- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.041
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yarim.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bugünler de geçer elbet.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Seni benden ayıran yıllara,yollara inat hep aynı sevgimle,hasretimle bekliyorum seni.
Yollarına bakmak ne zor ama katlaniyorum, senin için ölüme bile katlanırım. Akşam olunca çöküyor kalbime hüzün,ağlasam bi türlü ağlamasam bin türlü.Senli şarkılar dinliyorum,seni anlatıyor hepsi.Bişey farkettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında herşet sana benziyor.Seni anlatıyor.Bu bile güzel geliyor bazen.
Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim.Hasretine hasret eklediğim yarim.Kokusuna,sesine, gülüşüne kurban olduğum.Dön gel yeter ki ben hep burdayım.Gelişine umutlar ektim,nolur gel...Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık.İstemiyorum sensiz geceyi,sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif][/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]
Allaha emanet ol melegim...Kendine iyi bak...Seni seviyorum kocacim...[/FONT]
turkbayragi $afak 143 turkbayragi
kevseriiiiiim Şenizmrb kızlaaar nasılsınız
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yarim.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Bugünler de geçer elbet.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Seni benden ayıran yıllara,yollara inat hep aynı sevgimle,hasretimle bekliyorum seni.
Yollarına bakmak ne zor ama katlaniyorum, senin için ölüme bile katlanırım. Akşam olunca çöküyor kalbime hüzün,ağlasam bi türlü ağlamasam bin türlü.Senli şarkılar dinliyorum,seni anlatıyor hepsi.Bişey farkettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında herşet sana benziyor.Seni anlatıyor.Bu bile güzel geliyor bazen.
Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim.Hasretine hasret eklediğim yarim.Kokusuna,sesine, gülüşüne kurban olduğum.Dön gel yeter ki ben hep burdayım.Gelişine umutlar ektim,nolur gel...Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık.İstemiyorum sensiz geceyi,sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif][/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]
Allaha emanet ol melegim...Kendine iyi bak...Seni seviyorum kocacim...[/FONT]
turkbayragi $afak 143 turkbayragi
mrb kızlaaar nasılsınız
oooofff süper ya :asigim:mafoldumbenmafoldumben
17 gün ya mafoldumben
kevseriiiiiim Şeniz
Mesajalr cok hızlı gıdıyor be cevap yazamıyorum neyse kactım ben kızlar gelırım gene mck
evet dört gözle beklıyorummm . herkes çıkmaz falan dıyo ama ben ınanıyorum çıkıcakk :asigim:
çarşamba günü postaya verdi cnm
ağlattın canım ya
ladydim sağol tatlım liste için
Şeniz iyi ettin cnim ho$geldin nasilsingeldim tatlııım..yettim yine sana geldimŞeniz
off aşkımı aradım iştimada dediler bugun hiiç konuşamadım yaaa senağlama
uykum geldi ya
geceleri uyuyamıyorum gündüzlerie uykusuzluktan ölüyorum öff
ben geldimmmm:a015:
iyilik canım sen nasılsın
hoşgeldin tatlım nasılsın
ii bende canım nolsun işte şafak sayıyrz delikafadulden
bende konuşamadım ne aradı nede msj attı of of:sinifsinif:
sizin mesajlaşma gibi bi imkanınız da varr ne güzelll . benımkının de telefonu vardı ama çaldırdı :çok üzgünüm:
seve sever canim benim opuyorumnanaktan
Şeniz iyi ettin cnim ho$geldin nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?