- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.141
Hb tatlmhoşgeldin canımvereliniortak
hoşgeldin beybiii opuyorumnanaktan
canım bu fotoyu hangi programda yaptın çok cici olmuşş bayanssulusmile
"Mesutuğba"
canım üzülme sakın geçmez diye düşünme geçiyor ama o zaman diliminde yüreğinden çok şey alıp götürüyor ama en güzeli birbirinize olan aşkınızın testi gibi bişi olacak bu eminim mükafatınıda teskere ile sağ sağlim alacaksınız....
Cnm saolasınnnn,telden kalp koydum kızzz bıraz da renkı koyu yaptm.zemuszemus
tmm şekerimm zemuszemus
usta birliği belli olmadı daha dimi cnm?
Amin canım allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin bu seferde ablanın şafağını say kuşumm :1hug:
İsteme olayı oldumu canım..yoksa söz nişan aynımı olucak?
Düğünü ne zaman düşünüyosunuz?
Eniştem ya delikafadulden
Yapmadaı mı hala odun demiyoruz dimi canım :roflol:
Ne diyo sinyal veriyo mu yapar belkim canım yaaa..
selam kızlarrrrrrrr bende geldimmmmmaşkımla konuştumda geldim 10 da uyuyo 11 buçuğa doğru uyanıp beni arıo bide nöbetçiye demiş mutlaka uyandır uyanmassam salla beni vur bişiler yap die deliii arama geceleri uyu sabah zor olur diıorum anlımıo beni hiç konuşturmuo bileee:kedi: bide arkadaşının babası bir yerde polismiymiş askeriyedemi calışıomuş ne askerlik kesin 12 aya düştü ama 9 ay olma ihtimalide çok yüksek ekimde herşey belli olcak demişsositosositohihoyyytturkbayragi
bu haberleri duydukça çok mutlu oluorum yaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yerimsenibenolumunekankayizsmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
inşalalh canım:)dogru sölüosun test gbi ama biz böle testlerden çok geçtik ama inşallah bu son olur
canım 2011 gelini olucan hee canım benimmopuyorumnanaktanValla öle olacak didem'im ömrüm şafak saymakla geçecek kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ile gidip gelsinde sayarım yerim bitiririm ben o günleride askerliği yiyip bitirdiğim gibi inşallah :Saruboceq:
yok canım isteme olmadı ben istemeye geldiklerinde söz nişan bir olsun istiyorum çok ayrıntıya gerek görmüyorum...
düğünde kısmet ise yaza olacak Allah'ım nasip kısmet ederse...:Saruboceq:
odun değilde süprük potansiyeli sıfır insan diyorum ben ona kaydirigubbakcemile3
yok balım yaa ne sinyal ne bi ipucu gibi bişi hiç bi halt yok ben konu açıyorum ya konuyu kapatıyo başka şeyle ya sallama cevap veriyo tamam aşkım düşünüyorum diye 5 senede bişi bulamadıysa daha da bulamaz zati süprük özürlü aşkım benim kaydirigubbakcemile3
senn şafaka kaç?
Yok tatlım ama doğu oldugu kesnleştııı
442 galiba cnm lady cicim ilgileniodu o konuylakaydirigubbakcemile3 15de teslim oldu sevk tarihi 13yerimseniben
Off çok özledm yaaaaaaaaaa çooookeyvahedigeldismile ya kızlar cnm neye sıkılıooooo bılıyormusunuz ustaya gtdkden 6 ay gelemıormus ya ızıne bu dogrumu nasıl oluoooo?
Hayırlısı olsun canım dooğu daha rahat emin ol olumunekankayizsmile
yerine göre değişiyo tatlım ben ilk 3 ay gelemiyo diye biliyorum..
nese didem'im ben kaçar kardeşim dürtüyo kalkkk kalkkk die =))
herkese kocaman hayırlı geceler hayırlı sağ sağlim teskereler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?