- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.481
olsun canim ne mutlu sana ki bekleyecek bi mehtabin var olumunekankayizsmile
bugün biraz daha iyiyim tatlim sagol , yarin benimkini aricam bayramini kutlamak icin in$allah ula$abilirim :Saruboceq:
Kızlar 70günün üzerine askerimin yanındayım ama bugün izin vermedikleri için askeriyede görüştük yarın erkenden benimle bende şu an oteldeyim.vakit geçmiyo.bu arada günlerdir ilk göreceğim anın hayalini kuruyordum.bugün ben emanete telefonumu teslim ederken arkamdaymış bana dokundu dondum kaldım kızlar çok güzeldi ins güzel 2gün geçireceğiz...
son sekizzzzzzzzz sositososito
amiin güzelim sagol :Saruboceq:inşallah canım sende sıkma canını herşeyin hayırlısı
:1shok::1shok: ma$allah yason sekizzzzzzzzz sositososito
Süüüüper alkisalkisalkisKızlar 70günün üzerine askerimin yanındayım ama bugün izin vermedikleri için askeriyede görüştük yarın erkenden benimle bende şu an oteldeyim.vakit geçmiyo.bu arada günlerdir ilk göreceğim anın hayalini kuruyordum.bugün ben emanete telefonumu teslim ederken arkamdaymış bana dokundu dondum kaldım kızlar çok güzeldi ins güzel 2gün geçireceğiz...
Kızlar 70günün üzerine askerimin yanındayım ama bugün izin vermedikleri için askeriyede görüştük yarın erkenden benimle bende şu an oteldeyim.vakit geçmiyo.bu arada günlerdir ilk göreceğim anın hayalini kuruyordum.bugün ben emanete telefonumu teslim ederken arkamdaymış bana dokundu dondum kaldım kızlar çok güzeldi ins güzel 2gün geçireceğiz...
Ladyımmmm 1 saate cıkıyorum bı guzel süslendımmm heeedelikafadulden kaynanacım çok beyensınn bugun D:
ooo baliiim delikafadulden az kalmi$ kiz
sen zaten güzelsiin canim yaa begenir begenir hadi bol $anslar in$allah cok güzel gecer delikafadulden
kiz benim durumu da hallettim cok sükür , kiz beni cekemediginden ortaya laf atiyo :lepi: hatta cikiyolarmi onlar felan sormu$
cnm benm saolaısn o senin güzellliğinnnopuyorumnanaktan tbıı ya dedım ben sana
bılerekkk yapıyor o kızzz bencedeee,kıskanıyor çekemez halde demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?