- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.961
Kızlar benim işyerinden biri var eski partici.. Eskiden iktidardaki partinin bişeyiymiş tam hatırlamıyorum da..Şimdi konuştuk benmkini sordu falan.. Erken terhis alır dedi bende bizi yakalamz o dedim.. Sen bana sorsana onu dedi 10 gün sonra çıkar dedi İçerden biliyorum dedi.. Pek ciddiye almadım açıkcası artık hiç umudum kalmadı..
Günaydın canım hoşgeldinn a.s.
Şafağınada maşallah.. 100 lerin bitmesine bişey kalmamışş :lepi:
Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın :)
Kızlar benim işyerinden biri var eski partici.. Eskiden iktidardaki partinin bişeyiymiş tam hatırlamıyorum da..Şimdi konuştuk benmkini sordu falan.. Erken terhis alır dedi bende bizi yakalamz o dedim.. Sen bana sorsana onu dedi 10 gün sonra çıkar dedi İçerden biliyorum dedi.. Pek ciddiye almadım açıkcası artık hiç umudum kalmadı..
Ahh gecmis olsun ya... ne kötü.. ayy evet ara ve sor.. sonucunu yaz buraya haa :)Canım benimki iskenderundan gitti, ordan giden askerlerde de göğüs rahatsızlığı olmuş, kocaeline gittiğinde karantinaya almışlardı. Karantinadan geç çıkınca eğitime de geç katıldı ve çarşı izni geç başladı. O yüzden, neyse komutanı araym bugün bakalım ne diyecek..
Dün aksam baya kalabalikti burasi.. ondandir canim benim olumunekankayizsmile
Ben iyiyim canim seni sormali?
bügün is yerimde görüsmem var.. Cok önemli gelecegim icin..
Cok heyecanliyim yani anlayacagin..
Sen nasilsin?
Pesimden geliyorsun masallah $afak 136 olumunekankayizsmile
Ahh gecmis olsun ya... ne kötü.. ayy evet ara ve sor.. sonucunu yaz buraya haa :)
Merak ettim simdi.. :)
İnşallahh düşerdee Bizide çağırırsınn partine babykemmm hihoyyytHadi ya canim?.. insallah dogru söyluyordur ya..
Bisey diyimmi.. benim icimdede düsecek gibi bir hiss var..
önceden taa sene basinda inanmiyordum.. ama simdi iyi bir hissim var,,
Hata rafa kalkti haberi ciktiktan sonra gene yok düsecek diye düsünüyordum..
Insallah yanilmam.. olmazsada hayirlisi.. olursada burada party verecem.. :lepi:
Dün akşam deprem olmuşş..Biz burda hissetmedik tabii şafakçı arkadaşlardan bitanesi depremin etkisi deyince bende askeriyle olan problemden bahsedio sanıp daha düzelmedinizmi die sordummevet canııımama neler çekiyoruz yaa yeter artık bitsin 100lerde illerde hepsi de -tatlicadiarzu-
iyim canım ben de, dün depremi biraz fazla hiisedenlerden oldum, gerginim o yüzden sempatiksalakcinni
yatmış film izlerken güzel hoplattı, çoğu insan yemek saati sonrası oldugu için ayaktaymış anlamamış ama ben güzel anladım :uhm:
artık hiç inancım kalmadı incim yaaa.. keşke olsa sevinçten saatlerce ağlarım diye düşünüyorum ama dediğim gibi hiç inanamıyorum, ancak nişanlımı karşımda görürsem inanırım sanırım :bbo:
vallaha benim icimde düsecek diye his var.. hayirlisi artik cnm..yaa evet kısmetse arka arkay akavuşucaz askerlerimize canım yaa opuyorumnanaktan
belki de düşerse aynı anda hepimiz kavuşucaz tabii.. hep düşecek kesin derdim, içimde öyle bi his vardı ama bu yalan haberleri duydukça inancım yok olmaya başladı :gitme:
hadi yaa hayırlısı olsun canım hakkında, bizi de haberdar et yerimseniben
İnşallahh düşerdee Bizide çağırırsınn partine babykemmm hihoyyyt
Dün akşam deprem olmuşş..Biz burda hissetmedik tabii şafakçı arkadaşlardan bitanesi depremin etkisi deyince bende askeriyle olan problemden bahsedio sanıp daha düzelmedinizmi die sordumm
İİnşallah çıkar tatlım yaa.. Hayırlıs diyelim artık napalım..Çok oyaladılar gündemi bununla..
