun dediklerini yapmaya özen gösterir hemen yap haatta askerdeler sonuçta alınıyorlar canım benim
Hepsinin intikamını alıcam sivile gelince kötükedihüso
Haklısın tatlım orası öyle tabi... Biraz daha özen göstermem gerek ama üfff hiç bişey isteyerek olmuyor kii
iyilik canıım senden naber?
kafamçokkarıştı
iyi nolsun işte aynııboshayallersmile boshayallersmile
ofisdeyim bisürü iş var ama hiçde yapasım yokeyvahedigeldismile
aynen canım yaaa.. haftaya da izin aldım ilk 3 günü, birleştirdim 1 haftaya.. bitirmem lazım bütün işleri ama hiç canım istemiyo yaa sempatiksalakcinni
Selam kızlar. Şafak 46 Kahramanmaraş zemuszemus
kaydirigubbakcemile2
ohhh ne güzel yapmışsın izin almakla yerimseniben
bir hafta dinlenirsin gezersinn ohh misss kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2
aynen canım yaaa.. haftaya da izin aldım ilk 3 günü, birleştirdim 1 haftaya.. bitirmem lazım bütün işleri ama hiç canım istemiyo yaa sempatiksalakcinni
Bende aşkım gelicek diye işlerimi bitirmeye çalışıyodum
o gelince rahat rahat gezelim diye ama malesef kısmet değilmiş :1no2:
kaydirigubbakcemile3FIKRA
Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
Temel'in cani cok sikiliyormus.
Yuna...n'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti y...apmis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."
Üfff başım ağrıyo yaa kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3
Orucluysan onun etkisi vardır.
FIKRA
Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
Temel'in cani cok sikiliyormus.
Yuna...n'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti y...apmis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?