- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.141
EVET ŞUAN İTİBARİYLE AYRILDIK BEN ONU O BENİ BIRAKTI DOSTLAR senağlama
YARIN SAAT 9 DA BİNECEK ÇABUK GİT GEL AŞKIM OLURMU ALLAH IM ÇABUK GEÇSİN GÜNLER NE OLUR:Saruboceq:
ONU YOLCU ETMEYE GİDEMİYORUM VE ZATEN GİTSEM DAHA KÖTÜ OLUYO EN İYİSİ HİÇ GİTMEMEK SADECE HİÇ GELMEMİŞ GİBİ DÜŞÜNMEK İSTİYORUM...:gitme:
AAAAAHHHHHHHHHH AAAHHH
USTADA BİTER İNŞALLH ACEMİ GİBİ ÇARÇABUK DUALARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR
kızlar ben ölüyorum yaaa ateş baş dönmesi halsizlik bugün gene hastaneye gittim.geçe haftada belim sakatlanmıştı ne günah işledim ya rabbim...hastalık üstüne hastalık
N€RGİS;8137673 .!.:allah yardımcın olsun ahh bu ayrılıklar ne zulum oluyor yarabbi
amin canım sağol öyle walla nasıl olcak geçecek bilmiyorum allah hepimize yardımcı olsun en çokta bana:Saruboceq:
N€RGİS;8138141 .!.:gecer canım gidişi cok zor oluyo ama alışıyo insan zaman herseyin ilacı hasretlik de bi yerde güzel oluyo Allahın izniyle sağ salim olsunlar da biz burada yanıp tutusalım yeter ki iyi olsunlar :Saruboceq:
doğrusun nergizim yaa ama işte 7 gündür burdaydı bende çok alıştım hergün birlikteydikmafoldumben
şimdide böyle oluyo zorlanıyorum ama 1 hafta sonra felan tekrardan alışırım herhalde
:Saruboceq:
N€RGİS;8138293 .!.:ewet cnm ben acemiye geldiğinde öyle alışmıştım ki sanki hiç gitmemişti hep benimleydi gibi. ilk gittiğinde bile o kadar zorlanmamıştım ama biraz zaman gecince alışıyo insan gercekten zor oluyo ama mecburuz işte senağlama
ahhh ah bi bün gelecek birgün kalacak nergisimkaydirigubbakcemile2
N€RGİS;8137686 .!.:gecmiş olsun cnm :Saruboceq:
şafak.........299
ve aşkım birazdan karşımdaahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?