- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.201
yeşilim hadi gözün aydın canımhihoyyyt
darısı başıma:Saruboceq:
bi başka güne uyandm bugün.. perdeyi araLadm içimi sardı yokLuğun.. gösLerim doLdu açtım pencereyi.. konuştum kendi kendime.. seni anLattım. nası özLediğimi dayanmanın çok zor oLduğunu anlattım..tamamen bitince ve bana qeLince herşeyin çok güseL oLcanı anLattım.. boğazıma düğümLendi bütün keLimeLeR.. çok özLedm seni.. çooo....k
geLcek dedim.. geLcek..hasret kokan ayrıLıkLar biticek ... o an seni, sensizLigi ve yine seni yaşadım.. düşündüm saatLerce.. qeLeceqin günü, sarıLcagımız anı, seni qöRdüğüm o andaki verceğim tepkiyi düşündüm durdum.. ağLadım sonra.. çok ağLadım.. sana ayırdım bugün'ümü.. sadece seni düşünüp seni yaşamaya ayırdım..
yine sevdim seni kendi içimde..
Şafak 70 "Karaman
üfff içimi dağladın kızım yawmafoldumben
nedir bu böyle bu hasretlik yaa biter biterde benimki ne zaman biterbe yavrum:çok üzgünüm:
bende daha dün yoladım en az 6 ay yok ben ne halde olucam sen düşün:gitme:
kızlar tansiyonum 8e 4 olmuş yaın gene dr gidicem dua edinde iyileşeyim artık bittim bir haftadır yaa dua edin bana
üfff içimi dağladın kızım yawmafoldumben
nedir bu böyle bu hasretlik yaa biter biterde benimki ne zaman biterbe yavrum:çok üzgünüm:
bende daha dün yoladım en az 6 ay yok ben ne halde olucam sen düşün:gitme:
Aşkım yolda kızlarrr öğleden sonra kavuşuyorum almaya gidicen bebeğimiii çok mutluyum zemuszemus
aglamakla dünden beri gözlerim şiştiiçok üzgünüm kırgınım.
dün kuzenimle dışarı çıktım askerim ondan sora böle bozuldu gibi oldu neyse buraya kadar bişey yokk...
askeriyedeki arkdaşları yoldan geçen kızlara bakmış kızlarda onlara bakmış buda nöbetçiymiş ve kızlara bagırmış defolun lan burdan yürü gidin diye bunu bana anlattı.
bişe demedim bende gözümden yaşlar geldi sıf bu oolay için degil üstüne basa basa dedim bunu iiçim bu tuhaf dedim herneysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?