Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlaar bu arada ben gelene kadar 3 gün içerisinde askerine kavuşmuş ve önümüzdeki bir hafta içerisinde kavuşacak olanların gözü aydin olsun ben 1 hafta izinde olacağım, internete giremeyebilirim.. çok kaynatmayın haa geldiğimde zor olur güncel sayafa gelmem sonra kaydirigubbakcemile3
şafağı 168de bırakıyorum, 160da görüşmek üzere opuyorumnanaktan

herkes ne güzel mehtap sayip , sevdigine kavu$manin heyecanini sevincini ya$arken benim ugra$tigim duruma bakin kizlar ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
benimkinin benden sonra bi kiz arkadasi olmustu , bi kac ay cikmislar fazla degil
kiz $imdi sacma sacma konu$uyo canimi cok sIktI bu olay ya mafoldumben

cicim nerelerdesin kız sen özlettinkendini valla tam forum sayfasını açarken aklıma sen geldin en son sen yazmışsın.
canım üzme o tatlı canını inan değmez:1hug:

hoşbuldum kızlar. didemcim,gezdim geldim valla... ondan nete giremiyorum 2 aydan fazla oldu sanırım...
şükürler olsun askerimle çok iyiyiz. bu yaz 3 kez 5 gün görüşebildik. ben onu görmeye gittim o mazeret bulup geldi...

sizler nasılsınız kızlar
didem siz nasılsınız askerinle

iyi yapmışsın canım baksana havalar kötüleşiyo güzel havaların kıymetini bilmek lazım..
Askerinle iyi olmanıza sevindim canım Allah bozmasın..
Benim askerimde temmuzda izine geldi 17 gün hergün görüştük izmire tatile falan giitik güzeldi..
Yeniden izin kullan dedim ama daha 159 gün var en azından 100ler bitsin yoksa zorlanırız dedi bende tamam dedim öyle böyle geçiyo işte canım baksana azalttık şafağı şükürler olsun kışa kavuşucaz inşallah:1hug:

benimki izin kullanmadı. 2 kez ben görmeye gittim çarşı izninde görüştük. bi kere de kocaeliden o geldi istanbula 3 gün kaldı geri döndü. öyle işte canım...

hımm nasıl geçti tatiliniz... beraber mi kaldınız... delikafadulden

izinlerinizin tamamı bitti mi canım?

Valla süper geçti tatil ben teyzemde kaldım o pansiyonda kaldı sadece 1 gece ben rahatsızlandım teyzeme getirdi beni pansiyona gitmeye içi elvermedi teyzemden rica etti ben didemin yanında kalabilir miyim diye o da tamam dedi salonda ikili koltuk vardı kendisi oturdu kafamı kucağına yatırdı öyle uyuttu beni:asigim:
Onun dışında 6 gün sürdü tatil sabahları beraber kahvaltı yaptık, öğlenleri denizdeydik, akşamüstü yemeğimizi yiyip yine sahile iniyorduk bi yere girip oturup içeceklerimizi söyleyip yıldızlar seyredip müzik dinliyoduk, 1 kez de disco'ya gittik güzel geçti canım ya banada morel oldu tekrar özlüyorum o günleri boshayallersmile

yok canım bitmedi daha var...

ne güzel işte, sorunlarınızı aşmışsınızdır artık...
inşallah hep böyle olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…