Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>226turkbayragi

selam kızlarrrr herkesee tünaydınnn haifi yağmur var bu sabah burdaaaaa yağmur da daha bi özlüom aşkımı yhaaaaaaa ne güsel şimdi burda olsa gezerdikkk boshayallersmile

şafak 254

htiyacim var....
bazen böyle bi an geliyo ya...
yani aslinda hergün ihtiyacin olur....
ama bi AN gelir.... sebepsiz yere durduk yere yaslar akar böle
suan sadece bi sesini duysan ,,, iyi gelir sana...
iste öyle bi an daym...
....
iyi degilim.... ve benim bu agrilari unutmam icin , onun sesine ihtiyacim var.

Kızlar yaa saat 2de aşkımla konuştuk telefon sürekli kapanıyodu sonra bi 20 dk kesintisiz konuştuk kapandı aşkım bi dha aramadı şimdi arıyorum tüm telefonlar iç hat bile meşgul bağlantı hatası diyo ne olmuştur acaba yaa :sinifsinif:

telefonları arızalanmıştır canımolumunekankayizsmile
ne olucakki başka

Babykem sonunda öğrendim nişanlımdan bugün 168miş şafağımız maaşallah beni düzeltir misin listede canıım olumunekankayizsmile

bendeebilmiyorumkismile
1aydır kamerada bile görmedim.

ah canıım ben de 6 aydır sadece telefonla konuşuyorum canım ama napalım sabrediyoruz sonunda hep bizim olacaklar inşallaah :Saruboceq:

canıım.. o taraflarda öyle maalesef.. pat diye arıza yapar bazen 3dkk sonra düzelir bazen 3 gün sonra kafamçokkarıştı meşgul gibi ama meşgul olmayan bip bip-arıza sesidir öğretti bana o taraf 6 ayda sempatiksalakcinni

selam susum.. sana da hayırlı kandiller, kadir gecen mübarek olsun yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…