Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

biliyorummm:sinifsinif:
arar bitanem inşallahh,üzülme..
biliosun,ilk fırsatta koşa koşa arıycanı seni..

elımden gelen herşeyı yapcm dedı cnm ama bgun teslım olduktan sora arayamadı teslım olmdn önce msnde görştk camda.fakat merk ıcersındeyım nasıl napıyorr uyuyuomudur?5de teslım oldu cnm.

elımden gelen herşeyı yapcm dedı cnm ama bgun teslım olduktan sora arayamadı teslım olmdn önce msnde görştk camda.fakat merk ıcersındeyım nasıl napıyorr uyuyuomudur?5de teslım oldu cnm.

saat 5te teslim olduğu andan itibaren,içerde ordan oraya koşturmuştur çağlacım..
yeri yurdu,koğuşu,kaydı vs vs..
yarında şaşkınlık ve koşuşturmacayla geçicektir..
ama arıycaktır ilk boş bulduğu vakitte..
ne diyebilirim bilemiyorum inan..:sinifsinif:
çok zor biliyorum,çoookk zorrr..
Allah sabrını vericektir ama bitanem..
beklemeye de alışıcaksın,bizler gibi..
mecbur yapılıcak askerlik,mecbur çekilicek hasret..
çaresiz...
çok zor..
ama bak benim aşkım döndü geldi 15 ay sonra..
hepsi anı oldu askerlik ve hasretliğin..
senin de anı olucak inan bebeğim:teselli:
bu son ayrılığınız olucak inşallahh çağlacım:Saruboceq:

Cnm benm,soledıklerınız cok dogru ama şu durumda yapılck bsey yok sanırım cunku susturamak ıstıyorum kendmı ama olmuyorr aglamak ıstemıyorum ama bırden bıre bitiyorum aklımdan cıkmıyor hıc ayrı kalmadk 3yıl boyunca öluyorum onsuzken..normal hayattada 1gun gormesem delırıyorum.Neyseki yemin törenıne gıtcez ALLAHIN iznıyle tatlım.inş evciyata cıkrtbılrıız cnm.

turkbayragiinşallah tek tip askerlik gelicek ve bu sayede 9 ay yada 12 ay olucak askerlik inşallahhh:Saruboceq:
seni çok iyi ve en iyi anlayan insanların arasındasın canımm,unutma bunu..:1hug:

turkbayragiinşallah tek tip askerlik gelicek ve bu sayede 9 ay yada 12 ay olucak askerlik inşallahhh:Saruboceq:
seni çok iyi ve en iyi anlayan insanların arasındasın canımm,unutma bunu..:1hug:

inş cnm ya gelırde buyuk bir sprs olur cnm bse sorcm,yemın törenı ne zaman tam olrk 75gun acemlıgı ISPARTA

inş cnm ya gelırde buyuk bir sprs olur cnm bse sorcm,yemın törenı ne zaman tam olrk 75gun acemlıgı ISPARTA

canımm,genellikle 30 gün sürer acemi birliği süresi..
30 günün sonunda oluyor yemin törenleri..
seninki 75 gün yapıyosa,o sürenin sonunda olur yemin töreni diye düşünüyorum..
yemin töreninin ardından,7 gün mecburi dağıtım izni kullanıyor olucak..
sora usta birliği başlıcak ve sizin için herşey,bugüne oranla daha rahat olucak çağlacım inşallah..

inş cnm desteklerın ıcın cok tşk ederım inş yarın arıyabılır kımı 1hafta arıyamamıs bı an önce arar da ben de kendme geleblırm.

inş cnm desteklerın ıcın cok tşk ederım inş yarın arıyabılır kımı 1hafta arıyamamıs bı an önce arar da ben de kendme geleblırm.

olumunekankayizsmile
her geçen gün şafağın eksiliyo olucak ve sen de hep biraz daha iyi olucaksın inşallah canım benimm..

bak şanslıymış ne güzel

ben gittim şimdi çağlacımm,yarın görüşürüz canım benim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…