- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.361
o günlerde gelicek tatlım merak etme
evet 200 lerde 100 lerde kafayı yiyordum özlem tavan yapmıştı şimdide öyle ama sanırım uslandım ben:)üzülmekle elime bişey geçmiceğini bildiğimden böyleyim canım sakinim sonuçta 21 gün sonra benim yanımda kendimi teselli ediyorum
bir an önce sapasağlam olmalıyım ya
geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine bu havalar sakıncalıdır
Amin hayırlısıyla canım sağslaim gelsinlerde bekleriz biz :Saruboceq:
böyle düşünmen süper canım çok üzüodun kendını sevindim senin adına..olumunekankayizsmile
amin canım inşallah bu arada dikkat et kendine
hemde nasıl ya o zamanlar aramızda iyi değildi hep sorun yaşıyorduk
çok şükür o günler geride kaldı izindenn sonra herşey yerine oturdu
mehabbetim benim şafak yine arttı şafağım 21 12 ekimde geliyor
ıkınızınde streslı oldugu ve özlemin tavan yaptıgı donemlerdı o yuzdendır cnım..şimdi herseyın iyi olmasına sevindim..Allah bozmasın..
sanırım ondandı tatlım şu an içim,gönlüm o kadar rahat huzurluyumki tam tamına güveniyorum artık kafamda şüpheler yok artık
amin canım
mrk etme cnm ins biran once arar firsatini bulunca egiitim icin gitmislerdir mutlaka arar yakin zamandazemuszemusopuyorumnanaktanOffff askerım sabah 7de öğlen 1 de kesin arıyordu dün 4 gün arayamaybılırım merak edme aşkım dedı ,dağa cıkıyolarmısssss geçermı 4 gün yaaa:sinifsinif:
ben cok hastayım dun ve bugun ıse gıtmedım rapor aldım..oksurmekten bogazım yırtılıo artık
sanırım ondandı tatlım şu an içim,gönlüm o kadar rahat huzurluyumki tam tamına güveniyorum artık kafamda şüpheler yok artık
amin canım
Tatlıkıs canm tam şafağın kaç şimdi senin
canım çok az kalmş şafağına.Allah kavuştursun sizi bian önce..bizde görürüz inş bugünleriolumunekankayizsmile
mrk etme cnm ins biran once arar firsatini bulunca egiitim icin gitmislerdir mutlaka arar yakin zamandazemuszemusopuyorumnanaktan
gecmis olsun cnm allahim saglik sifani verir insopuyorumnanaktan
Saol cnmarkadasım sıkma canını bol bol dua et..
gecmıs olsun ALLAH şifa versn cnmben cok hastayım dun ve bugun ıse gıtmedım rapor aldım..oksurmekten bogazım yırtılıo artık
mrk etme cnm ins biran once arar firsatini bulunca egiitim icin gitmislerdir mutlaka arar yakin zamandazemuszemusopuyorumnanaktan
Cnm 4gun arayamayblırım dedı bılmıorum vallaa
gecmis olsun cnm allahim saglik sifani verir insopuyorumnanaktan
sağol canım amin..kız sen ne güzel kilo vermişsin maşallah..napısoun kilo vermek içinn bize de taktik versene kuzu..
kilo verme hirsim araliktan beri vardi cnm ekimde 69 kadar ciktim sonra kisin yilbasinda askimi yanina gidicem die isvec diyetini yapmistim 65 dustum ama cok zordu o diyet sonra normal az az yiyerek hazirana kadar 60 a dustum simdide 61 de kaldimyerimseniben ole duruom ellileri nezaman gorcem bilmiom valla cok da onemli bisi yapmadim suan saldim kendimi askimi gonderince pek bisi yiyemiom zaten yesemde atistirmalik cok yiyorum pek onemsemiom suan belkide ondan ama onceleri cok takiodum kafama cnm cok ip atliodum gunde 1000 kez atliodum nerdeyse cok faydasi olmustu onun nivea body cdsinide yaptim 1 ay felan gene baska da ozel olarak bisi yapmadim valla cnm az yemeye calistim arayi cogalttim bideopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?