- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.061
anaa melay gelmiş nişan tarihiniz belli olmus hayırlı olsun canım benim ki de geldi askerden canım:)maşallah cansum seninde bitti yaaa yiyoruz teker teker şafakları:lepi:
darısı hepinizin başına kızlar:Saruboceq:
burdyız ama ses yokhu hu kimse yok mu hihoyyyt
bu akşam kimsenn canı konuşmak istemio galibaaaa:hulya:
bu akşam kimsenn canı konuşmak istemio galibaaaa:hulya:
konuşmaya halim yok canım sıkkın kızlar ben çıkıyrm kaydirigubbakcemile3 içimde bilemediğim bisıkıntı varrr ii geceler
anaa melay gelmiş nişan tarihiniz belli olmus hayırlı olsun canım benim ki de geldi askerden canım:)
burdyız ama ses yoksanırım çıkıyorum bende
heralde :)
hayrola canim noldu bilmiyorumkismilekonuşmaya halim yok canım sıkkın kızlar ben çıkıyrm kaydirigubbakcemile3 içimde bilemediğim bisıkıntı varrr ii geceler
ŞenizŞeniz özledim kiz seni tüm gün konu$amadikDuru, Gms, Lady_cici+, mesutugba, betüşüm_kvsr_zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
nolduuuuuuuuuuuuuu cnm[/QUOT
aramadı yine dün sabahtan beri:1no2:.o aramadıkça benim içim sıkılıyo keyfimi kaçırdı
nolduuuuuuuuuuuuuu cnm[/QUOT
aramadı yine dün sabahtan beri:1no2:.o aramadıkça benim içim sıkılıyo keyfimi kaçırdı
Cnm ya aramstı amaaaa
hayrola canim noldu bilmiyorumkismile
ŞenizŞeniz özledim kiz seni tüm gün konu$amadik
Cnm ya aramstı amaaaa
arıyodu 3gündür..dünden beri yine koptu..buarada canım bilet işini çözersin diğerleri hallolmuş bak ne güzel.. gerisi kolay
arıyodu 3gündür..dünden beri yine koptu..buarada canım bilet işini çözersin diğerleri hallolmuş bak ne güzel.. gerisi kolay
Cnm benm bak 3 gundr arıo dıosunnn şimdi yoğunlştılr arayamamıs olablırrrrrr
Ladyımmmm bende sneı özledm btnemmm naptın bakalm aradnmı
INS CNM BENIM KACTA ARYCANyok güzelim benim aramadim bugün
yarin ALLAH izin verirse aricam , in$allah o numaradan hemen ula$irim :Saruboceq:
uyku tutmadı çok özledi ben :sinifsinif:
aynen coook özledim 1 senedir görmüyorum ve 1 sene daha görmicem :sinifsinif:uyku tutmadı çok özledi ben :sinifsinif:
INS CNM BENIM KACTA ARYCAN
Benıdeeeeeee hıc tutmuo cnm öf
aynen coook özledim 1 senedir görmüyorum ve 1 sene daha görmicem :sinifsinif:
valla canim annemden ne zaman firsat bulursam anca o zaman guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?