- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.061
telefondan hamile kalınıosa evet türkiyede bi ilk oldum o zaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Çok ince hamurlu sipariş verdim bile kızlarrrAy normalde öyle pizza düşkünü değilimidrrr nasıl istedim anlatamamm Kocacım olsa koşar alır gelirdiiiiiiiiiiiiiiiiii neyse neyse hala ona 15 gün naz yapma sürem vaarr canına okicamm he he he
hahahhahaha koptummmmmkızzz yoksaaa ? amann canınızı mı istettim yaa söyleyin hemen bi pizza !
Şafak 319 mafoldumben
huhuhuuhuhhhhhh ben geldim ne kaynatıyonuz bakalım?
AYY KOPTUM BUNAA:roflol:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
cnm öle olsa bu topiğin yarısı hamile kalır sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
merhaba fistiklarrrrrr a.s.a.s.a.s. nasilsiniz bakem bugunnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
merhaba fistiklarrrrrr a.s.a.s.a.s. nasilsiniz bakem bugunnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
delikafadulden aman allahım... yorum bile yapamıyorum sana delikafadulden
ooohh afiyet olsun yarasın size :) nasılsın konuşmayalı bebiş napıyo?
ben daha yeni yemek yedim geldim ben istemedim de baya bi isteyen oldu valla bilemğiyorum artık -tatlicadiarzu-
ağlamak yoook... herkes mutlu, umutlu olucak... bir gün gelecek bir gün kalacak ve gelecekler..herşey yoluna girecek.. yerimseniben
hoşgeldiinn.. aldın mı tarifi yazdım sana?
cnm öle olsa bu topiğin yarısı hamile kalır sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
a.s:roflol:biyoloji öğretmeniyim şimdi ağzımı açmiim ben üreme konusunda :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yarısı olsa yine iyi.. telefonda konuşmayan yok ki maaşlallah yandık kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiinnn =)
biyoloji öğretmeniyim şimdi ağzımı açmiim ben üreme konusunda :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hoşbulduk yazdın mı aa kusura bakma geçmiş sayfalarda kaldı demek canım
güzel annemiz nasılmış bakalım
kızlar tefonda hamile olayına koptum yadelikafadulden
biyoloji öğretmeniyim şimdi ağzımı açmiim ben üreme konusunda :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hoşgeldiinnn =)
merhaba canım hoşgeldin, nasıl alışabildin mi asker beklemeye?
yazdım yazdım al yap bakalım resimlerini bekliyorum aklinialirimsmile
ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:
hosbulduk canimbayanssulusmile
evt cnm 3 gun oldu gideli ama saolsun hergun 2 yada 3 kez ario bak ailemden once hep seni ariom kiymetini bil dio kaydirigubbakcemile3 sesini duymak super oluo sabahlari kesin ario aksamda artik 8den sonra istirata cikiolarmis hemen ario konusuoz uyumaya gidio ben alisicam bir sekilde ama o alissin yeter bana 4 tane arkadas bulmus kendine cok rahatim dio ama hayirlisi cnm geceleri uyaniorum hep dio:gitme: bende dedim yerin degisik gelir sana ondan uyanirsin az vakit gecsin alisirsin dedim turkbayragi
şafak 383 üzülme bak benim şafağa olumunekankayizsmile
ağlamak yoook... herkes mutlu, umutlu olucak... bir gün gelecek bir gün kalacak ve gelecekler..herşey yoluna girecek.. yerimseniben
alışma sürecinizin çok sancılı geçmemesine sevindim canım.
acemilikte ki arkadaşlıklar güzel oluyor, nişanlımda telefonda hep yaptıklarını anlatırdı.
alışana kadar yemek yiyemeyebilir, uyuyamayabilir ama zamanla düzene girer.
nişanlım acemilikte 9-10kg vermişti.yemin töreninde gördüğümde inanılmaz şaşırmıştım.
neyse ki çok şükür geçti şafak 383 olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?