- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.641
eveeeeeeeeeeetttttturkbayragi
yok cano evimde internet var ordaaa gelmez olurmuyum kıs nereye gideyim...istanbula gelemem dedim ben..geeçen senelerde 2 haftada bir geliordum da bu sene olmas artıkk haftasonları kpss kursum varr hafta içi de stajım var 1 gün yoğunum yani bu sene artık bidaha aşkımla annemleri ziyarete gelirizzz:asigim:
canım öle bi buluşma organize edilirse bende dershanemi ekerim o vakit bende katılmaya çalışırımmmmolumunekankayizsmile..öncekine de katılacaktım zaten biliorsunn çok istekliyim ama organize olamadıkkalsanaalsanasmile
[QUOTE=cagla22;15143430]a.s
[QUOTE=cagla22;15143430]a.s
kızlar bende gelmek istiyorum buluşmanıza ama ben istanbula gelirsem aşkımın yanından ayrılıp gelemem ki ya
bu tertipler bayram dolayısıyla geç gittiler ya benimki göremicek has torunlarını çok üzülüooo:lepi:
Cevap için teşekkürler kızlarr bizim alt devreler geldi oley bende eskiyorum :lepi:
anowww suss kızzzz:mymeka:
1-2 saatlıgıne gelirsin bişeycık olmazzz:1hug:
canımmm buyur gel sendeee ama bizim yanımızdeyken aklın aşkında olurrkızlar bende gelmek istiyorum buluşmanıza ama ben istanbula gelirsem aşkımın yanından ayrılıp gelemem ki ya
allahım yeni gidenlere,gidicek olanların kendisine,ailesine,sevgillerine sabır,dayanma gücü versin
çağlacım nasılsın bugün biraz daha iyisindir inşallah
mervecım napıyon nasılsın yarınmı gıdıyor askerınturkbayragi
heehe:roflol:benımkide bekliyo çömezleriniii onlar gelmedi diye iznimiz iptal olduuu gitsinler artıkdelikafadulden
canımmm buyur gel sendeee ama bizim yanımızdeyken aklın aşkında olurr
cnm ıyyım askerıme yol ıznı verdıler mesajlasıoz konuosuoz o yuzden ıyıım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?