- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.621
89/3lerr güleee güleeee 89/4ler kral devre:teytey::teytey:
:dance::dance::sm_cool:alkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn......89/3lerr güleee güleeee 89/4ler kral devre:teytey::teytey:
canım bende çok istedim buluşma olsun diyee ramazanda iftar yapalım demiştim hatta kimse dikkate almadıı pek...ben pazartesi okula gidiorumm artık bir daha aşkımla gelirim istanbulaaa:smiley-cool:burcum hep diyoruzz ama olmadı bı türlü yawwwlmaz:
vay bee yakında sende gidersin bana daha çok var 90/2 :gitme:
burcum hep diyoruzz ama olmadı bı türlü yawwwlmaz:
canım bende çok istedim buluşma olsun diyee ramazanda iftar yapalım demiştim hatta kimse dikkate almadıı pek...ben pazartesi okula gidiorumm artık bir daha aşkımla gelirim istanbulaaa:smiley-cool:
kızlar öncee 89/2 b tertipleri tepükleyelimm sonra da bizii 89/3 leriiii sonra sıra size gelsinnnndelikafadulden
bende çoook mutlu oldum canım benim.olumunekankayizsmile
aynen bende 40 yıllık tanışıklığımız varmış gibi hissettim.keşke bütün asker bekleyenler bir araya gelebilsek sohbet etsek.:içelim:
aaa biz seninle hiç konuşamıcak mıyız artık buraya gelmicen mi
ama ama susum vurmaabilmiyorumkismileçok kıskandımmmmmm:mymeka::mymeka:
kaydirigubbakcemile3:sm_cool::sm_cool:evettt özgeemm olurrr resimde çekinirikkkkk çatır çatır çatlarlarrlülülülülülü :roflol::roflol:
evet 27 gün sonra beni depüklüyonuzzz
üzülme devrem geçer geçecek birgün bizi de tepüklücekler inşallah
:dance::dance::sm_cool:alkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn......
canımşafagım 217 yüzlere düşücem ya onun için...izne ekimde gönderırler inş.susu sizin 7 ayınız var çizelgeye göre ama 100 lere 17 gün yazmışsın. askerin izne mi geliyo?
canım bende çok istedim buluşma olsun diyee ramazanda iftar yapalım demiştim hatta kimse dikkate almadıı pek...ben pazartesi okula gidiorumm artık bir daha aşkımla gelirim istanbulaaa:smiley-cool:
evet canım bizim has torunlar olluolarrrinşallah :Saruboceq:
kızlar bu gidenler şimdi 90/3 mü oluyo
inşallah :Saruboceq:
ama ama susum vurmaabilmiyorumkismile
sizdegüzel bir buluşma ayarlayınndelikafadulden :lepi:
hem siz daha kalabalıksınız :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden
inşallah :Saruboceq:
:1hug: geçiyo özgem sıra sizede gelicek 300leri bi biter 200ler çok iyi gidiyo:Saruboceq:
:sm_cool::sm_cool:
canımşafagım 217 yüzlere düşücem ya onun için...izne ekimde gönderırler inş.
bende okula gidiyorum sarılalemm ama haftasonları gelıcem hep ozaaman uyar banasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?