Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evt cnm ne guzel ben 55 felan dussem super olcak askim gelene kadar askerden dusmeyi umuorum bakalim hayirlisi sen cok guzelmis kilon ama 51 az deilmi cnm boyun kaçalkisalkisalkis

evt cnm ne guzel ben 55 felan dussem super olcak askim gelene kadar askerden dusmeyi umuorum bakalim hayirlisi sen cok guzelmis kilon ama 51 az deilmi cnm boyun kaçalkisalkisalkis

Cnm basen var yanı kucuk değil okadar o yuzden zayıf durmuyorum ama işte yuzum bıraz küçüldü eskıden daha topluydu ama bolesi iyiii.Benı ney zayıflatıyor anlamıorum valla ha bire gdıyor kilo .Boyum 1.64 falan sanırım canım ole cok uzun değilim

bende 1.62 cnm bendede basen varkaydirigubbakcemile3 annemden kalma bisi 51 az ama cnm yaa fazla vermemeye dikkat et opuyorumnanaktan

bende 45 46 kiloyum ama boyum 1.50

cnm senin boyunla kilon cok uyumlu vucudun nasil bilmiorum ama boyuna gore cok ideal kilonopuyorumnanaktan

bende 1.62 cnm bendede basen varkaydirigubbakcemile3 annemden kalma bisi 51 az ama cnm yaa fazla vermemeye dikkat et opuyorumnanaktan

cnm senin boyunla kilon cok uyumlu vucudun nasil bilmiorum ama boyuna gore cok ideal kilonopuyorumnanaktan

birazcık totom var:kedi:
millet zayıfsın diyo ama ben bi türlü inanmıyorum öle olduğunasempatiksalakcinni

birazcık totom var:kedi:
millet zayıfsın diyo ama ben bi türlü inanmıyorum öle olduğunasempatiksalakcinni

sağol caglacım tesekur ederım yarın ıse gidicem raporum bitio ınsallah tekrarlamaz..

sevgilim benim iyi vermişsin zaten az ve sık yiyince verilio kilo birazda hareket oldu mu tamam işte..

benimde vucudum oyle kotu değıl ama 50lere dusmek ıstıyorum..65 kıloyum 60a ıkna edebıldım nısanlımı..60a ınıp soorada 55lere ıkna etmem lazım..sureklı kandırma seklınde olucak..kupkuru olunca sevmılar kayınvaldem zayıflayınca zorla yemek yedırıo :bbo:

uyku duzenı kesınlıkle kıloyu etkılıo..

evt cnm sorma benimkinede kalsam bir kilo bile verdirmicek zayif sevmio kiloluda sevmio boyle kal hep diozemuszemus ama ben vericemmm:jeyyar:sositososito

Hani küçükken gökkuşağının altından geçerken dilek dilerdik ya !! Ben çocukluk aklimla bile seni diledim. ellerimi sımsıkı tutacak bırakmayı unutacak, sonu olmayan uçurumlarda bana köprü olacak, benim yokluğumda beni arayıp bulacak seni dilerdim hep...Dileğim3 yıl önce kabul oldu sevgilim..:asigim:

Daha vermemlıyıım cnm suan ıyyıım valaa inş daha fazla vermemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…