Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selamm tatlım iyilik işte ne olsun evdeyim çok sıkıcı haftasonları hiç geçmiyo yahuu sempatiksalakcinni senden naberboshayallersmile

evet sıkıcı kuşum ya..bizimkiler gelene kadarda böyle olcak sanırım aklinialirimsmile
bende büşrayla konuşuyorum nettesempatiksalakcinni
seninkinin çarşısı yokmu cnm?

evet sıkıcı kuşum ya..bizimkiler gelene kadarda böyle olcak sanırım aklinialirimsmile
bende büşrayla konuşuyorum nettesempatiksalakcinni
seninkinin çarşısı yokmu cnm?

selam söyle büşrayaaopuyorumnanaktan
aynen canım askerlerimiz gelene kadar böyle napalım :gitme:

çarşısı yarın tatlım ama hafta içi de çıkıyo bazen geçen gün görmüştüm aşkımı :asigim:

oo yarın demek bacım yarın sıkılmaz canın aklinialirimsmile
cici cici giyin süslen püslen çık aşkının karşısına aklinialirimsmile
a.s cnm opuyorumnanaktan
sen yalnızmıısın evde arkadasların geldımı cnm?

aynen öyle yapıcam canım hiç sıkılır mı aklinialirimsmile
iki kız kalıyoruz zaten canım geldi arkadaşım da ama odalarımız ayrı boshayallersmile

Yemek yapmayı bılıyonmu bacım :jeyyar:
bilmem mii bacımm buyur gel aklinialirimsmile
Hoşbuldum kızlar..
Hallettik ve hala üstünde çalışıyoruz diyeyim.. Kırgınım biraz..üstüne bide grip.. :2: Siz nasılsınız bakıymmm

geçmişte görmüştüm canım üzüldüm inşallah daha iyiye gider boshayallersmile

kendi adıma iyiyim canım bayanssulusmile

Hoşbuldum kızlar..
Hallettik ve hala üstünde çalışıyoruz diyeyim.. Kırgınım biraz..üstüne bide grip.. :2: Siz nasılsınız bakıymmm

Geçmiş olsun canım:teselli:
Sevgilin abartmış diyorum çünkü aynı olayı bende yaşadım patronum bana senli benli konuştu bir kere telde niye öyle konnuştu diye az tartışmadıkalsanaalsanasmile
Çok saçma geliyo bu tarz ayrıntılar bana :1no2:
Bugüne yarına tamamen düzelirsiniz canım sıkma canını:teselli:

Hamarat hatınn delikafadulden
Yakında olsan gelirdim he toplaşırdık sempatiksalakcinni
Bugün ne var menüde makarna mı yoksa kaydirigubbakcemile3
Ben anam yok diye 2 gündür makarna yapıyorum benimki evlenincede haftanın hergünü makarna çeşitlerindenmi yapıcan diyo delii laelaelaelaelae

Son düzenleme:

geçmişte görmüştüm canım üzüldüm inşallah daha iyiye gider boshayallersmile

kendi adıma iyiyim canım bayanssulusmile
sevindmimm canımm iyi olmana.. avatarınla ilk önce mehabbet sandım senii

bu kadar ayrıntıyı takması bana da saçma gelio çünkü ben hiç düşünmem böyleşeyleri arkasında art niyet aramam.. tanımadığım hiç kimse böyle konuşamazmış benimlee... bende yakalıcam elbet aynı durumu klava:

valla öle hafife almayalım dimiii... ben krep yaptım bi gün benmkine hayatımdaki 2. krepti ilkini evde yaptım çok güzel olmuştu ikinciyi onlarda... Allah ımmm hala önüme sürer konuyu bi krep bile yapamadın diee.. krep parçalanmıştı yaa az gülmemişti bana uyuzz

ahh ne güzel olurdu valla bi toplansaydık şafak güzelleri olarak olumunekankayizsmile
menüde üzerinize afiyet nohut pilav var cokacimcoook
makarna yumurta klasik öğrenci yemeği zaten :roflol:
aman biz evlenelim de birbirimizi yeriz hahay delikafadulden

sevindmimm canımm iyi olmana.. avatarınla ilk önce mehabbet sandım senii

saol canımm boshayallersmilehee dimi ama benimki boş 460, çizilmemiş üstü ayy geçiyo günler

kanald de tek tip askerliği veriyo eyvahedigeldismile
başbakan demışkı rafa kaldırmadık üzerinde çalışıyoruz 2 hafta içinde bellı olucak :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…