- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.661
günaydın canıım hoşgeldiinn.. aynen öyle.. senle konuşmuştuk hatırlıyorum :)
her veda bir öncekinden beter oluyo.. o yüzden izne gelmiycem diyo nişanlım işte.. bakalım hayırlısı..
nevresim takımı canım.. markafonideki issimi ve sarev bugün gündemimiz kaydirigubbakcemile3
ben de aldım bak bi kaç sayfa önceye ekledim, çoğunluk beğenmedi ama bakalım sen beğencen mi :)
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
ben hiç askere geçiremedim sevgilimi.. önce o beni evime geçirmek durumda kalıyor yani.. genelde otob. olan ben otogarda kalan o oluyor.. tersi olsa dayanamam ağlarım orda valla
]
saol cnm benim bencede gelmesin nişanlın izne çok zor bi daha göndermek mafoldumben
ben zaten nevresim hastasıyım bayılıyorum valla 10 15 tane almak istiyorum sempatiksalakcinni
nevresim beğenmişiz beğenmemişiz önemli değil önemli olan o nevresimin altında sevdikleriizle uyumak bilmiyorumkismile
vaolllllllll uyumak hee:))
amin canım inşallah darısı başınaolumunekankayizsmileHayırlı olsun canım. Topiktede bi kutlama yapırz artık senin için
:teytey::teytey: :içelim:
teşekkürler canım darısı başınaopuyorumnanaktanben hiç askere geçiremedim sevgilimi.. önce o beni evime geçirmek durumda kalıyor yani.. genelde otob. olan ben otogarda kalan o oluyor.. tersi olsa dayanamam ağlarım orda valla
hayırlısı olsun tatlımm :teytey:
saolun kızlar düşünücem biraz
begümcüm akıcam haftasonu saol söylediğin için
ayy benim melayımın nişanı mı olucakmış oyy oyy ne güzel caım benim
evet canım azallttık valla şafak:18
ben hiç askere geçiremedim sevgilimi.. önce o beni evime geçirmek durumda kalıyor yani.. genelde otob. olan ben otogarda kalan o oluyor.. tersi olsa dayanamam ağlarım orda valla
ewet kesinlikle onun otobüsle uzaklamşası daha bi koyuyo ama yanımda annemler kayınvalidemler olmasa ben hayatta gidemezdim eve geri. yığılır kalırdım orda
Hele o ilk askere uğurlayış yokmu. Hatırladıkça içim acıyo resmen.:1no2:
hoşbuldum kızlar topiğimizi unutmadım inan ki site uzun bi süre hiç açılmadı bana.:bbo:
çok iyiyim ben Allahıma şükür 4 ekimde de nişanımız var onun telaşı içindeyiz işte. sizler iyi misiniz?
şafakları baya azaltmışsınızdır.turkbayragi
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
aklinialirimsmileaklinialirimsmilevaolllllllll uyumak hee:))
saol cnm benim bencede gelmesin nişanlın izne çok zor bi daha göndermek mafoldumben
ben zaten nevresim hastasıyım bayılıyorum valla 10 15 tane almak istiyorum sempatiksalakcinni
nevresim beğenmişiz beğenmemişiz önemli değil önemli olan o nevresimin altında sevdikleriizle uyumak bilmiyorumkismile
yada UYUMAMAK sempatiksalakcinni
vayyyyyy bak bu bi cazip geldi:1ninca:aklinialirimsmile
ben uyuyordum o sırada aşkım aradı benii ben gidiyorum aşkım dedi tamam aşkım dedimm :mymeka: bu kendimeydiHele o ilk askere uğurlayış yokmu. Hatırladıkça içim acıyo resmen.:1no2:
ewet kesinlikle onun otobüsle uzaklamşası daha bi koyuyo ama yanımda annemler kayınvalidemler olmasa ben hayatta gidemezdim eve geri. yığılır kalırdım orda
:teselli:
vayyyyyy bak bu bi cazip geldi:1ninca:aklinialirimsmile
günaydın kızlarr
günaydın kızlarr
amin canım inşallah darısı başınaolumunekankayizsmile
teşekkürler canım darısı başınaopuyorumnanaktan
ay maşallah canım ya valla baya azalmış oh ne güzel sende kavuşuyosun sevdiğine.
sonra hemen sanada nişan:lepi:
Heyt bi sakin durunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aklinialirimsmile
Hoşgeldin tatlım nasılsın kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?