Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 138 kaydirigubbakcemile5

az kaldı kıızz geliyolar

vayyy çok güzelmişş yaa
yarifini sitiyorum kurabiyelerinin canım

1 kahve fincani pudra sekeri
8 kahve fincani un
250 gram yumusamis tereyag
1 tatli kasigi kabartma tozu
1 paket şekerli vanilin

afiyet olsuuunnn aklinialirimsmile

90/2 ler çok olduğu için a ve b grup olarak ayrıldı a olanlar mayıs da b olanlar temmuzda gitti benim nişanlımda temmuzda gitti

hıımm.. değişik olmuş bu devre anlaşılan.. allah kavuştursun tekrardan...

Kızlarrrrrrrr askerım aradı sabah sabah 2 kezzzzdelikafadulden fakat rokettarcı yapmşlr o ne oluokı tam olarak bıllenınız varmı bilmiyorumkismile

ooo süper bi haber buu.. bilmiorum ne yaparlar ama umarım iyidir raat eder.. ne çabuk belli olmuş yaa bizim bi kaç hafta geç.mişti boş :) sanırım gerçekten kısalıo bu askerlik hızlılığa baksanıza

Valla benim nişanlım da kısa dönem askerlik yapsa ben de istemezdim tek tip olmasını.
Ama o kadar çok aleyhe sonuçlanan yasalar çıkıyor ki, bunlardan bir tanesi mesela meslek liselerinin daha önce istediği ünv bölümüne girip,bir anda sadece kendi alanınızda 2 yıllık tercih yapabilirsiniz yoksa bilmem kaç puanınız gider gibi bir yasa çıkmıştı yıllar önce mesela.Bu da meslek lisesinde okuyanların aleyhine bir yasaydı.
Ben meslek lisesinde okurken 2. sınıfa geçmişken bu yasa çıktı,benden 1 sene önce mezun olan dayımın oğlu öğretmen oldu,ben vasat bir hukuk fakültesine yetecek kadar puan almışken sırf meslek liseliyim diye 2 yıllık seçebildim,dışardan 4 yıllığa tamamlayıp,zar zor yüksek lisans yaptım.
Neyse uzatmayayım çıkarmak isterseler çıkarırlar,yani meclisten geçerse iş biter.,
Bana da pek olası gelmiyor ama hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

TEK TİP ASKERLİKTE SON DURUM!

Askerler topluca terhis edilebilir!

Hükümet, askerliği 9 aylık süreye çeken 'Tek tip' tasarısını 1 Ekim'de Meclis'e getirecek. Böylelikle kışlada süre eşitlenecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.

Bedelli askerlik tartışmaları sürerken gündem "Tek tip"e kilitlendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile bir araya geldi. Bu sırada Koşaner, Başbakan Erdoğan'a bir dosya sundu. O dosyada "Tek tip" askerlikle ilgili çalışmaların bulunduğu öne sürüldü. İşte o dosyayla ilgili bilgiye ulaşıldı. Genelkurmay Başkanlığı, askerliğin 9 aylık sürede "Tek tip" olarak yapılmasını öngören çalışmayı tamamladı. Genelkurmay'ın taslağı Başbakanlık'ta yapılacak çalışmaya göre işleyecek. Başbakanlık, konunun ilgilendirdiği kurumlarla temasa geçerek Genelkurmay'ın yazdığı metne son şeklini verecek.

İLK MADDELER ARASINDA

Hükümet tasarısı olarak hazırlanacak metin, öncelikle Bakanlar Kurulu'nda tartışmaya açılacak. Bakanlar Kurulu'nun imzasının ardından da TBMM'ye sunulacak. Tasarı, önümüzdeki haftalar içinde tamamlanırsa, 1 Ekim'de yeni yasama yılına başlayacak olan TBMM'nin öncelikleri arasında bulunacak.

ERKEN TERHiS

"Tek tip" askerlik, kısa ve uzun dönemi ortadan kaldıracak. Yasa çıkarsa herkes 9 ay askerlik yapacak. Uzun dönem yapanların süreleri 15 aydan 9 aya inecek. Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Yedek subaylar ise görevlerine devam edecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.

ooo süper bi haber buu.. bilmiorum ne yaparlar ama umarım iyidir raat eder.. ne çabuk belli olmuş yaa bizim bi kaç hafta geç.mişti boş :) sanırım gerçekten kısalıo bu askerlik hızlılığa baksanıza

tatlım ama ustada roketatarcı mı bılmıorumkı sadece 2.tabur yanı roketatarcıların taburuymuş.işte kımı çavuş,kimi havancı,kimi mg3 nişancı benmkı de roketatacı taburuymus dıger aramasında sorcm cnm.

bende bir meslek lisesi mağduruyum cnm alsanaalsanasmile
her iki tarafın yüzü gülmez hiç. bir taraf üzülür diğer taraf sevinir ne yazıkki.

tesadüflere bak sen yaa
sakıncası yoksa nişanlının adını öğrenebilirmiyim?

bölüğünü biliyosun dimi ? bana mail olarak at hiç değilse.
cnm tabiki biliyorum bölüğünü. Ama ben üye olcağım dediğimde buraya çok kızmıştı şimdi haberi olmadan üye oldum önce söyleyip sonrada vereyimi die adını bölüğünü fln sorucağım umarım kızmazbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…