- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.121
kızlar şafağımız 124.. yarın ameliyata gircem ben.. bugün atarsa 123 öbür gün atarsa 122.. giremem büyük ihtimalle yazim dedim şimdidenn kaydirigubbakcemile2
kızlar şafağımız 124.. yarın ameliyata gircem ben.. bugün atarsa 123 öbür gün atarsa 122.. giremem büyük ihtimalle yazim dedim şimdidenn kaydirigubbakcemile2
Gitdi kzılar askerımm:2: ölmüş bitmiş durumdayım cok zor kalkcam ayaga ,nefes dahı alamıyorum ağlamktan,onun o gözyaslarını gördm ya ben daha gulemem.1sata oldu gıdelı daha.
tabi canım bende snei görmeyi çok istiyrm haber ederimtepük gecende cosarız artık bana önceden haber vermeyi unutma sakın mutlaka yanında olmak istiyorum opuyorumnanaktan
Selam kızlaaaaar.
allahımmm nolurrr devlerimize güçç ver:Saruboceq:
hoşgeldin devremmmmmSelam kızlarrr.. Naıslsınız..
Şafak atarsa 68.. Memleketimdeyim yarın askerimle...
O mükemmel kavuşma sahnesinden sonra bunları yaşamakk! Çok çok acı mafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin devremmmmm
ya canım konunu okudum şok oldumbilmiyorumkismile
Sen şok oldun bi de beni düşün. Eşek şakası falan diye düşünmüştüm:bbo:
Konuyu bilmeyenler içinde;
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/389781-icim-cok-aciyor-belli-etmemeye-calisiyorum.html
ya erkek dediğin mert olmalı ben hazmedemiyrm doğrusu gerçekten rabbim sabır versin
Kendini öyle tanıtmıştı ki, öyle iyi bi oyuncuydu ki bende onu tam bi adam zannetmiştim ama yanılmışım. Amin canım sağol zaten burdakilerin desteği, duası sayesinde şu ana kadar inanılmaz derece de güçlü duruyorum. Hiç ağlamadım bile...
ağlama canım ya böyle karektersizler için değermi allah aşkına
hoşgeldin devremmmmm
ya canım konunu okudum şok oldumbilmiyorumkismile
rabbim yardımcın olsun canım yaYok ağlamıyorum, ağlamayı da düşünmüyorum zaten. Çünkü kendimi tanıyorum bi kere aktı mı o yaşlar bi daha asla durmazz...
hoşbuldumm devremm
nolmuş burda yaa :1shok:
bazı enkaz ötesi askerler gelince değişiyolar.hoş zaten karekterleri oturmayan insana askerlik ne yapabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?