Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bebeğim beraber aşıcaz bu durumu nolur üzülme cidden sabah kalktığımda bunun acısı hissettim sanki ben üzülüyorum sen üzüldükçe:sinifsinif:
benimde icimde vardi sabah uyaninca öyle bi his , ztn rüyadan da anlamistim :gitme:

cnm ya düşünmemeye calş bılıorum hıc koaly deıl belkı.
Biz sana her zman destegız tatlım sonuna kadar bunuda atlatıcaksın
sagolun kizlar siz olmasaniz ztn kendi kendime icimi yer dururdum

Evet sesiz vallaha
bu arada canım üzülmemeye çalış lütfen sen elinden geleni yaptın inanki
evet canim ama zoruma gidiyo ya mafoldumben

merhaba kızlar hepinize.
laydim ne oldu sana bilmiyorumkismile

Ne olmuş kiii ? bilmiyorumkismile

önceki sayfları okudumda.bugün askerinden olumsuz cevap almış sanırım bilmiyorumkismile

evet kizlar olumsuz cevap aldim senağlamasenağlama istemedi beni

canım benim her bitiş bi başlangıç bunu unutma hepimizn hayatınd ainiş çıkış oluyor sen indin ama birlikte atlatcaz yeterki sen umudunu yitirme

Layd'im :gitme:
kıyamam ben sana canım hakkında inşallah hayırlısı olur...
inan çok üzüldüm ama uzun zaman geçtikten sonra bu cevabı alsaydın daha kötü olurdu.

canım benm yaa üzülme ama seenn, nasip değilmiş demek ki
:teselli: biz herzamn yanındayızz

Layd'im :gitme:
kıyamam ben sana canım hakkında inşallah hayırlısı olur...
inan çok üzüldüm ama uzun zaman geçtikten sonra bu cevabı alsaydın daha kötü olurdu.

in$allah pissy'm cok sagol
senağlama tabi o da var 3 ay bekledim , 15 ay da bekleyebilirdim
ama hala ben zorlamasam belki bi cevap vermezdi , olumlu olumsuz artik net bi karar vermesini istedim
hala bana $imdi ben askerim , askerden sonra bu konuyu konu$alim dedi
ben biraz daha israr edince , benden $uan olumlu bisey bekleme oldu
aklimi da biraz kari$tirdi senağlamasenağlama hem olumlu birsey bekleme diyo hem $uan icin diyo

Son düzenleme:

canım benm yaa üzülme ama seenn, nasip değilmiş demek ki
:teselli: biz herzamn yanındayızz

Sagol bü$üm
bende hayirlisi buymu$ diye kendimi avutuyorum ama i$te yinede üzülüyorum elimde degil senağlama

canım benim yaa zaman herşeyin ilacı unutmanın en iyi yolu onu kötü halleriyle haatrlamak sana yaptığı haksızlığı düşün ne biliyim nediyim ki ya
bi $ekilde bu günlerde gecer betü$üm napalim artik kismet degilmis

kizlar simdilik cikmam gerekiyo grsrz sonra herkese cok tesekkür ederim

tatlım askerlik koyuyo bunlara ister istemez kafaları karışıyo benimki de aynı. bence uzakta olan o onun üzülmesi lazım çünkü artık onu bekleyen biri yok. sakin ol üzerine gitme, zaman lazım size, herşey güzel olacak. he bide şöyle dua et "hayırlı ise olsun", şimdilk kaçıyorum, gelicem yanına.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…