Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol cnm benim bencede gelmesin nişanlın izne çok zor bi daha göndermek mafoldumben
ben zaten nevresim hastasıyım bayılıyorum valla 10 15 tane almak istiyorum sempatiksalakcinni
nevresim beğenmişiz beğenmemişiz önemli değil önemli olan o nevresimin altında sevdikleriizle uyumak bilmiyorumkismile

vaolllllllll uyumak hee:))

hoşgeldiniz kızlarü
bende nevresim takımlarına hastayım elimi hızlandırmam lazım haırlıklara başlamalıyım artık kızlar ama borçlarım,taksitlerim var ya

Hayırlı olsun canım. Topiktede bi kutlama yapırz artık senin için
:teytey::teytey: :içelim:
amin canım inşallah darısı başınaolumunekankayizsmile
ben hiç askere geçiremedim sevgilimi.. önce o beni evime geçirmek durumda kalıyor yani.. genelde otob. olan ben otogarda kalan o oluyor.. tersi olsa dayanamam ağlarım orda valla

hayırlısı olsun tatlımm :teytey:
teşekkürler canım darısı başınaopuyorumnanaktan

ay maşallah canım ya valla baya azalmış oh ne güzel sende kavuşuyosun sevdiğine.
sonra hemen sanada nişan
:lepi:

aaa hayırlı olsun canıııımmm opuyorumnanaktan
kolay gelsin:1hug:

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

günaydıınn :)

:asigim: :kedi: opuyorumnanaktan

Hele o ilk askere uğurlayış yokmu. Hatırladıkça içim acıyo resmen.:1no2:
ben uyuyordum o sırada aşkım aradı benii ben gidiyorum aşkım dedi tamam aşkım dedimm :mymeka: bu kendimeydi

inşallah canım inşallah depük gfünüm gündüz olucak arkadaşlar 12 ekim sabah 6 da biniyor öğlen burda olucak yani ne zaman beni depüklücekseniz??:)

ayy canım sorma bnimkinin bana bir süprizi var 1-2 haftaya kadar merk içinde bekliyoruz kızlarla burda bakalım kime sorsam yüzük evlilik diyorlar bakalım dünde atkı örmedin bana ama ben senin başını bağlıyorum dedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…