Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar yemin törenıne kaçıncı gun yardım edınnnnnn acemiliği 75 gun yapcak kımı 30.gun yemın dıyo kımı 20gun dıyooooo nolur soleyın offfff
kesn kaçncı gunnnn:S

hayırdır canım ne süprizi yaptıı?

cedric izler sürekli cedriği kendine ceni de bana benzetir arkaşına izinden gelirken thsirt getirmiş onu giydi orda sonra bana yolladı.yanında tabi mektubuda vardı
ve asıl beklemediğim ise bi alaç kutusu çıktı demişti sana halsizlik ilacı yolluyorum ban aii gelmişti diye bende inanmıştım bi baktım ilaçlara böcüğüm kapsüllerin içiini boşaltmış kıs kısa kağıtlara sözler yazmış hepsinin içine koymuş
tok karna içicekmişim hemide:roflol:
çok sevindim ya artık onun kokusuyla uyuyorum gece:1hug:

aşkımın morali bozuk acayip..
herkes sevdikleriyle bırlıkte olurken ben burda nöbet tutucam diyee:gitme:
onlar için daha zor orda bayram geçirmek benimde askerim çok buruk geçiriyo ama inş bu bizim son ayrı bayramımız sizinde son bayramlarınızı görürsünüz inş:1hug:
Kızlar yemin törenıne kaçıncı gun yardım edınnnnnn acemiliği 75 gun yapcak kımı 30.gun yemın dıyo kımı 20gun dıyooooo nolur soleyın offfff

canım o gittiği yere göre değişir şimdiden telaşlanma

Aşkıma asker eğlencesı yaptılar ordan geldımmm cok guzeldı ama bır yanım buruk pazar gunune ne kaldı offffffff stresten mıdem cok bulanıyorrr cok zor egtmlı bır yere gdııyorrr naparım ben nasıl yolcu edecem aklım ermıyo artkk

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=06 ANKARA SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=21 DİYARBAKIR SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=31 HATAY SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=46 KAHRAMANMARAŞ SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=53 RİZE SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=53 RİZE SELAM

:teytey:....05/11/2010.....GAMİŞ=56 SİİRT SELAM

:teytey:....05/11/2010....SARILALE0308=56 SİİRT SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=56 SİİRT SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=57 SİNOP SELAM

:teytey:.....14/11/2010.....ESMERİMM=65 VAN SELAM

:teytey:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=71 KIRIKKALE SELAM

:teytey:....21/11/2010.....OZLEMBBC=72 BATMAN SELAM

:teytey:....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=72 BATMAN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

canım askere gittikten sonra 4.cuma günü oluo 28 veya 29 gün sonra fln olurr muhtemelenn

maşallah canım ne kadar yaratıcıymışş düşünmüşte yapmış bakkbende benimkine sürpriz hazırlıorumm...haftasonu yanındaydım forma alıcaktık kapalıydı alamadı...bende internetten sipariş verdim..trabzonsporlu hiç bi yerde bulunmuoo daakaydirigubbakcemile3..birde bir ay oldu sigarayı bırakmıştı benimkii ya akşamları çok canım çekioo puro olsa arada bir belki içerdim fln dedi puro aldım bideee bakalım içeriye sokabilirseekaydirigubbakcemile3birdee bayram çikolotasıı bir de mektupp daha ne olsunnnkaydirigubbakcemile3

oh hadi maşşal bayram süprizi olur inş alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…