- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.641
markafoniye ben üye olamıyorum niye ki
bende aldım onlardan hala taksit ödüyorumm
boshayallersmileboshayallersmile
tatlım davet alman gerekir yardımcı olabilirim istersen
bende aldım onlardan hala taksit ödüyorumm
boshayallersmileboshayallersmile
tatlım davet alman gerekir yardımcı olabilirim istersen
markafoniye ben üye olamıyorum niye ki
54,90 tl
54,90 tl
54,90tl
99,90 tl
99,90 tl
54,90 tl
hangisini beğendiniz kızlar bunlar arasında karrasız kaldım
Hepimiz yaşıyoruz gerçekten aynı duyguları turkbayragiaynen öyle.. ben bi kere yazmıştım uzuuun uzuun bu konuda..
ilk gittiklerinde pek algılayamıyorsun aslında durumu, kimi zaman ağlamaktan şişiyosun nefes alamıyosun kimi zaman gurur kaplıyor içini beni o kadar seven benim bu kadar sevdiğin biri var, gelecek herşey çok güzel olucak diyosun gülümsüyosun.. yarı üzgün yarı şaşkın geçiyor ilk zamanlar sonra yemin törenine gitme heyecanı sarıyor seni ne giysem, ne yapsam kaç gün kaldı derken ondan sonra vedalaşmak fena oluyo, ilk gönderdiğinden daha farklı oluyor..sonra zor günler yaşanıyor ama daha sonra dağıtım izni belli oluyo, toparlandım toparlanıyorum derken yine sevinç heyecan başlıyo.. ama dağıtım izninden sonra vedalaşmak baya farklı oluyo ilk ikisiyle alakası yok, ustabirliğinin nerde/nasıl olacağına da bağlı olabilir tabii bu.. sonraki günler zor oluyor ama ona güç vermekten, onu alttan almaktan başka çaren de yok, sen üzüldükçe o dah açok üzülüyor, sen sadece onu özlerken beklerken, o arkadaşalrından ailesinden senden evinden herşeyden herkesten beklentiler içinde ama tek dayanağı sensin bunu da biliyorsun o yüzden elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyosun.. Allahıma şükür tam 10 ayımız geride kaldı,ben bu yazdıklarımı ve daha fazlasını yaşadım, burdakilerin de çok büyük etkisi oldu tabii kötü günlerin iyileşmesine hepinize teşekkür ederim o günlerde yanımda oldugunuz içi:)
Hala izne gelip gelmeyeceği belli değil nişanlımın, izinlerini kullanırsa 149 gün sonra, izinlerini kullanmasa 126 gün sonra yanımda olucak inşallah... Bu süre içerisinde de kimi zaman mutlu umutlu kimi zaman umutsuz mutsuz olacağımı, kimi zaman gülü kimi zaman ağlayacağıı biliyorum ama geçiyor bitiyor işte günler, geldiğimden beri bi sürü kişiyi de kavuşturduk, onlar büyük umut kaynağımız :asigim:kaydirigubbakcemile5 :teselli:
54,90 tl
54,90 tl
54,90tl
99,90 tl
99,90 tl
54,90 tl
tabı canım sen begendıysen sorun yok bende bakmak ısterdım boyle ama daha baya bı zaman sonra artık insallah ama ben su ceyzı takımları var ya hanı 1190 falan onlardan aldım ıyı oldu bırz kısmını halltmıs oldumm
selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
valla güzelde biraz pahalıymış yaa nevresim sonuçta
54,90 tl
54,90 tl
54,90tl
99,90 tl
99,90 tl
54,90 tl
kızlar onlar uyku setimi nevresimmi ??
hoşbuldum kızlar topiğimizi unutmadım inan ki site uzun bi süre hiç açılmadı bana.:bbo:
çok iyiyim ben Allahıma şükür 4 ekimde de nişanımız var onun telaşı içindeyiz işte. sizler iyi misiniz?
şafakları baya azaltmışsınızdır.turkbayragi
Hepimiz yaşıyoruz gerçekten aynı duyguları turkbayragi
Boğazım düğümlenip telefonda konuşamadığım zamanları bilirim :1no2:
günaydın kızlar yazdıklarını okudumda bende izne geldiğinde son gününde sarılarak hıçkıra hıçkıra ağlamıştım artık otogara ve havaalanına gitmek istemiyorum bıktım bu ayrılışlardan o ototbüs giderken sanki ciğerimi söküp aldılar benden canım okadar acımıştıki o günümü hiç unutamam :gitme:
kızlar onlar uyku setimi nevresimmi ??
yengeç teşekkür ederim canım üye oldum sağol
ben hiç askere geçiremedim sevgilimi.. önce o beni evime geçirmek durumda kalıyor yani.. genelde otob. olan ben otogarda kalan o oluyor.. tersi olsa dayanamam ağlarım orda vallabende dağıtımdan giderken çok kötü oldum terminalde. Hatta otobüsde aynı tugaya giden askerler varmış tanışmışlar demişler; senin için çok zor valla ayrılmadınız nişanlınla sizi izlerken bile kötü oldum Allah sabır versin demişOtobüs giderken bi baktım bizi izleyen herkes duygulanmış gözleri yaşlanmış üffffffffff
hoşbuldum kızlar topiğimizi unutmadım inan ki site uzun bi süre hiç açılmadı bana.:bbo:
çok iyiyim ben Allahıma şükür 4 ekimde de nişanımız var onun telaşı içindeyiz işte. sizler iyi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?