- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.981
dün gece ben askeriyeyi aradım canım hiç bi bölük belli olmadı dedi sadece 5. bölük belli olucak erken oda yenin törennde yada ondan 1 gün önce fln belli olcak dediakannehir ama bi arasın bu akaşam bunu yapmaya hakkı yok bana ya ben sizlerle konuşmasaydım yad askeriyeyi aramasaydım ne kadar kötü olurdum şuan senağlama doguya çıkıcak büyük ihtimal ama alışamam zaman alcak yaniiiakannehir
benımkınınde yuzde doksan canım zamnla alısıcaz buna tabıkı boyle bısey yapması yanlıs ama oda kotu amaclı yapmamıstır canımm :1hug:
benım safak ta 86 yanı dugunume o kadar kaldı..ya arkadaslar bu alta bebek bekleyenler yada yenı evlıler falan bole guzel yollar zaman cızelgelerı falan koyuyalarya nasıl koyuyolar onu...bende koymak ıstıyorum ...
aslında yapmaz ama acaba diom dogru mu dedi ama bilmiom yaaaaeyvahedigeldismile
inş bılen bırı cıkar ve nasıl yaptıklarını soyler..tesekkur ler canım
bn şimdilk kaçıom kızlarr öptümmmm:hulya:
Ne oldu canım her aradgında kavga mı ediyorsunuz:teselli:
evet malsef son 2 gundur sureklı kavga ediyoruz mafoldumben
gizz bısey sorabılırmıyım bu alttakı cızelge varya hanı salyangozlu olan ,bunlardan hamışler bebek bekleyenler falanda koyuyor bende koymak ıstıyorum nasıl yapıldıgını soylermısın zahmet olmazsa canım..
canımszı sorununzu halletmısmıydınzı en son ayrılmıstınızya canımuzulme askerlerı bazen anlamk zor oluyo duzelır aranız mutlaka
selam beybilerr aklinialirimsmile
Şeniz slm cnmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?