- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.021
iim canım yaa ne olsun iş iş iş kafayı yeme üzereyim çok bunaldım artıkkk
sen nasılsın ?
ayyy bi de şu karar çıksa var yaa tam süperr oluurrrr :sm_cool:
:lepi:Cıkamadı zaten cıksa ucucam mutluluktandelikafadulden
kızlar ya postaneyi aradım ama benden barkod mu ne yada aps numarasını istedi. Nişanlıma sordum ben postayı attım bişey vermediler dediüfff naptılar bnm mektubumu yaaaaaaa sinir oldummmmafoldumben
hmmm üzüldüm cnm yaama ara askeriyeyi sen artık akşam falan..
merhaba kızlar mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
iyi tatlım bir tek sen gördün valla sen nasılsın varmı bi habercokacimcoook
ladydim listeyi bir koysana tatlım
seve seve canim olumunekankayizsmiletabii eklersen çok sevinirimm olumunekankayizsmile
üzülme kız bak 300 lerin bıtmesıne ne kalmıs:lepi:
yavas yavas eritecegizyerimseniben bak su göz kırpan ifadenin kafası neden kel anlamıyorum ben ya:roflol: ladyim oku bunu:roflol:
iyiyim kusum sen nasılsın baktın mı numaralaraeyvahedigeldismile
oyy canım hepimizden olsun:Saruboceq: gül kıız:roflol: yetenek benim türkiye lady güldürme konusunda doktora yapacam yakında:roflol:
hoşbuldum canım benimm Şeniz
canım bence sen direkt postaneye git.. eğer aps ile gönderdiyse hemen geri gönderirler çünkü bem başımada gelmişti daha önce..
postaların tutulduğu bölüme çık direkt adresini söyle hemen ordan bulup eline verirler..çok geç kalma derim ben canım..
aps ile geldiğinide belirt.. ona özel dağıtıcılar oluyor çünkü
gelmişmidir sence cnm çünkü çok yakın deil postane ona göre çıkıp gidicemüüf bide numara isterlerse tekrar yok elide numara fln
ne kadar olduki tatlım göndereli
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yarim.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bugünler de geçer elbet.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Seni benden ayıran yıllara,yollara inat hep aynı sevgimle,hasretimle bekliyorum seni.
Yollarına bakmak ne zor ama katlaniyorum, senin için ölüme bile katlanırım. Akşam olunca çöküyor kalbime hüzün,ağlasam bi türlü ağlamasam bin türlü.Senli şarkılar dinliyorum,seni anlatıyor hepsi.Bişey farkettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında herşet sana benziyor.Seni anlatıyor.Bu bile güzel geliyor bazen.
Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim.Hasretine hasret eklediğim yarim.Kokusuna,sesine, gülüşüne kurban olduğum.Dön gel yeter ki ben hep burdayım.Gelişine umutlar ektim,nolur gel...Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık.İstemiyorum sensiz geceyi,sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif][/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]
Allaha emanet ol melegim...Kendine iyi bak...Seni seviyorum kocacim...[/FONT]
turkbayragi $afak 143 turkbayragi
ayyy bi de şu karar çıksa var yaa tam süperr oluurrrr :sm_cool:
1 ekim gelemedi bi türlüü zatenn ekimde askım da gelıcek izneee 20gunn :asigim:
mafoldumben olumunekankayizsmile:çok üzgünüm: naptın babykem yaa yaktın içimi valla çok duygulandımçok güzell
hemde süper ötesi olur canım ya bi çıksa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?