- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.201
seam canım nasılsın
canım ben iki mail adreside denedim geçerli değil dyo anlamadım gitti ya
markafonide çok güzel n.takımları var kızlar ya kredi kartımmda borçöç olmasa alırrdım valla bayıldım ya içim gidiyoır vallahi
ewet canım ama biri benm digeri kardeşimin nasıl geçersiz dio anlamadım akannehirakannehir zahmet olmazsa bugünakannehire yollamayı dener msn ?ewet görüorum çok güsel we çok uygun fiyata n. takımları war paylaşıon ya sen :Saruboceq:
naber tatlım nasılsın
selam kızlar ben geldim..
1 haftadır ne nete gırebıldım nede tv ızleyebıldım..
duyduğuma göre olmamış dimii:gitme:
yinemi kandırıldık
soğuk biraz tatlım arada yakıo arada üşütüyo bir garip havamız.. Ben çorluda oturuyorum tatlım..iyiyim canım ya ne olsun hava nasıl tekirdağda sen nerede otıyosun _?
nasıl olmuyor bende anlamadımki üstüste kaç defa dendim yok allah allah dedim ok saol canım yine paylaşım:)[/
:hulya: napalım kısmet diilmiş üye olmamakannehir merakta edio
m neler war die aslında ?
hoşgeldin canımmm a.s.
gene bi haber çıktı bak önceki sayfada paylaştım ama buna da inanmıyorum 12 aya düşcekmiş, kısa dönem de 4 ayaakannehir
tatlım sen markafoniye mi üyelik istiyorsunnasıl olmuyor bende anlamadımki üstüste kaç defa dendim yok allah allah dedim ok saol canım yine paylaşım:)[/
:hulya: napalım kısmet diilmiş üye olmamakannehir merakta edio
m neler war die aslında ?
tatlım sen markafoniye mi üyelik istiyorsun
ewet canım ?sositososito
yok artık daha neler yahuu hiç inandırıcı değil resmen insanları oyalıyorlar bukadar vicdansızlık olmaz....hoşgeldin canımmm a.s.
gene bi haber çıktı bak önceki sayfada paylaştım ama buna da inanmıyorum 12 aya düşcekmiş, kısa dönem de 4 ayaakannehir
soğuk biraz tatlım arada yakıo arada üşütüyo bir garip havamız.. Ben çorluda oturuyorum tatlım..
özeline bakarmısın tatlımewet canım ?sositososito
neresini beğendin kız Çorlu'nun.. Beğenilcek bi tarafı olsaa :icecream:yok artık daha neler yahuu hiç inandırıcı değil resmen insanları oyalıyorlar bukadar vicdansızlık olmaz....
ddoğru canım havası değişik :) çok geldim tekirdağa çorluyuda çok beğendim :)
kıZLAR BAYILDIM YA:)
özeline bakarmısın tatlım
neye bayıldın :)
tuğbacım yılmaz adına davetiyeyi gönderdim sonunda bi bak bakalım amil adresine tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?