- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.181
iki gün aramadı diye niye öyle düşünüyosunki canım. İşi felan vardır yani
günaydin canim ho$geldin opuyorumnanaktanherkese gunaydın kızlar. her gun yenı bısey cıkartıyolar bakan celık bugune kadar o kadar soylenırken nıye cıkıp konusmamıs acaba neyse elbet o gunler bıter
seni cok iyi anliyorum duru'cum :1rolleyes:çok şükür tatlım yarını iplee çekiyorummopuyorumnanaktan:asigim:
:1ninca: geldim balim nirdesin kizlaydm msne bi gelsene
yazik ya o kadar ümitlendiriyolar sevindiriyolar boshayallersmile ALLAHindan bulsunlar ya bizleri oyuncak gibi oynatanlaroyy başım ağrıyo yaa.. aşkım saolsun öyle bir uayndırdıki beni... aradı napıyosun diye uyuyorummm aşkımm dedim ''kalk kalk askerlik düştü'' diyooo akannehirakannehir
kalbim fırlıyodu interneti nasıl açtığımı bilemedim, yazık askeriyede herkes duymuş son dakika diye umutlanmış hepsi yaa oynamasınlar atık oyuncak gibi, çıkmasın bu haberler de olcaksa olsun olmucaksa kapansın artık şu konu :gitme:
evet canım en kötüsü askerlerimize oluyo işte oyuncak gibi oynuyolar yazık ya:gitme:Yazık yaaa... umutlandırıyolar boşuboşuna Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:tomato:
valla bende üzülüyorum şu hale ama bence tsknın bunda çok büyük hatası var sen böle bi görüşe sahip olabilirsin ama buna karar vericek olacak meclis sonuçta onlara danışmadan etmeden ortalığa böle tek tip diye çıkılırsa sonuç böle olur işte kafamçokkarıştı
ayy ne bilim canım geleceği gün yaklaşıyor ya ya bırakırsa diyorum aslında 2 gündr aramaması değil yani hep bu aklımda benim
evet canım en kötüsü askerlerimize oluyo işte oyuncak gibi oynuyolar yazık ya:gitme:
ya ama bu ağustostan beri konuşuluyo madem hükümet karşı çıkcaktı neden 1 ekimden 2 gün önce görüşünü bildiriyo, çıksın ilk zamanlarda desin o zaman tsk böyle düşünüyo ama biz karşıyız sıcak bakmıyoruz desin neden meclis açılana kadar oyaladılar herkesi off :gitme: :gitme: aslında kızmamız gereken kişiler medya, nerden duyuyolar da hemen haber yapıyolar yaa bir tek ışık koşaner konuşmuştu bu konuda o tamam, diğer şeyleri nerden duyup da hemen haber yapıyolar bravo valla bir öyle bir böyle bıktım artık..
off ben bundan sonra resmi gazetede yayınlanana kadar inanmıcam canım en iyisi busempatiksalakcinni
bencede medyanın her dediğine inanılmaz zaten
Günaydin asker güzelleri opuyorumnanaktan nasilsiniz
4 aymı hiç yapmasınlar ya zahmet olcak onlara gittiklerine deymezÇok üzgünüm çoook
hahaa süper demişsin hakkaten doğru kaydirigubbakcemile3artık yasa çıksın diye edilen dualar ikiye katlancak hatta üçe dörde.. çünkü onların deyimiyle mağdur olan taraf yok çıkarırlar bu yasayı çıkarırlar
oyy başım ağrıyo yaa.. aşkım saolsun öyle bir uayndırdıki beni... aradı napıyosun diye uyuyorummm aşkımm dedim ''kalk kalk askerlik düştü'' diyooo akannehirakannehir
kalbim fırlıyodu interneti nasıl açtığımı bilemedim, yazık askeriyede herkes duymuş son dakika diye umutlanmış hepsi yaa oynamasınlar atık oyuncak gibi, çıkmasın bu haberler de olcaksa olsun olmucaksa kapansın artık şu konu :gitme:
evet canım en kötüsü askerlerimize oluyo işte oyuncak gibi oynuyolar yazık ya:gitme:
ya ama bu ağustostan beri konuşuluyo madem hükümet karşı çıkcaktı neden 1 ekimden 2 gün önce görüşünü bildiriyo, çıksın ilk zamanlarda desin o zaman tsk böyle düşünüyo ama biz karşıyız sıcak bakmıyoruz desin neden meclis açılana kadar oyaladılar herkesi off :gitme: :gitme: aslında kızmamız gereken kişiler medya, nerden duyuyolar da hemen haber yapıyolar yaa bir tek ışık koşaner konuşmuştu bu konuda o tamam, diğer şeyleri nerden duyup da hemen haber yapıyolar bravo valla bir öyle bir böyle bıktım artık..
off ben bundan sonra resmi gazetede yayınlanana kadar inanmıcam canım en iyisi busempatiksalakcinni
günaydın canım hoşgeldin:)
alkisalkisalkis
hahaa süper demişsin hakkaten doğru kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: inanmıyorum artık bu kadarıda fazla ama yaa... büyük haksızlık var, ne hakları var oda o kadar zor zamanlar geçiren askerlin umutlarıyl ahayalleriyle oynuyolar ikidebir, bu halkın devlete de güveni kalmadı artıkklava:
sorma canım valla hayretle izliyorum artık olanları nasıl bu kadar kolay oynuyolar insanların duygularıyla:gitme: görücez bakalım seçimlere kadar çıkmazsa bir daha da çıkmaz bu yasa:umursamaz:
neyse kızlar ben kaçtım görüşürüzzopuyorumnanaktan
güvenim de inancım da kalmadı artık naparlarsa yapsınlar, nişanlımı karşımda görmeden inanmıycam yasa çıktı deseler bile artık o kıvama geldim ama yazık nişanlıma nasıl güç vereceğimi şaşırmış durumdayım :bbo:
görüşürüz canım, ben de kaçıyorum şimdilik kızlar, işlerimi toparlayıp gelirim
slm kızlarrrraklinialirimsmile
Selam kızlarr :çok üzgünüm:
aynen benim de canım asla inanmıyorum çok güven kaybettiler çok..
ben nişanlım umutlanmıyo sanıyodum hep bana çıkmaz çıkmaz diyodu ama dün bugün çok morali bozuldu demekki içten içe inanıyomuş canım benim kıyamam yaamafoldumben
görüşürüz tatlım olumunekankayizsmile
naber tatlım nasılsınselam trakya hatuunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?