Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anladım canım durumu, buradan diye söyleme bi akrabamızın nişanlısıda ordaymış dersin.internetten bulduğunu söylemezsin.

anladım canım durumu, buradan diye söyleme bi akrabamızın nişanlısıda ordaymış dersin.internetten bulduğunu söylemezsin.
yok cnm ben yalan söyleyemem ona. çarşıya çıkıca açıp didik edio msn mailleri fln kendi anlarsa daha kötü olur. ben biraz kendimi acındırarak açayım konuyu. ozmn kıyamaz kızmaya belkiopuyorumnanaktan

yok cnm ben yalan söyleyemem ona. çarşıya çıkıca açıp didik edio msn mailleri fln kendi anlarsa daha kötü olur. ben biraz kendimi acındırarak açayım konuyu. ozmn kıyamaz kızmaya belkiopuyorumnanaktan

sivas'tayken de burada bir arkadaşın eşinin acemiliği aynı yerdi.
benim nişanlım ile onun eşi tanıştılar güzel olmuştu.
sen nişanlını iyi bilirsin canım nasıl uygunsa öyle yaparsın tabi.

Merhaba aclya, 03062008, amy--lee, flowerb, pissy, Pofidikk, umursuna

Şafak 165... Allah'ım askerlik düşerse askerim hemen yanımda nasıl heyecanlıyım yaa Allah'ım neler olacak acaba..

flowerb nasılsın canım şafağının maşşalahı var kıskandırıyor yani

:kedi: :asigim: senin de olucak hatta belki olmadan daha da düşücen dur bakalım bişeyler olucak gibi delikafadulden

Canım demekki senn askerin de 89/4 Allahım tüm bekleyenleri sağ salim kavuştursun.Bir an önce çıksın şu yasa hemen kavuşalım askerlerimize boshayallersmile

evt canım 89/4 nişanlım.. senin de değil mi?

kaydirigubbakcemile3valla benim askerim ve devreleri tektipi boykot ediceklermiş kısalsa bile durcaz diyolar 15 ay yapmadan gelmicez demezler mikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…