Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

telefondan hamile kalınıosa evet türkiyede bi ilk oldum o zaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

delikafadulden aman allahım... yorum bile yapamıyorum sana delikafadulden

ooohh afiyet olsun yarasın size :) nasılsın konuşmayalı bebiş napıyo?

hahahhahaha koptummmmm kızzz yoksaaa ? amann canınızı mı istettim yaa söyleyin hemen bi pizza !

ben daha yeni yemek yedim geldim ben istemedim de baya bi isteyen oldu valla bilemğiyorum artık -tatlicadiarzu-

Şafak 319 mafoldumben

ağlamak yoook... herkes mutlu, umutlu olucak... bir gün gelecek bir gün kalacak ve gelecekler..herşey yoluna girecek.. yerimseniben

huhuhuuhuhhhhhh ben geldim ne kaynatıyonuz bakalım?

hoşgeldiinn.. aldın mı tarifi yazdım sana?

hoşbulduk yazdın mı aa kusura bakma geçmiş sayfalarda kaldı demek canım

güzel annemiz nasılmış bakalım

kızlar tefonda hamile olayına koptum yadelikafadulden

hoşbulduk yazdın mı aa kusura bakma geçmiş sayfalarda kaldı demek canım

güzel annemiz nasılmış bakalım

kızlar tefonda hamile olayına koptum yadelikafadulden

yazdım yazdım al yap bakalım resimlerini bekliyorum aklinialirimsmile

biyoloji öğretmeniyim şimdi ağzımı açmiim ben üreme konusunda :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:

hoşgeldiinnn =)

hosbulduk canimbayanssulusmile

merhaba canım hoşgeldin, nasıl alışabildin mi asker beklemeye?

evt cnm 3 gun oldu gideli ama saolsun hergun 2 yada 3 kez ario bak ailemden once hep seni ariom kiymetini bil dio kaydirigubbakcemile3 sesini duymak super oluo sabahlari kesin ario aksamda artik 8den sonra istirata cikiolarmis hemen ario konusuoz uyumaya gidio ben alisicam bir sekilde ama o alissin yeter bana 4 tane arkadas bulmus kendine cok rahatim dio ama hayirlisi cnm geceleri uyaniorum hep dio:gitme: bende dedim yerin degisik gelir sana ondan uyanirsin az vakit gecsin alisirsin dedim turkbayragi

alışma sürecinizin çok sancılı geçmemesine sevindim canım.
acemilikte ki arkadaşlıklar güzel oluyor, nişanlımda telefonda hep yaptıklarını anlatırdı.
alışana kadar yemek yiyemeyebilir, uyuyamayabilir ama zamanla düzene girer.
nişanlım acemilikte 9-10kg vermişti.yemin töreninde gördüğümde inanılmaz şaşırmıştım.
neyse ki çok şükür geçti şafak 383 olumunekankayizsmile

şafak 383 üzülme bak benim şafağa olumunekankayizsmile

Allah sabır versin bize canım olumunekankayizsmile

ağlamak yoook... herkes mutlu, umutlu olucak... bir gün gelecek bir gün kalacak ve gelecekler..herşey yoluna girecek.. yerimseniben

inşallah canım inşallah sağsağlim gelsinler başka bir şey istemiyorum a.s.

aaa gercektenmi cnm dogrudur benimkide aninda kilo verio ben izine gittim 1 hafta icinde 32 bedenden 31 beden kot giymeye basladikaydirigubbakcemile3 yediriodum tika basa ama yine eriodu sag saglim gelsinler de kilo onemli diil cnm herseyin hayirlisiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…