Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

süper tatlım yaaa valla ben heyecanlandım senin yerinee ayyyyy ne güzel delikafadulden
Ayyy tesekkür ederim canim benim.. Allah sizede o mutlulugu yasatsin canim :lepi:

bende iyi gibiyim canım sancım var

günaydın bebişim oyy kavuşuyosun kız aşkına sonunda beklenen gün geldi
Heya canim mehtabimi 104den beri sayiyorum 0 oldu sonundaaa :lepi:

sağolasın devrem aslınd dün evdeydim de site kapalıydı o yüzden girmedim demek gece açılmış ellerine sağlık

ASKERİM KOKUNU ALDIM SONUNDA
GÖNDERDİĞİN AŞK DOLU İLACINI İÇTİM SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖZLEDİĞİM

BUGÜN BİL BAKALIM NERDEYİZ?

turkbayragiŞAFAĞIN EN KRALI 58 SİVASSSSSSSSSS SANA SELAM MEMLEKETİMMMturkbayragi
:dance::dance::dance:
:teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

devremmmmmmmmmmm ohh ohhhh düşüo valla şafaklarrr

$afak 160 - Mehtap 0 zemuszemus
süüüpeeeeralkisalkisalkis

ooo bitmi$ bitmi$ az kalmiiii$ yadelikafaduldendelikafadulden
kiz daha ak$am anlatacaklarin var he unuttum sanma aklinialirimsmile

devremmmmmmmmmmm ohh ohhhh düşüo valla şafaklarrr
dü$süüüün dü$süüün :teytey:
$afak 392 , haheyt $ükürler olsun gördüm bende bu günleri :dance:
siyahinciim benimkinin karde$iyle konu$tuuum canim ya , acik acik ortada kiz beni cekemediginden atmi$ o lafi ortaya :1closedeyes: hatta cikiyolarmi felan diye paniklemi$
o da olucak in$allah :1rolleyes: bu kadar kötü olmak istemezdim , sonucta o da sevebilir ama hakkimda ileri geri konu$masaymi$ :dilcikar:

ah canım bir bu kadar daha bekleyeceğim mehtap için olsun mehtap azalırken şafağın çokluğunu görmem

nasılsın bu arada tatlım

olsun canim ne mutlu sana ki bekleyecek bi mehtabin var olumunekankayizsmile

bugün biraz daha iyiyim tatlim sagol , yarin benimkini aricam bayramini kutlamak icin in$allah ula$abilirim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…