- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.381
Kızlar bende 59 falandım okul acılınca gecen sene 51e düştümm hıc ugrasmadım ama herkes şaşirdiiii ınanılmaz hağlada verıyorum ama ısteyerek değil sanırım düzensız besslenme ve uyku saatlermden dolayı..
evt cnm ne guzel ben 55 felan dussem super olcak askim gelene kadar askerden dusmeyi umuorum bakalim hayirlisi sen cok guzelmis kilon ama 51 az deilmi cnm boyun kaçalkisalkisalkis
Cnm basen var yanı kucuk değil okadar o yuzden zayıf durmuyorum ama işte yuzum bıraz küçüldü eskıden daha topluydu ama bolesi iyiii.Benı ney zayıflatıyor anlamıorum valla ha bire gdıyor kilo .Boyum 1.64 falan sanırım canım ole cok uzun değilim
bende 45 46 kiloyum ama boyum 1.50
bende 1.62 cnm bendede basen varkaydirigubbakcemile3 annemden kalma bisi51 az ama cnm yaa fazla vermemeye dikkat et opuyorumnanaktan
cnm senin boyunla kilon cok uyumlu vucudun nasil bilmiorum ama boyuna gore cok ideal kilonopuyorumnanaktan
birazcık totom var:kedi:
millet zayıfsın diyo ama ben bi türlü inanmıyorum öle olduğunasempatiksalakcinni
kilo verme hirsim araliktan beri vardi cnm ekimde 69 kadar ciktim sonra kisin yilbasinda askimi yanina gidicem die isvec diyetini yapmistim 65 dustum ama cok zordu o diyet sonra normal az az yiyerek hazirana kadar 60 a dustum simdide 61 de kaldimyerimseniben ole duruom ellileri nezaman gorcem bilmiom valla cok da onemli bisi yapmadim suan saldim kendimi askimi gonderince pek bisi yiyemiom zaten yesemde atistirmalik cok yiyorum pek onemsemiom suan belkide ondan ama onceleri cok takiodum kafama cnm cok ip atliodum gunde 1000 kez atliodum nerdeyse cok faydasi olmustu onun nivea body cdsinide yaptim 1 ay felan gene baska da ozel olarak bisi yapmadim valla cnm az yemeye calistim arayi cogalttim bideopuyorumnanaktan
Kızlar bende 59 falandım okul acılınca gecen sene 51e düştümm hıc ugrasmadım ama herkes şaşirdiiii ınanılmaz hağlada verıyorum ama ısteyerek değil sanırım düzensız besslenme ve uyku saatlermden dolayı..
millet zayıfsın diyo ama ben bi türlü inanmıyorum öle olduğunasempatiksalakcinni
evt cnm gercekten supersin o kiloyla bencedeyerimseniben
sağol caglacım tesekur ederım yarın ıse gidicem raporum bitio ınsallah tekrarlamaz..
sevgilim benim iyi vermişsin zaten az ve sık yiyince verilio kilo birazda hareket oldu mu tamam işte..
benimde vucudum oyle kotu değıl ama 50lere dusmek ıstıyorum..65 kıloyum 60a ıkna edebıldım nısanlımı..60a ınıp soorada 55lere ıkna etmem lazım..sureklı kandırma seklınde olucak..kupkuru olunca sevmılar kayınvaldem zayıflayınca zorla yemek yedırıo :bbo:
uyku duzenı kesınlıkle kıloyu etkılıo..
senın boy kılon ıyıymıs canım ya nıye ınanmıosun kı
evt cnm sorma benimkinede kalsam bir kilo bile verdirmicek zayif sevmio kiloluda sevmio boyle kal hep diozemuszemus ama ben vericemmm:jeyyar:sositososito
canım azcık yemek yesem karnım şişiyo sanıyorum çok kiloluyumbilmiyorumkismile
bende 1.62 cnm bendede basen varkaydirigubbakcemile3 annemden kalma bisi51 az ama cnm yaa fazla vermemeye dikkat et opuyorumnanaktan
cnm senin boyunla kilon cok uyumlu vucudun nasil bilmiorum ama boyuna gore cok ideal kilonopuyorumnanaktan
selaaaaaaaaaamm canlarımmmmmmmm
tamda benlik bi konu konuşuluyo kilolarrrr :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?