- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.441
düzelttiim flowercim ama edit olmadıgı için bidahakı listede gorursunopuyorumnanaktan
bu saatte iş bitiren bir iş istiyorum bendee -tatlicadiarzu-
evet canım biliyorum ama hanii ben gelene kadar olmaz diyo sempatiksalakcinni
Ankesörden mj atılıyormu kızlrreyvahedigeldismile
Günaydın kızlarrrrrrrr
tamam susuum eline sağlık, saol :)
ama sabahın 8inde de iş başında olmak için 06:30da kalkıyoruum
aynen benimki de ben gelirim ondan sonra çıkar o tektip diyor.. şans.. Napalım belki tutar diye bi umut var bende de..
Atılıyor canıımmm.. Ama bi kaç gün arıyamaması msj atamaması normal şu anda seninkinin, az birazcık sabır.. Biliyorum çok zor, ben 3 gün beklemiştim haber alamadan ilk gittiğinde
günaydın canıııımmm opuyorumnanaktan
hoş geldin tatlımm nasılsın ?
iyiyim bende tatlımmİyilik canım ya nolsun şafak saymaya devam bildiğin gibi bi yandan da geldik çalışıyoruz:)
senden naber nasılsın?
Kızlaaarr!!! Gündem haberlerine bakın, siz dün gece konuşmuşsunuz onun üzerine baktım da gördüm bende haberlerde:
Bedelli askerlik tartışmaları sürerken gündem "Tek tip"e kilitlendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile bir araya geldi. Bu sırada Koşaner, Başbakan Erdoğan'a bir dosya sundu. O dosyada "Tek tip" askerlikle ilgili çalışmaların bulunduğu öne sürüldü. Genelkurmay Başkanlığı, askerliğin 9 aylık sürede "Tek tip" olarak yapılmasını öngören çalışmayı tamamladı. Genelkurmay'ın taslağı Başbakanlık'ta yapılacak çalışmaya göre işleyecek. Başbakanlık, konunun ilgilendirdiği kurumlarla temasa geçerek Genelkurmay'ın yazdığı metne son şeklini verecek.
İLK MADDELER ARASINDA
Hükümet tasarısı olarak hazırlanacak metin, öncelikle Bakanlar Kurulu'nda tartışmaya açılacak. Bakanlar Kurulu'nun imzasının ardından da TBMM'ye sunulacak. Tasarı, önümüzdeki haftalar içinde tamamlanırsa, 1 Ekim'de yeni yasama yılına başlayacak olan TBMM'nin öncelikleri arasında bulunacak.
ERKEN TERHiS
"Tek tip" askerlik, kısa ve uzun dönemi ortadan kaldıracak. Yasa çıkarsa herkes 9 ay askerlik yapacak. Uzun dönem yapanların süreleri 15 aydan 9 aya inecek. Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Yedek subaylar ise görevlerine devam edecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.
iyiyim bende tatlımm
ama daha dün duydum haberde tek tipin şuanda söz konusu olmadığına dair bi açıklamaydı :1shok: inşl çıkar tatlımm biz 15 ayı tamamlıyoruz yetişemiyoruz kısmet olursa sizi vurur artık ne güzel olurr turkbayragi
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Askerler topluca terhis edilebilir!
Hükümet, askerliği 9 aylık süreye çeken 'Tek tip' tasarısını 1 Ekim'de Meclis'e getirecek. Böylelikle kışlada süre eşitlenecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.
günaydıııın kaydirigubbakcemile3 ben de şimdi okudum, önceki sayafaya yazdım onu.. hadi bakalım hayırlısı =)
Günaydı canıımm
okumadım siteyi, girimyorum bu ara zaten psikolojim alt üst oldu :)
günaydın tatlımmgünaydın kızlar nasılsınız bakalım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisAskerler topluca terhis edilebilir!
Hükümet, askerliği 9 aylık süreye çeken 'Tek tip' tasarısını 1 Ekim'de Meclis'e getirecek. Böylelikle kışlada süre eşitlenecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.
bence bizde yakalayamayız gibi geliyor ama bakalım kısmet :)
günaydın canım.. iyiz yine tek tip haberleri hortladı delikafadulden
günaydın kızlar
güzellerim hepinize en kocamanından günaydınlar olsun kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?