Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ahh canim olamdi ama
Alisamadi hala galiba.. ondandir canim.. bazi insanlar zor alisiyor, yada baya zorluk cekiyorlar.. üzmesin ama seni

hıc sanıyurm cunku cook rahat ayrılırız bız boyle gıdrse cunku hergun farklı bıseyle gelıyo karsıma konusuyoruz konusyoruz telefonu kapatırken dokuyo ıcını ben uzuluyorum am hayırlısı ar:Saruboceq:tıkkk

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldimmmmma.s.
günaydın tatlım h.geldinn
tatlım sende sıkma canını hemen böyle ayrılık falanda düşünmee.. olumunekankayizsmile ahh biz azmı kavgalar eettik öyle böyle değildi hemdee.. kaç kere bitti dedik o sinirle.. ama çok şükürr bitiyoruz artık askerliği.. biten biz olmıcazz herşeye inat..:lepi:

hb tatlım. okudumda sıkma canını . acemideyken hepsi öyle oluyor hele bi ustaya geçsin ikinizde rahat edersiniz cnm:1hug:

canım yıne izinvermıycek ailem nısana asıl sorunlar ozman baslıycak yaa kafayı yıycem dusun dusun yyaa canım usta bırlıgıne kadar ayrılmazas benden rahat ederızz:1no2:

etkilenme mi bilmiyorum ama ailesinden sevdiğinden bilmediği bir sürü insanın içinde onlara da hak vermek lazım ne kadar rahat olursa olsun sen güzel bir dille konuş kırıldığını üzüldüğünü belirt bakalım ne dicek

canım bılmıyorum insallah oyle olur hafta sonu bellı olucak bızımde kaderımız benı zor gunler beklıyo ama hayırlısıııboshayallersmile

günaydınnnnnnnnn şekerlerrrrr şafak 46turkbayragi
günaydınn cnm ohh maşallahh senn askerin nerde kuzumm bilmiyorumkismile
canım bılmıyorum insallah oyle olur hafta sonu bellı olucak bızımde kaderımız benı zor gunler beklıyo ama hayırlısıııboshayallersmile
canım benmm hiç üzülme zorluklar hep oluyo askerlik bitene kadarda bitti demek zor..

Vallaha zor olsada alismak zorundayim.. 4.5 ay kaldi.. birazcik daha sabir etmemiz lazim. e$im baya zorlaniyor yaninda olmadigim icin.. allah sabir versin kocacigima..

canım genelde herkes sozlu nısanlı falan ya uzuluyo o ben onu anlıyorum ama benım elımden gelen bısey yokkı dedım ona hanı bana sen bunları soyledıgınde degısmıycek hıc bısey dedım benı uzdugunle kalıcaksın dedım zaten yapamıycaksın bılıyorum korkaksın falan dedı kapat dedım sonra kappattı gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…