- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.701
Tek tip askerlikte top Başbakan�da - GAZETEVATAN.COM
kızlar yeni bi haber buldum 1 saat öncesine ait tek tip olması başbakanlığa bağlıymış
ya canım sadece başbakana değil Başbakanlığa, Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Dairesine de bağlıymış....ohoooo referendumda bitti yaparlarmı acaba
valla canım "Bundan sonra inisiyatif Başbakanlıkta, Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Dairesinde. Başbakanımızın şahsen yapacağı birşey değil. Kanunlar ve Kararlar Dairesinin bunu yürütmesi gerekiyor.” yazıyor baksana, hepsinin nasıl yorum yapacağına bağlı, inşallah en kısa zamanda olumlu sonuca bağlarlar ya bu konuyu, çok uzadı, çok konuşuluyo her yerde, umutlandı herkes...
kız askerin bu saatte ne uykusu
ayy benım askım iyi insan işte aradı sımdı konuştum yenı kalkmışş boshayallersmile
ya o sabah 6 ya kadar nöbet tutuyo . diğerleri kalkıncada 1e kadar fln o uyuyo oyle hihoyyyt
bence milletvekilleri karşı çıkıcak oğulları kısa dönem yapıyo ya..Ben pek umutlu değilim daha oturulup konuşulcak hepsinin aynı görüşte olacağını sanmıyorum...ADALETSİZ BİR ÜLKE MALESEF!!!!!!!
Bizim askerlerimiz kısa dönemin 3 katını yapıyo yazık değilmi bu çocuklara yazık değilmi onları bekleyenlere!!
EŞİTLİK, ADALET hiçbiri yok..
Şafağımıza bak bi kısa dönem şafağı nerdeyse....333. kısa dönemle başladık 335. kısa dönemlerle terhis olcaz 3 dönem gördük ADALET Mi bu!
tabiki değil hadi onlar neyse ama ben asıl bu zengin olupta bir şekilde askerlikten yırtan yada rahat yere düşüp yatanlara deli oluyorum ya diğerlerinin anası babası yokmu canı yokmu ya
kızlar ben çıkıyorum
ders calışmam lazımm
iyi günler hepinizeee :gitme:
Insallah düserrr!!!
Kizlar Askerim bana Askeri künyesini verdiii.. hep takiyorum :)
Insallah düserrr!!!
Kizlar Askerim bana Askeri künyesini verdiii.. hep takiyorum :)
ayyy evet ya.. Askim orjinalini verdi.. hep taktigini..İNŞALLAH
cnm aşkımda bana aynısından yaptırmıştı bende o izine geldiğinde takmıştım opuyorumnanaktan
güle güle tak canoo çok güzel bi duygu demi olumunekankayizsmile
ayyy evet ya.. Askim orjinalini verdi.. hep taktigini..
Yaptiririm kendime gene dedi..
onun zinciri hep paslanmis, askimin boynu hep yara olmustu..
Gittim askima gümüs kolye aldim.. yazik günah ya.. akilda etmiyor ariza kocacim benim
ayyy evet ya.. Askim orjinalini verdi.. hep taktigini..
Yaptiririm kendime gene dedi..
onun zinciri hep paslanmis, askimin boynu hep yara olmustu..
Gittim askima gümüs kolye aldim.. yazik günah ya.. akilda etmiyor ariza kocacim benim
bende saten almıcam artık günlük alıyım diyorum şöyle fiyatı uygun olanlardan. 2tanede süslü yatak örtüm var gelinlik gibi yeter demi. Ama nevresimim hiç yok cnm onlara başlamam lazım
Anowww ne dedim ben :) hangi konusma? anlamadimki :kedi:ayy bebpim senin bu konuşmalarınba hastayım ben ya:)
Tabiki derim.. biz hep oyle deriz birbirimize,, ariza oldugumuz icin,. kafamçokkarıştıKocasına arıza da dermiş :roflol:
Deli hatunn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?