Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hadi ya canim?.. insallah dogru söyluyordur ya..
Bisey diyimmi.. benim icimdede düsecek gibi bir hiss var..
önceden taa sene basinda inanmiyordum.. ama simdi iyi bir hissim var,,
Hata rafa kalkti haberi ciktiktan sonra gene yok düsecek diye düsünüyordum..
Insallah yanilmam.. olmazsada hayirlisi.. olursada burada party verecem.. :lepi:

Günaydın canım hoşgeldinn a.s.
Şafağınada maşallah.. 100 lerin bitmesine bişey kalmamışş :lepi:

evet canııım ama neler çekiyoruz yaa yeter artık bitsin 100lerde illerde hepsi de -tatlicadiarzu-

Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın :)

iyim canım ben de, dün depremi biraz fazla hiisedenlerden oldum, gerginim o yüzden sempatiksalakcinni
yatmış film izlerken güzel hoplattı, çoğu insan yemek saati sonrası oldugu için ayaktaymış anlamamış ama ben güzel anladım :uhm:

artık hiç inancım kalmadı incim yaaa.. keşke olsa sevinçten saatlerce ağlarım diye düşünüyorum ama dediğim gibi hiç inanamıyorum, ancak nişanlımı karşımda görürsem inanırım sanırım :bbo:

Ahh gecmis olsun ya... ne kötü.. ayy evet ara ve sor.. sonucunu yaz buraya haa :)
Merak ettim simdi.. :)

yaa evet kısmetse arka arkay akavuşucaz askerlerimize canım yaa opuyorumnanaktan
belki de düşerse aynı anda hepimiz kavuşucaz tabii.. hep düşecek kesin derdim, içimde öyle bi his vardı ama bu yalan haberleri duydukça inancım yok olmaya başladı :gitme:
hadi yaa hayırlısı olsun canım hakkında, bizi de haberdar et yerimseniben

İnşallahh düşerdee Bizide çağırırsınn partine babykemmm hihoyyyt
Dün akşam deprem olmuşş..Biz burda hissetmedik tabii şafakçı arkadaşlardan bitanesi depremin etkisi deyince bende askeriyle olan problemden bahsedio sanıp daha düzelmedinizmi die sordumm
İİnşallah çıkar tatlım yaa.. Hayırlıs diyelim artık napalım..Çok oyaladılar gündemi bununla..

vallaha benim icimde düsecek diye his var.. hayirlisi artik cnm..
olursa super olur.. buyuk bir party yapariz burda :)

evet ama bence çoğu da yalan haber oldu.. olan bize ve askerlerimize oldu.. hayalkırıklıgı, üzüntü, sevinç,.. hepsini yaşattılar ve ben artık pes ettim.. olursa olur olmazsa d olmaz gün saymaya devam, duymamaya çalışyıorum haberleri artık, olursa süpriz olur opuyorumnanaktan
yaa sorma salladı bizi yine yeniden deprem :bbo:

Timamdır. Ama siz de dua edin, izin koparayım :)
Insallah canim, tabiki dua ederim..
sende bugunki is górúsmem icin dua et :) ihtiyacim var cünkú

Tabiki herkes gelsin.. olumunekankayizsmile Oryantal show, horon, misket, halay. roman hepsi var..

2 hafta icinde belli olucakmis dedi basbakanimiz.. hayirlisi :Saruboceq:

günayın asker yarenleri ii haftalar nasılsınız bakalıma.s.a.s.bayanssulusmile

şafak:008 turkbayragi:dance: askerim seni çok seviyorum:asigim:

günaydıııınnn.. bitti burcucum yaaa bitti vallaaa delikafadulden

günaydın canım evet bitdi artık çopk şükür darısı başınızaopuyorumnanaktan

Günaydınn tatlımm.. Maşallah yaa bitirdin vallaa delikafadulden

günaydın canım evet artık bitti haftaya salı burda olucak şaka gibi hyecan,stres hepsini yaşıyorum vallakafamçokkarıştı darısı başınıza tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…