- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.941
Aynen bendensin ozaman cnm :lepi:
Bende iyiyim calisiyorum..
Askerin nasil? Nerede yapiyor seninki?
Anaaa niye artislik yapiyoki :)Askerim iyi ya artislik yapıyor bana :) Kocaeli'nde bahriyeli olarak yapıyor.
Yani gemilerde talim var bahriyeli yarim var :)
Seninki nerede?
Anaaa niye artislik yapiyoki :)
Ohhh güzel vallahaa..
Benimki Kibrista, Benimde askim Cavu$:lepi:
Askerin rahatmi cnm? memnunmu yani
En önemlisi zaten rahat olmasi.. bi aya kadar rahat olur.. bisey yapmaz artik..Tarzı o, tarzını sevdiğim :)
Rahat canım ya keyfi yerinde. Eğitimleri yoğunlaşmış baya çok yoruluyorlarmış.
Ah kıyamamAman yorulsunlar, erkek zorluk çeksin biraz :)
Günaydın kızlarrrrr
Günaydin canim.. nasilsinGünaydın kızlarrrrr
En önemlisi zaten rahat olmasi.. bi aya kadar rahat olur.. bisey yapmaz artik..
nede olsa plakarda olucak :)
Hem ayy kiyamam diyosun hemde ceksin diyosun..
Yok cekmesinlerr... Kiyamam ben askimaa...
Günaydın Canım :)
Günaydınn kızlarr... Az kaldı çok şükür 4 lerdeyiz babykem.. Oda biticek :lepi:Günaydin canim.. nasilsin
Ohhh son 4lulerr masallah
O işin şakası tabi ki.. Ne kadar üzüldüğümüzü özlediğimizi biz biliyoruz :)
Plakalara az kaldıı... Bu arada 14 Ekim doğum günü sürpriz önerilerinizi bekliyorum :)
Kargo da gönderebilirim ben de gidebilirim, her iki ihtimale de öneri bekliyorum :)
Ahh yanina git tabikii... askeriyeyi ara.. bir gün izin iste komutandan..O işin şakası tabi ki.. Ne kadar üzüldüğümüzü özlediğimizi biz biliyoruz :)
Plakalara az kaldıı... Bu arada 14 Ekim doğum günü sürpriz önerilerinizi bekliyorum :)
Kargo da gönderebilirim ben de gidebilirim, her iki ihtimale de öneri bekliyorum :)
a.s. Günaydin Kizlara.s.
turkbayragi $afak turkbayragi
Biten: 324
Kalan: 136
Günaydın, 105 :teytey:
Flowerimmmm
gördüm Seni :) Günaydin
Nasilsin canim?
Günaydın kızlarrrrr
Harbiden ucuyorsun sen beeGünaydınn kızlarr... Az kaldı çok şükür 4 lerdeyiz babykem.. Oda biticek :lepi:
Tatlım eğer gidebilme gibi bi imkanın varsa en güzel sürprizi yanına giderek yaparsın diye düşünüyorum..
hepinize günaydın kızlar opuyorumnanaktan
evet babykem geldiiimmma.s., geçmişe şöyle bi bakayım deidm ama 100sayfa olmuş 2 günde yaa hepsini okuyamadım direk geldim
naber nasılsınız, herkes iyi mi, herşey yolunda mı?
:asigim:şafak 139 :asigim:
Ahh yanina git tabikii... askeriyeyi ara.. bir gün izin iste komutandan..
sabah git al askini gez toz hasret gider.. ? öyle birsey mumkunmu bilmiyorum Askeriyede.. ama bence problem degildir?
hepinize günaydın kızlar opuyorumnanaktan
evet babykem geldiiimmma.s., geçmişe şöyle bi bakayım deidm ama 100sayfa olmuş 2 günde yaa hepsini okuyamadım direk geldim
Dün aksam baya kalabalikti burasi.. ondandir canim benim olumunekankayizsmilehepinize günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Niye hic cikmiyorduki? yani yeni askerde degil?Öyle bişi mümkün mü bilmiyorum ki, komutan sonuçta izin verir mi vermez mi.
Zaten gidemezsem kargo göndericem gidersem planım hazır sayılır.
Bilen var mı peki, kamutandna izin almamız mümkün mü, çarşı iznine ilk kez cmtsi günü çıktı çünkü.
Niye hic cikmiyorduki? yani yeni askerde degil?
Vallaha kibrista öyle ayarlayabiliyormussun..
öyle okudum.. Aile geldiginde süpriz falan olsun.. izin veriyorlarmis 1 gün falan?
Sorabilirsin yani.. bence cok güzel süpriz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?