- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.021
cnm tabiki biliyorum bölüğünü. Ama ben üye olcağım dediğimde buraya çok kızmıştı şimdi haberi olmadan üye oldum önce söyleyip sonrada vereyimi die adını bölüğünü fln sorucağım umarım kızmazbilmiyorumkismile
yok cnm ben yalan söyleyemem ona. çarşıya çıkıca açıp didik edio msn mailleri fln kendi anlarsa daha kötü olur. ben biraz kendimi acındırarak açayım konuyu. ozmn kıyamaz kızmaya belkiopuyorumnanaktananladım canım durumu, buradan diye söyleme bi akrabamızın nişanlısıda ordaymış dersin.internetten bulduğunu söylemezsin.
yok cnm ben yalan söyleyemem ona. çarşıya çıkıca açıp didik edio msn mailleri fln kendi anlarsa daha kötü olur. ben biraz kendimi acındırarak açayım konuyu. ozmn kıyamaz kızmaya belkiopuyorumnanaktan
Merhaba aclya, 03062008, amy--lee, flowerb, pissy, Pofidikk, umursuna
Şafak 165... Allah'ım askerlik düşerse askerim hemen yanımda nasıl heyecanlıyım yaa Allah'ım neler olacak acaba..
merhaba :) bizim de şafak 156 .. aynı düşüncelerdeyiz :lepi:
bakalım hayırlısı olsun :Saruboceq:
merhaba :) bizim de şafak 156 .. aynı düşüncelerdeyiz :lepi:
bakalım hayırlısı olsun :Saruboceq:
kızlar ben geldim
Canım demekki senn askerin de 89/4 Allahım tüm bekleyenleri sağ salim kavuştursun.Bir an önce çıksın şu yasa hemen kavuşalım askerlerimize boshayallersmile
flowerb nasılsın canım şafağının maşşalahı var kıskandırıyor yani
Canım demekki senn askerin de 89/4 Allahım tüm bekleyenleri sağ salim kavuştursun.Bir an önce çıksın şu yasa hemen kavuşalım askerlerimize boshayallersmile
amin inşallah 89/4ten başlasın şu yasa mümkünse
amin inşallah 89/4ten başlasın şu yasa mümkünse
evt canım 89/4 nişanlım.. senin de değil mi?
kız dur 89/3'ler de var arada daha gelmedi onlarınkiler de kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?