Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkese gunaydın kızlar. her gun yenı bısey cıkartıyolar bakan celık bugune kadar o kadar soylenırken nıye cıkıp konusmamıs acaba neyse elbet o gunler bıter
günaydin canim ho$geldin opuyorumnanaktan

çok şükür tatlım yarını iplee çekiyorummopuyorumnanaktan:asigim:
seni cok iyi anliyorum duru'cum :1rolleyes:

laydm msne bi gelsene
:1ninca: geldim balim nirdesin kiz

yazik ya o kadar ümitlendiriyolar sevindiriyolar boshayallersmile ALLAHindan bulsunlar ya bizleri oyuncak gibi oynatanlar

Yazık yaaa... umutlandırıyolar boşuboşuna Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:tomato:
evet canım en kötüsü askerlerimize oluyo işte oyuncak gibi oynuyolar yazık ya:gitme:

ya ama bu ağustostan beri konuşuluyo madem hükümet karşı çıkcaktı neden 1 ekimden 2 gün önce görüşünü bildiriyo, çıksın ilk zamanlarda desin o zaman tsk böyle düşünüyo ama biz karşıyız sıcak bakmıyoruz desin neden meclis açılana kadar oyaladılar herkesi off :gitme: :gitme: aslında kızmamız gereken kişiler medya, nerden duyuyolar da hemen haber yapıyolar yaa bir tek ışık koşaner konuşmuştu bu konuda o tamam, diğer şeyleri nerden duyup da hemen haber yapıyolar bravo valla bir öyle bir böyle bıktım artık..

off ben bundan sonra resmi gazetede yayınlanana kadar inanmıcam canım en iyisi busempatiksalakcinni

bencede medyanın her dediğine inanılmaz zaten

Günaydin asker güzelleri opuyorumnanaktan nasilsiniz

günaydın canım hoşgeldin:)

4 aymı hiç yapmasınlar ya zahmet olcak onlara gittiklerine deymezÇok üzgünüm çoook

alkisalkisalkis

artık yasa çıksın diye edilen dualar ikiye katlancak hatta üçe dörde.. çünkü onların deyimiyle mağdur olan taraf yok çıkarırlar bu yasayı çıkarırlar
hahaa süper demişsin hakkaten doğru kaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm: inanmıyorum artık bu kadarıda fazla ama yaa... büyük haksızlık var, ne hakları var oda o kadar zor zamanlar geçiren askerlin umutlarıyl ahayalleriyle oynuyolar ikidebir, bu halkın devlete de güveni kalmadı artık klava:

sorma canım valla hayretle izliyorum artık olanları nasıl bu kadar kolay oynuyolar insanların duygularıyla:gitme: görücez bakalım seçimlere kadar çıkmazsa bir daha da çıkmaz bu yasa:umursamaz:

neyse kızlar ben kaçtım görüşürüzzopuyorumnanaktan

güvenim de inancım da kalmadı artık naparlarsa yapsınlar, nişanlımı karşımda görmeden inanmıycam yasa çıktı deseler bile artık o kıvama geldim ama yazık nişanlıma nasıl güç vereceğimi şaşırmış durumdayım :bbo:
görüşürüz canım, ben de kaçıyorum şimdilik kızlar, işlerimi toparlayıp gelirim

evet kızlar bende hepinizin düşüncesine katılıyorum ve düştü diyecekler ancak ozaman sevinelim diğerleri resmen insanı oyuncak ediyorlar

aynen benim de canım asla inanmıyorum çok güven kaybettiler çok..
ben nişanlım umutlanmıyo sanıyodum hep bana çıkmaz çıkmaz diyodu ama dün bugün çok morali bozuldu demekki içten içe inanıyomuş canım benim kıyamam yaamafoldumben

görüşürüz tatlım olumunekankayizsmile

anen canım yaa benimki de öyleydi, 2 gündür aramıyo bak -tatlicadiarzu- napıcamı şaşırıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…