Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bende çok istedim buluşma olsun diyee ramazanda iftar yapalım demiştim hatta kimse dikkate almadıı pek...ben pazartesi okula gidiorumm artık bir daha aşkımla gelirim istanbulaaa:smiley-cool:

aaa biz seninle hiç konuşamıcak mıyız artık buraya gelmicen mi

bende çoook mutlu oldum canım benim.olumunekankayizsmile
aynen bende 40 yıllık tanışıklığımız varmış gibi hissettim.keşke bütün asker bekleyenler bir araya gelebilsek sohbet etsek.:içelim:

olumunekankayizsmile
evet ne güzel olurdu hepimiz biraraya gelmemiz boshayallersmile kaydirigubbakcemile5

aaa biz seninle hiç konuşamıcak mıyız artık buraya gelmicen mi

yok cano evimde internet var ordaaa gelmez olurmuyum kıs nereye gideyim...istanbula gelemem dedim ben..geeçen senelerde 2 haftada bir geliordum da bu sene olmas artıkk haftasonları kpss kursum varr hafta içi de stajım var 1 gün yoğunum yani bu sene artık bidaha aşkımla annemleri ziyarete gelirizzz:asigim:

çok kıskandımmmmmm:mymeka::mymeka:
ama ama susum vurmaabilmiyorumkismile
sizdegüzel bir buluşma ayarlayınndelikafadulden :lepi:
hem siz daha kalabalıksınız :jeyyar:
:sm_cool::sm_cool:evettt özgeemm olurrr resimde çekinirikkkkk çatır çatır çatlarlarrlülülülülülü :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3
evet 27 gün sonra beni depüklüyonuzzz

delikafadulden delikafadulden

vay bee yakında sende gidersin bana daha çok var 90/2 :gitme:

:1hug: geçiyo özgem sıra sizede gelicek 300leri bi biter 200ler çok iyi gidiyo:Saruboceq:
:dance::dance::sm_cool:alkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn......

:sm_cool::sm_cool:
susu sizin 7 ayınız var çizelgeye göre ama 100 lere 17 gün yazmışsın. askerin izne mi geliyo?
canımşafagım 217 yüzlere düşücem ya onun için...izne ekimde gönderırler inş.
canım bende çok istedim buluşma olsun diyee ramazanda iftar yapalım demiştim hatta kimse dikkate almadıı pek...ben pazartesi okula gidiorumm artık bir daha aşkımla gelirim istanbulaaa:smiley-cool:

bende okula gidiyorum sarılalemm ama haftasonları gelıcem hep ozaaman uyar banasengözlerimebaksanab

ama ama susum vurmaabilmiyorumkismile
sizdegüzel bir buluşma ayarlayınndelikafadulden :lepi:
hem siz daha kalabalıksınız :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden

senide görmek istiyorummm hemenn uçakal ıstanbula geliyosunnnnn delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

canım öle bi buluşma organize edilirse bende dershanemi ekerim o vakit bende katılmaya çalışırımmmmolumunekankayizsmile..öncekine de katılacaktım zaten biliorsunn çok istekliyim ama organize olamadıkkalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…