Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

markafoniye ben üye olamıyorum niye ki

niyeki mail adresini ya
www.**************
üye lik diyor canım ordan doldur iillaki eksik bişey yazmışsındır

melayım nbr nerlerdesin devrem ya ben daha burdayım

evet hemde çok pahalı taçın aldıydım 160 milyona ya hayatta almam daha bunları görünce

Hepimiz yaşıyoruz gerçekten aynı duyguları turkbayragi
Boğazım düğümlenip telefonda konuşamadığım zamanları bilirim :1no2:

günaydın kızlar yazdıklarını okudumda bende izne geldiğinde son gününde sarılarak hıçkıra hıçkıra ağlamıştım artık otogara ve havaalanına gitmek istemiyorum bıktım bu ayrılışlardan o ototbüs giderken sanki ciğerimi söküp aldılar benden canım okadar acımıştıki o günümü hiç unutamam :gitme:

hayırlı olsun güle güle kullanın siz de opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan

aa kim gelmiişş.. hoşgeldin canıım? naber nasılsın? nasıl gidiyo?
opuyorumnanaktan

valla güzelde biraz pahalıymış yaa nevresim sonuçta

Sarev çok indirime girmiş canım, ben dışarda da bakmıştım bu takımlara ordan biliyorum ondan o maviliyi de direk aldım, ona bak canım aklinialirimsmile

54,90 tl
54,90 tl
54,90tl
99,90 tl
99,90 tl
54,90 tl

hangisini beğendiniz kızlar bunlar arasında karrasız kaldım

3. de 5. de güzel Burcucum, Sareve de bak, onlar da indirimde kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum kızlar topiğimizi unutmadım inan ki site uzun bi süre hiç açılmadı bana.:bbo:
çok iyiyim ben Allahıma şükür 4 ekimde de nişanımız var onun telaşı içindeyiz işte. sizler iyi misiniz?
şafakları baya azaltmışsınızdır.
turkbayragi

Hayırlı olsun canım. Topiktede bi kutlama yapırz artık senin için
:teytey::teytey: :içelim:

Hepimiz yaşıyoruz gerçekten aynı duyguları turkbayragi
Boğazım düğümlenip telefonda konuşamadığım zamanları bilirim :1no2:

AYNEN ÖYLE.. GÜN GELİYO MERAKTAN ÖLÜYORUM ARASIN DİYE TELEFONA YAPIŞIK GEZİYORUM, KİMİ ZAMAN O KADAR AĞLIYORUM Kİ SESİMİ BÖYLE DUYMASIN KÖTÜ OLMASIN ARAMASIN DİYORUM :gitme:

günaydın canıım hoşgeldiinn.. aynen öyle.. senle konuşmuştuk hatırlıyorum :)
her veda bir öncekinden beter oluyo.. o yüzden izne gelmiycem diyo nişanlım işte.. bakalım hayırlısı..

kızlar onlar uyku setimi nevresimmi ??

nevresim takımı canım.. markafonideki issimi ve sarev bugün gündemimiz kaydirigubbakcemile3
ben de aldım bak bi kaç sayfa önceye ekledim, çoğunluk beğenmedi ama bakalım sen beğencen mi :)

ben hiç askere geçiremedim sevgilimi.. önce o beni evime geçirmek durumda kalıyor yani.. genelde otob. olan ben otogarda kalan o oluyor.. tersi olsa dayanamam ağlarım orda valla

hayırlısı olsun tatlımm :teytey:

saolun kızlar düşünücem biraz

begümcüm akıcam haftasonu saol söylediğin için

ayy benim melayımın nişanı mı olucakmış oyy oyy ne güzel caım benim
evet canım azallttık valla şafak:18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…