- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.101
Ahh canim olamdi ama
Alisamadi hala galiba.. ondandir canim.. bazi insanlar zor alisiyor, yada baya zorluk cekiyorlar.. üzmesin ama seni
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldimmmmma.s.
günaydın hatunlarrrr -tatlicadiarzu-
hosgeldın canımmm
günaydın tatlım h.geldinngünaydın kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldimmmmma.s.
tatlım sende sıkma canını hemen böyle ayrılık falanda düşünmee.. olumunekankayizsmile ahh biz azmı kavgalar eettik öyle böyle değildi hemdee.. kaç kere bitti dedik o sinirle.. ama çok şükürr bitiyoruz artık askerliği.. biten biz olmıcazz herşeye inat..:lepi:hıc sanıyurm cunku cook rahat ayrılırız bız boyle gıdrse cunku hergun farklı bıseyle gelıyo karsıma konusuyoruz konusyoruz telefonu kapatırken dokuyo ıcını ben uzuluyorum am hayırlısı ar:Saruboceq:tıkkk
günaydın tatlım h.geldinn
hoşbuldum canım nasılsın?
hb tatlım. okudumda sıkma canını . acemideyken hepsi öyle oluyor hele bi ustaya geçsin ikinizde rahat edersiniz cnm:1hug:
[
canım oldugu yer gayet rahat kendıde soyluyo yanı ben cevap vermıyorum soyledıklerıne cook uzuluyorum bız askere gıderken her seyı farklı konusmustuk sımdı arkadaslarından falan etkılenıyo sanırımmmboshayallersmile
canım yıne izinvermıycek ailem nısana asıl sorunlar ozman baslıycak yaa kafayı yıycem dusun dusun yyaa canım usta bırlıgıne kadar ayrılmazas benden rahat ederızz:1no2:
tatlım sende sıkma canını hemen böyle ayrılık falanda düşünmee.. olumunekankayizsmile ahh biz azmı kavgalar eettik öyle böyle değildi hemdee.. kaç kere bitti dedik o sinirle.. ama çok şükürr bitiyoruz artık askerliği.. biten biz olmıcazz herşeye inat..:lepi:
hoşbuldum canım nasılsın?
Çok şükür tatlım iyiyimmsen nasılsın ? Askerin nasıl ?
İkimizde ne meraklıymışız kırmızı şemsiyeyee fisfisfis bayanssulusmile
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldimmmmma.s.
günaydınnnnnnnnn şekerlerrrrrşafak 46turkbayragi
İçini ferah tut cnm. dağıtım iznindemi yapmayı düşünüosun nişanı
günaydınn cnm ohh maşallahhgünaydınnnnnnnnn şekerlerrrrrşafak 46turkbayragi
canım benmm hiç üzülme zorluklar hep oluyo askerlik bitene kadarda bitti demek zor..canım bılmıyorum insallah oyle olur hafta sonu bellı olucak bızımde kaderımız benı zor gunler beklıyo ama hayırlısıııboshayallersmile
[/B]
Çok şükür tatlım iyiyimmsen nasılsın ? Askerin nasıl ?
İkimizde ne meraklıymışız kırmızı şemsiyeyee fisfisfis bayanssulusmile
Bende çok iyiyim cnm askerimde iyi sabah sesiyle uyanmak çok güzel bişe:asigim:
aaa cidden çok benzio avatarımız:) ben kırmızı renk hastasıyımdaolumunekankayizsmile
Vallaha zor olsada alismak zorundayim.. 4.5 ay kaldi.. birazcik daha sabir etmemiz lazim. e$im baya zorlaniyor yaninda olmadigim icin.. allah sabir versin kocacigima..günaydın tatlım
askerim iyi allaha şükür tek derdimzi özlem o da geçecek bitecek inşallah
senin askerin nasıl canım tatil dönüşü alışabildi mi malum en az bizim kadar etkileniyor onlarda
canım ya ne derdiniz var bu kadar takma sen de kafana şimdi oda bunalımda alışamadı daha nazı da sana geçiyor sana kızıyordur alır gönlünü bir alışsın
Hmmmm.. o kisiligine bagli bence.. insallah düzelir canim ve seni birdaha üzmez.. Eminimki bir an once eskisi gibi olur..günaydın tatlım
canım oldugu yer gayet rahat kendıde soyluyo yanı ben cevap vermıyorum soyledıklerıne cook uzuluyorum bız askere gıderken her seyı farklı konusmustuk sımdı arkadaslarından falan etkılenıyo sanırımmmboshayallersmile
günaydin $afagi süper olan arkadasim.. masallahhhgünaydın hatunlarrrr -tatlicadiarzu-
etkilenme mi bilmiyorum ama ailesinden sevdiğinden bilmediği bir sürü insanın içinde onlara da hak vermek lazım ne kadar rahat olursa olsun sen güzel bir dille konuş kırıldığını üzüldüğünü belirt bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?