- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.161
merhaba a.s.
saol canm bu akşam gidiyor yaa.. az önce ayrıldık akşamada otobüse binicek çok kötüyüm şu an bi yandan ağlıorum bi yandan sizin yazdıklarınızı okuyup saknleşmeye çalışıyorum.. mafoldumben
ben ağladım o tuttu kendini ama akşam gidemem dahada kötü olurum otobüse binerken dayanamam..
gerçekten ne zor şeymiş ya hala inanamıyorum gidiceğine..:gitme:mafoldumben
canım moral verdiğin için çok saol..opuyorumnanaktan şu an bile daha sabah teslim olmasına rağmen neden aramıyor diye düşünüyorum o kdr kötü oldumki.. o program var bende ama nereye ne yazıcağımı bilmediğim için çalıştıramadım. mafoldumben
ama hiç izin kullanmadığı için kullanılan izni boş bırakırsam 416 oluor bi anda yazmam gerekiomu oraya 30 die? kusura bakmayın çok soru soruorum ama inanın çok heyecanlıyım herşeyi bilmek istiorum opuyorumnanaktanbilmiyorumkismile:kedi:
çok teşekkür ederim megcm.. sizi hiç tanımıyorum ama iyiki varsınız kızlar ya :kedi:
inanmıyorum yaaa aşkım aradı içtimaya çıkmadan önce izin vermişler 56 saniyede olsa duydum sesini..
saol canm hayırlısıyla gelirler inşallah.. mehtap ne demek bu arada bilmiyorumkismile
selam kızlar esin sevindim canımm dediğin gibi 1 gün 1 gündür :)
ben gidemedim canım imkan yoktu maleseffffffffff
canım sonra çığlık attım evin içinde 1 gün 1 gündür tabikideee vallaaa gerçi ben şafak doğan güneşte göremem heraldee
Sağlık olsun mutluluk olsun nasılsa ikinizin yemin töreninde beraber olacaksınız:asigim:
Ben de burnumu bahane etmiştim baktıracam diye İzmire gitmiştim bu yazda o bahaneyle burun ameliyatı olmak zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3
inşallah canım
geçmiş olsun
günaydın kızlar
şafak:28 giresun a selamlar:teytey:
günaydın tatlım..
oyy oyy şafağını yesinlerr
valla yesinler canım sadece 4 haftam kaldı şaka gibi
sen nasılsın canım?
ne güzel tatlım yaa 4 haftaa opuyorumnanaktan
bende iyiyim tatlım ne olsun yine geldik işee çalışma faslı.. Askerimlede bir sorun yok şimdilik canını sıktım dün birazcık o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?