- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.101
iyi akşamlar kızlar
yine özlemin doruklarda olduğu bir günbilmiyorumkismile
ohh çok güzel cnm bölümün..
sen açıktan okumadın ama dimi eskişehirde okula gidiyosun bildiğim kadarıyla..
bende açıktan işletme yazdım 4 yıllık ama pişman gibiyim kime söylesem çok gereksiz bi bölüm diyo ne yapıcam bilmiyorum bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım dikkat et kendine:teselli:nurten'cim merhaba,bi kaç gündür rahatsızım biraz bide ofiste işler bi hayli yoğun giriyorum ama denk gelmedik sanırım olumunekankayizsmile
facebook'a eklemişsin gördüm canım. nişanlımda bugün fotoğrafları kargoya verdi.sabırsızlıkla kargonun yolunu gözleyeceğim pazartesi günü opuyorumnanaktan
ohh çok güzel cnm bölümün..
sen açıktan okumadın ama dimi eskişehirde okula gidiyosun bildiğim kadarıyla..
bende açıktan işletme yazdım 4 yıllık ama pişman gibiyim kime söylesem çok gereksiz bi bölüm diyo ne yapıcam bilmiyorum bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım görünmüyosunn olumunekankayizsmile
özlemmm ahhhh ahhh :gitme: hep var be canımm 2011 bizim yılımız olucak inşallah kavuşucaz sevdiklerimize kaydirigubbakcemile5
nasılsın askerin nasıl canım izin kullandınız dimi.
cnm bende bilgisayar programcılıüı mezunuyum, açıktanda işletme okudum. bütteki sonuçları bekliyorum 3 dersten geçtiysem mezunum.
işletme bankacılık gibi sektörlerde yükselmen için işine yarayabilir.
ben bankacılığı hep düşündüğüm için böyle bir seçim yapmıştım.iktisatı dışardan okuması zor, nişanlım iktisat okuyor mesela.
evet canım örgün öğretimdi benim. ben de çok seviyorum bölümümü, sana diyenler bizim için de aynı şeyleri düşünür kesin ''aa tarihten atanamazsın boşa okumuşsunuz'' gibi.. ama ben hiç öyle düşünmüyorum canım çok isteyerek severek okudum hiç de pişman değilimboshayallersmile sen kimseyi takma kafana canım kısmetin bu bölümdeymiş demekkiolumunekankayizsmile
tatlım benim ya özlemişim valla seni
20 günlüğüne memlekete gittim canım yoktum oyüzden
inşallah canım benim hele bi gelsinde ondan sonra düğün hazırlıları inşallah..
askerimde iyi çok şükür sıkı eğitim var şuanda kasımda denetleme varmış yine,
temmuzda geldi aşkım bütün izini kullandık bir daha teskereye inşallah..
sen nasılsın canımın içi askerin nasıl
aranızı düzelttiniz mi biraz sorunlar vardı
herşey gönlünce olsun bitanemopuyorumnanaktan
hb tatlım :1hug:hoşgldin cnm ohhh ne güzell olumunekankayizsmile
Evet incim ya hayırlsııı vla ck mutlu oldumselam canımm çok sevindim ohh ayarlansın da rahatlarsın tatlım :teselli:
oh ohhh bak gördün mü yemin töreni geldi bile olumunekankayizsmile
Haklısın tatlım..Sen sona gelmişsin nerdeyse formasyon sonra atanma olucak inşallah hemen atanırsın canımolumunekankayizsmile
Birde zorunlu doğu görevi var sanırım yalnış bilmiyorsam eğer dimibilmiyorumkismile
Haklısın canım..Hayırlısı buymuş demekki sağolasınn opuyorumnanaktandidem'cim senin için hayırlısı böyleymiş demekki çok ümitsizliğe yada pişmalığa kapılma yoksa işletme okumak sana külfet gibi gelir.
inşallah canım saol ,evet sona yaklaştım sayılır çok şükür.. 8 ayda formasyon bitio, kpss için dershnaeye yazılcam haftaya ve bu yıl sonu itibarıyla herşey bıtcek inşallah. evet canım doğu görevi var ama evlenirsen ve eşinin sigortası bulunduğu yerde 6 ya da 8 ay mı ne olursa oraya atanabiliyosun doğu ya gitmiyosun canım, nikah yakın
bence edebiyat da yazabilirdin canım not ortalamanı yüksek tutarsan formasyonu çok kolay alırsın. ama hayırlısı olsun canım ya işletme bölümünün iş imkanı oldukça fazlaboshayallersmile
ASKERİM BUGÜN 41 KOCAELİYKEN ŞAFAĞIMIZZ BEN TAMDA KOCAELİNDEYDİMM ŞAFAĞIMIZA O DERECE YAŞIYORUMkaydirigubbakcemile3
PEKİ ŞİMDİ NERDEMİYİZ?
ŞAFAK 40 KIRŞEHİR SELAMMMM
:dance::dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Maşallah canımm
Siz gidinde sıra bize gelsin artık
İNŞ CANIM biran önce bitmesini çoook istiyorum artık çokk sıkııldımm:1no2:
Haklısın canım şafak sıkıştırması dimi :teselli:
Siz ilişkinizin adını koydunuzmu canım ben tam bilmiyorumda:kedi:
ben varım ama her an yok olabilirm delikafadulden
aşkımla konuştuk yine arıcak bekliyorumm:asigim:
nasılsın cnm tanışmadık sanırım ben didem bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?