E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.161
tatlımmm seninki şubatın kaçında gitti ya burda benden sora gidenleri şafagı az oluo anlamıorum:)
benimki 24 şubat
Aşkım yolda kızlarrr öğleden sonra kavuşuyorum almaya gidicen bebeğimiii çok mutluyum zemuszemus
Aşkım yolda kızlarrr öğleden sonra kavuşuyorum almaya gidicen bebeğimiii çok mutluyum zemuszemus
yaz günü hasta olmak ne berbat bişi yaa kış olsa yatarsın bürünürsün battaniyeni sobanın dibinde ohh yaz günü yatılmıyo yaa günler upuzun bitmiyo geçmiyo yatsan yatılmıyo bunalıyo insan sıcak bi yandan hastalık bi yandan
dikkat edin kızlar yaa hasta falan olmayınn
benimde sevgilim 1-2 ay içinde gidicek askere mafoldumben nasıl geçecek bilmiyorum :gitme: sadece sevdiği gidipte dönenlere çok özeniyorum:CüvCüv:
offf bende aynı durumdayım
sadece 23 gun felan var gıtmesıne
bız de geldıklerı gunu gorcez inş :asigim:
nasıl geçecek o kadar ay o olmadan bilmiyorumaklıma geldikçe ağlıyorum elimden başka bişey gelmiyo çünkü . . .
tek isteğim bir an önce gidip gelmesi:) valla sevgilisi askere gidene gidicek olana askerde olana çok üzülürüm hep allah kimseye öyle bir ayrılık yaşatmasın
aglama canım ya gecıcekk
sayılı gun cabuk gecer derler
burda daha kolay gecıcek ınan bana
bırbırımıze destek oluruz
sonunda kavusuruz sevdıklermıze :)
oy oy oy canım gözün aydın olsunnnnAşkım yolda kızlarrr öğleden sonra kavuşuyorum almaya gidicen bebeğimiii çok mutluyum zemuszemus
Allah yardımcın olsun cnmm :Saruboceq:aşkım şuanda yolda akşam saat 8 gibi orda olucak
çabuk geçsin lütfennn:Saruboceq:
şafak :398
of Allah yardımcın olsun. kaydirigubbakcemile5benimde sevgilim 1-2 ay içinde gidicek askere mafoldumben nasıl geçecek bilmiyorum :gitme: sadece sevdiği gidipte dönenlere çok özeniyorum:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?