- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.721
2 tane saten nevresim takımım var daha almam normal alıcam uygun fiyatlardan bakalım
2 tane hamam takımım var 2 tane havlum var 1 tane tupperwareden prenses kalıbı aldım bi tane çaycım var arzumun bu kadar tatlım.
hoşgeldin şekerim çeyizler hazırlanıyo evlilik yakınmı kuşumm olumunekankayizsmilegöbeğimi doyurdum geldim nediyonuz bakalım
Tabiki derim.. biz hep oyle deriz birbirimize,, ariza oldugumuz icin,. kafamçokkarıştı
Ben deli hatun sende Sexy hatun :lepi:
hamam takımı ne cnm bornoz takımı deilmi?
ay çok cahil gördüm kendimibilmiyorumkismile
hoşgeldin şekerim çeyizler hazırlanıyo evlilik yakınmı kuşumm olumunekankayizsmile
sexy hatun mu :kedi::kedi::kedi:
çatlaksın kızımmmm :roflol:
hoşbulduk tatlım evet artık elimi hızlandırmalıyım kıyafetler almamalıyım ama yine gittim collexione hırka ile bluz aldım napim dayanamadım yine ya
inşallah canım şu 1 hafta içinde herşey belli olucak:) yakın mı uzak mı olduğu:)
hamam takımı yüz havluus ve banyo havlusundan oluşur tatlım
estağfurullah olur mu öyle şey hepimiizn biribirimizden öğrenip bişiler yapııyoruz
hmm anladım cnm çok mersikaydirigubbakcemile5
öyle degilmisin alla allahoşgeldin şekerim çeyizler hazırlanıyo evlilik yakınmı kuşumm olumunekankayizsmile
sexy hatun mu :kedi::kedi::kedi:
çatlaksın kızımmmm :roflol:
estağfurullah olur mu öyle şey hepimiizn biribirimizden öğrenip bişiler yapııyoruz
babykem arıza demişsin ya o pek bi hoşuma gitti:)
Selam $afak güzellerim opuyorumnanaktan nasilsiniz
hosbulduk (herkezin adina soyluyom :lepi:)Selam $afak güzellerim opuyorumnanaktan nasilsiniz
slmmmm kızlarrrrrrrrrrryerimseniben
Ben geldim kızlarrrrrr
Çok yakın bi ark.mın kuzeni doğum yaptı sezeryanla.. 6 yıldır çocukları olmuyordu..Bizim çatlak da yalvar yakar doktorlara sezeryana girmişş... Bende isitom çocuk dio şimdi.. Hehehee
okudum burcum hayırlısı olsun iyi karar ver tatlım benimm..
annesıyle tanısmıs mıydın cnm?
Inciimmm ho$buldum opuyorumnanaktanLadymm hoşgeldinnnn
:lepi:hosbulduk (herkezin adina soyluyom :lepi:)
nasilsinnn
ho$bulduk duru'm opuyorumnanaktanhoşgeldiniz kızlar
bence milletvekilleri karşı çıkıcak oğulları kısa dönem yapıyo ya..Ben pek umutlu değilim daha oturulup konuşulcak hepsinin aynı görüşte olacağını sanmıyorum...ADALETSİZ BİR ÜLKE MALESEF!!!!!!!
Bizim askerlerimiz kısa dönemin 3 katını yapıyo yazık değilmi bu çocuklara yazık değilmi onları bekleyenlere!!
EŞİTLİK, ADALET hiçbiri yok..
Şafağımıza bak bi kısa dönem şafağı nerdeyse....333. kısa dönemle başladık 335. kısa dönemlerle terhis olcaz 3 dönem gördük ADALET Mi bu!
ahh yazık:çok üzgünüm:
iyi yapmışsın canım..
canoo şubatta kavuşuyoz ya şakamı bu bitiyo inanamıyorum nerden nereye :asigim:
Ben geldim kızlarrrrrr
Çok yakın bi ark.mın kuzeni doğum yaptı sezeryanla.. 6 yıldır çocukları olmuyordu..Bizim çatlak da yalvar yakar doktorlara sezeryana girmişş... Bende isitom çocuk dio şimdi.. Hehehee
hmm anladım cnm çok mersikaydirigubbakcemile5
böle işte şekerim birazdan almak istediğim n.takımı koyucam bakalım beğenceniz mi?
öyle degilmisin alla allaklava:
:kedi: utandim ama..
Kiz senin fotografin yakiyo ortaligi..
yangin varr yangin varrr delikafadulden
utanma canım böle konuşmalar çok hoşuma gitti valla
oyy oyy bak ben utandım şimdi:)
ayy sorma bitane resmiimde beren saate benzediğimi söledi benimki gül gül öldüm yani:)
hçg yeni gelen arkadaşlar
hoşgeldin tuğbacım nasılsın?slmmmm kızlarrrrrrrrrrryerimseniben
leydim diyarbakır güzelim lokumum hoşgeldinnopuyorumnanaktanSelam $afak güzellerim opuyorumnanaktan nasilsiniz
öyle miyim :1shok:öyle degilmisin alla allaklava:
[/B]
hoşgeldin incim alemmiş arkadaşın sırnaşık şeyBen geldim kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?