- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.561
canım sen destek ol bence birazz..bak bizim bu 3.bayramımız ayrı geçiyorr.ilk bayrdamda bir de acemi askerdi yüzünü bile göremedimm..bayramda mutlaka çarşı izni vericeklerdir zatennen az bir gün çıkar çarşıyaaaaşkımın morali bozuk acayip..
herkes sevdikleriyle bırlıkte olurken ben burda nöbet tutucam diyee:gitme:
konturu yoktur belki cnm
Aşkıma asker eğlencesı yaptılar ordan geldımmm cok guzeldı ama bır yanım buruk pazar gunune ne kaldı offffffff stresten mıdem cok bulanıyorrr cok zor egtmlı bır yere gdııyorrr naparım ben nasıl yolcu edecem aklım ermıyo artkk
canım askere gittikten sonra 4.cuma günü oluo 28 veya 29 gün sonra fln olurr muhtemelenn
maşallah canım ne kadar yaratıcıymışş düşünmüşte yapmış bakkbende benimkine sürpriz hazırlıorumm...haftasonu yanındaydım forma alıcaktık kapalıydı alamadı...bende internetten sipariş verdim..trabzonsporlu hiç bi yerde bulunmuoo daakaydirigubbakcemile3..birde bir ay oldu sigarayı bırakmıştı benimkii ya akşamları çok canım çekioo puro olsa arada bir belki içerdim fln dedi puro aldım bideee bakalım içeriye sokabilirseekaydirigubbakcemile3birdee bayram çikolotasıı bir de mektupp daha ne olsunnnkaydirigubbakcemile3
canım sen destek ol bence birazz..bak bizim bu 3.bayramımız ayrı geçiyorr.ilk bayrdamda bir de acemi askerdi yüzünü bile göremedimm..bayramda mutlaka çarşı izni vericeklerdir zatennen az bir gün çıkar çarşıyaaa
yok canım o çaldırıyo ben arıyorum onu.
son zamanlarda arkadaşının cebinden arıyodu ama 2 gündür ses seda yok. çok doluyum şu an ağlicam nerdeyse...
ahh ahh bende gitmiştim aşkımın asker eğlencesine bide beni oynamaya kaldırmıştı yengeleri ben orda üzüntüden ölüyorum en buruk günümdü..
Başlamak bitirmenin yarısıdır canım bi an önce başlasın ki aşkın kavuşun:teselli:
tesellı etmeye calısıyorum canım faydası yokolumunekankayizsmile
1gün cıkıcak çarşıya ondada kameradan görüşürüz senağlama
susumm:teselli:
geçicek bugünlerde valla bende çok buruğum onsuz ilk bayramım hiç mutlu değilim ama elden bişey gelmiyo ki kameradan morel verirsin sen onaolumunekankayizsmile
nie 2 gün vermiolar anlamam ki nolcak sanki 2 gün verseler bizimde 1 gün ama görüşebilceğimiz sanmıorum bendeee...bende alışverişe çıktım mağazalarda hep çiftler alışveriş yapıolarr nazıl hüzünlendimmm:sinifsinif:tesellı etmeye calısıyorum canım faydası yokolumunekankayizsmile
1gün cıkıcak çarşıya ondada kameradan görüşürüz senağlama
Naısılda guzel oynadı yzuunde gulucukler açıyorduu herşeyım o benım yaaa gecermı onsuz cnm tek düşncem nasıl
yolcu edcem cep telı olsa yne otobste mesaj atar braz daha ıyı olablrmmm
cep tel kullanıyo mu cnm?
ya hergün arıyodu sonuçta seni illaki bişey olmuşturki arayamamıştır üzülme cnm ya arada olur böyle durumlar sonuçta aranızda bi problemde yok.
nie 2 gün vermiolar anlamam ki nolcak sanki 2 gün verseler bizimde 1 gün ama görüşebilceğimiz sanmıorum bendeee...bende alışverişe çıktım mağazalarda hep çiftler alışveriş yapıolarr nazıl hüzünlendimmm:sinifsinif:
BİTİCEK DİDOŞUM İNŞ.BU GÜNLER..
BUNDAN SONRAKİ BAYRAMLAR SEVDIGIMIZLE OLURUZ :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?