Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Askerin haklı galiba canım senin bahanelerin var ama inan o bunu anlamaz
Onun istediklerini yapmayınca onu umursamadığını zannediyoo

Ya gerçekten unutuyorum ve ona bunu anlatamıyorum. Benim haricimde herşeyi hatırlıosun diyo bu kez ve bir sefer değil defalarca oldu.. Tamam haklı olabilir ama bu aşırı tepkileri yokmuu :sinifsinif:

Ya gerçekten unutuyorum ve ona bunu anlatamıyorum. Benim haricimde herşeyi hatırlıosun diyo bu kez ve bir sefer değil defalarca oldu.. Tamam haklı olabilir ama bu aşırı tepkileri yokmuu :sinifsinif:

Benimde başıma çok geldiği için anlıyorum seni canım.
Kesinlikle önemsememek değil aslında sadece unutuyoruz.
Ama tabi anlat anlatabilirsen.

öyle düşünmesi gayet normal canım bizede böyle birşey yapılsa bizde öyle düşünürdük onun dediklerini yapmaya özen gösterir hemen yap haatta askerdeler sonuçta alınıyorlar canım benim

Benimde başıma çok geldiği için anlıyorum seni canım.
Kesinlikle önemsememek değil aslında sadece unutuyoruz.
Ama tabi anlat anlatabilirsen.
Hepsinin intikamını alıcam sivile gelince kötükedihüso
öyle düşünmesi gayet normal canım bizede böyle birşey yapılsa bizde öyle düşünürdük onun dediklerini yapmaya özen gösterir hemen yap haatta askerdeler sonuçta alınıyorlar canım benim

Haklısın tatlım orası öyle tabi... Biraz daha özen göstermem gerek ama üfff hiç bişey isteyerek olmuyor kii

Hepsinin intikamını alıcam sivile gelince kötükedihüso

Haklısın tatlım orası öyle tabi... Biraz daha özen göstermem gerek ama üfff hiç bişey isteyerek olmuyor kii

yani kesinlikle bize yaoılsa sadece tartışmak değil kıyamet koparırdık yani:)
isteyerek olmuyor tabikide ama işte onlar bunu anlayamıyorlar
benimki çok şükür öle bişeyi yokda konuşurken ne diceğimi unutuyorum ondan tartışmamıza oluyor ya aşkım bikerede unutma diyor ya düşünebiliyor musun?:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile2
aynen canım yaaa.. haftaya da izin aldım ilk 3 günü, birleştirdim 1 haftaya.. bitirmem lazım bütün işleri ama hiç canım istemiyo yaa sempatiksalakcinni

ohhh ne güzel yapmışsın izin almakla yerimseniben
bir hafta dinlenirsin gezersinn ohh misss kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2

Bende aşkım gelicek diye işlerimi bitirmeye çalışıyodum
o gelince rahat rahat gezelim diye ama malesef kısmet değilmiş :1no2:

tabii ki hazırlanmışken, beklerken böyle bişey olması hoş olmamış, hayalkırıklığı olmuş ama olsun canım biraz daha zaman geçsin de gelsin ki sonrası daha kolay olsun.. benim nişanlımda dayabildiğim kadar dayanıcam diyo toplu izne yolladıkları için. çok zor sabretmek, bu kadar özlem varken am ayapabileceğimiz bişey yok napalım kısmet böyleymiş bizlere de :1no2:

FIKRA

Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
Temel'in cani cok sikiliyormus.
Yuna...n'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti y...apmis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."

kaydirigubbakcemile3

Üfff başım ağrıyo yaa kafamçokkarıştı

Orucluysan onun etkisi vardır.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…