Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Veee karşınızdaa toy Özge

ben ağladım o tuttu kendini ama akşam gidemem dahada kötü olurum otobüse binerken dayanamam..

gerçekten ne zor şeymiş ya hala inanamıyorum gidiceğine..:gitme:mafoldumben

çok teşekkür ederim megcm.. sizi hiç tanımıyorum ama iyiki varsınız kızlar ya :kedi:

inanmıyorum yaaa aşkım aradı içtimaya çıkmadan önce izin vermişler 56 saniyede olsa duydum sesini..

saol canm hayırlısıyla gelirler inşallah.. mehtap ne demek bu arada bilmiyorumkismile

Geçiyor günler yaa kaydirigubbakcemile3

geçior tatlım evettt ama benden sana bir tavsiyee eğer tel kullanabiliosanızz biraz rahatsa askerin izin kullanmayın derim benn...gerçektn ilerideee anlarsınız bak...benim askerim şimdi orda kendi devresindeee ilk çıkacak asker...ona en yakın 14 gün sonraa düşün yani bu bile moral oluor ona...olumunekankayizsmile

Gitme şansınız varsa mutlaka yemin törenine gidin kızlar çok güzel oluyor.. Bizim İzmir Narlıdere'de olmuştu . Harika bir atmosfer hele sevdiğiniz insanı öyle görmek çok güzel insan gururlanıyor bana yerini tarif etmişti ama sağ baştan mı sol baştan 6. mı bulamamıştım bakıp bakıp durmuştum hepsi de birbirine benziyordu, ben onu bulamadan ilk o beni görmüş o kadar körüm yani sempatiksalakcinni neyse sonra görmüştüm şükür ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…