Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

niye kavga ediyosunuz ki cnm neyi paylaşamıyosunuz sorun ne?

hoşgeldin tatlımm olumunekankayizsmile
en son ne zaman aradı?
ustaya geçince hergün arar merak etme canım:teselli:

ya ılk zaten o benden bışey saklıyosun demıştı oyuzdendı
bugunde kavga ettık
yurttayım ben a.pazarında
saat 6 gıbı dedım kı yemek yemeye gidebilir miyim ondan cıktı kavga dısarı çıkmıycakmışım

niye kavga ediyosunuz ki cnm neyi paylaşamıyosunuz sorun ne?

hoşgeldin tatlımm olumunekankayizsmile
en son ne zaman aradı?
ustaya geçince hergün arar merak etme canım:teselli:

en son pztesi sabahı aradı canım.ondada konuşamadık yalnıuz değilm konuşamıom ben seni sonra ararım dedi kapattık..ozamandan beri aramadı daha

herşeyine karışıyo öylemi tatlım?
yani bişeyler yaparken izin alıyosun dimi?
aç mı kalıcaksın ne var bunda ki

en son pztesi sabahı aradı canım.ondada konuşamadık yalnıuz değilm konuşamıom ben seni sonra ararım dedi kapattık..ozamandan beri aramadı daha

cnm tel bozuktur kontur yoktur ıhtımaller bunlar..ustaya kadar sabır fıstıkk :teselli:

meraaaal ordamısın canım benimki aramadı haberleri senden alayımkaydirigubbakcemile3

canım yıne ceza almıslar 10 da daha yenı gelmısler egıtımden ayaklarım sısıtı daha ustumuzu bıle degıstıremdık cezalıyız yıne dedı yarın yıne egıtım var dedı yorgunum dedı canımm sıra varmıs kapattı canımm

tamm canım çok saol kaydirigubbakcemile3 ben hiç beklemesm daha ii.öptm canım teşekkürler

kız didem foto da küçükmüş hee :))))

sen merak etme sevgilin seni bırakmaz. fıstık gibi kızsın işte. azcık cilve yap :)

kız didem foto da küçükmüş hee :))))

sen merak etme sevgilin seni bırakmaz. fıstık gibi kızsın işte. azcık cilve yap :)

altımda şort var o yüzden kesip kullanıyorum :kedi:
saol cnm güzellikle ilgili değil ki bu işler kısmet işi Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler kaydirigubbakcemile3

bugün aradı mı aşkın neler diyo??

aradı 2 kere boshayallersmile
bugün bizi evde hayal etmiş ben ona kahve yapmışım getiriyomuşum içiyomuşuz beraberkaydirigubbakcemile3
askerden gelince evlerine götürcekmiş beni annesinede diyicekmiş bugün yemekler didemden ben yapcakmışım herşeyi kaydirigubbakcemile3
saçlarını koklayıp uyucam dedi..
annem izmire gitti evde yok dikkat et kendine arada dışarı çık eve kapanma dedi..
sonra havadan sudan konuştuk işte cnm

sen boşuna kuruntu yapıyosun benceeeee delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…