Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gamzeme noldu??? Hastamı merak ettim bak şimdi...

Bende yarın işe başlıyorum kızlar

gamzecim yaaa çok geçmiş olsun bir an önce iileşirsin inşallah dikkat et kendine..opuyorumnanaktan

uyku tutmuyo,çok özledimmm:çok üzgünüm:
şafak.......297
mehtap..........128

gamze dikkat et kendine kuzum,çok geçmiş olsun,dualarım seninlee

gamzem noluyo sana gülüm be girip okuyorm hastasın hep inşş iyileşirsin bir an evvel
dualarım seninle:çok üzgünüm:

geçmiş olsun dileyen ve duasını eksik etmeyen herkesten allah razı olsun .alıntı yapamadığım herkestende...bugün gene gittim doktora tansiyon var dedi sıcaktan dolayı tansiyonum çok düşmüş 8e 4 olmuş günlerdir öyleydim kafamı kaldıramıyordum baş dönmesinden ateşten ilaçlarımı aldım şimdi daha iyiyim allaha şükür baş dönmesi gene var ama zamanla geçecek ilaçlar iyi geliyo ....bu arada ne kadar hasta olsamda listeyi ihmal etmedim başım döne döne gözüm karara karara yaptım walla

ya sercan hattını bi çocuğun telefonuna takıyo beni öle arıyo ason bi haftadır,numaram kalmış heralde talafonda çocuk beni arayıp duruyo %95 askeriyeden bu çocuk arama diyorum arıcam napcan bakalım diyo zevzek zevzek konuşuyo ya onada söyleyemiyorum bişi askerliğini yakar Allah korusun çok sinirlerimi bozuyo yaa...

öyle canım demicem zaten bişey ama durmuyo herif yaa öğlen dedimm sakın arama akşam yine aramış ellerim titredi sinirden rüyaasında görmüş numaram rüyasına girmiş falan filan delim etti beni...

hımm herkesler yazıp kaçmış...

ümmü nişanlına deme sakın canım.abin,baban biri yok mu onlar muhatap olsun işe yarar bak ama sakın sercana deme

zuzu işin hayırlı olsun kuzum,ben de çalışmak istiyorum ama devlet baba beni istemiyo herhaldemafoldumben

gamzecim kendine dikkat et canım daha bu yaşta ne tansiyonu bu,stresten olsa gerek
ama ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…