Insallah canim, tabiki dua ederim..Timamdır. Ama siz de dua edin, izin koparayım :)
Tabiki herkes gelsin.. olumunekankayizsmile Oryantal show, horon, misket, halay. roman hepsi var..İnşallahh düşerdee Bizide çağırırsınn partine babykemmm hihoyyyt
Dün akşam deprem olmuşş..Biz burda hissetmedik tabii şafakçı arkadaşlardan bitanesi depremin etkisi deyince bende askeriyle olan problemden bahsedio sanıp daha düzelmedinizmi die sordumm
İİnşallah çıkar tatlım yaa.. Hayırlıs diyelim artık napalım..Çok oyaladılar gündemi bununla..
vallaha benim icimde düsecek diye his var.. hayirlisi artik cnm..
olursa super olur.. buyuk bir party yapariz burda :)
vallaha benim icimde düsecek diye his var.. hayirlisi artik cnm..
olursa super olur.. buyuk bir party yapariz burda :)
Insallah canim, tabiki dua ederim..
sende bugunki is górúsmem icin dua et :) ihtiyacim var cünkú
Tabiki herkes gelsin.. olumunekankayizsmile Oryantal show, horon, misket, halay. roman hepsi var..
2 hafta icinde belli olucakmis dedi basbakanimiz.. hayirlisi :Saruboceq:[/QUOTE
tabikii :) terfi filan mı, bende geçen hafta terfi aldım:sm_cool: hadi bakalım Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:
Insallah canim, tabiki dua ederim..
sende bugunki is górúsmem icin dua et :) ihtiyacim var cünkú
Tabiki herkes gelsin.. olumunekankayizsmile Oryantal show, horon, misket, halay. roman hepsi var..
2 hafta icinde belli olucakmis dedi basbakanimiz.. hayirlisi :Saruboceq:[/QUOTE
tabikii :) terfi filan mı, bende geçen hafta terfi aldım:sm_cool: hadi bakalım Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:
Ohh süper canim.. Sevindim senin adina.. Tebrikler..
Benimki terfi degil..
E$imi buraya yurtdisina getirmek icin bazi $artlar var devlette.. maas olsun, ev olsun, is olsun.. Hersey tamam.. amaaaaaa sadece kontrakt lazim is yerinde.. 1.5 sene boyunca burada calisacak diye bir belge.. benimki su an 6 aylik.. ve normalde 3 kez 6 aylik uzatiyorlarmis bu sirkette.. ama yarin konusmam var.. ve az cok benim durumumu biliyorlar.. 1.5 sene verirmisiniz diye soracam.. Cok heyecanliyim kizlar.. olmazsa Türkiyeye tasinmam lazim.. Seviyorum istiyorum turkiyeyi.. ama gelecegimiz icin burasi daha iyi bizim icin..
Pff cok heyecanliyim bilmiyorumkismile
Ohh süper canim.. Sevindim senin adina.. Tebrikler..
Benimki terfi degil..
E$imi buraya yurtdisina getirmek icin bazi $artlar var devlette.. maas olsun, ev olsun, is olsun.. Hersey tamam.. amaaaaaa sadece kontrakt lazim is yerinde.. 1.5 sene boyunca burada calisacak diye bir belge.. benimki su an 6 aylik.. ve normalde 3 kez 6 aylik uzatiyorlarmis bu sirkette.. ama yarin konusmam var.. ve az cok benim durumumu biliyorlar.. 1.5 sene verirmisiniz diye soracam.. Cok heyecanliyim kizlar.. olmazsa Türkiyeye tasinmam lazim.. Seviyorum istiyorum turkiyeyi.. ama gelecegimiz icin burasi daha iyi bizim icin..
Pff cok heyecanliyim bilmiyorumkismile
Aaa tatlım tabiki, canı gönülden dua ederim. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah :Saruboceq:
Tesekkúr ederim canim.. hayirlisi evet..Aaa tatlım tabiki, canı gönülden dua ederim. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah :Saruboceq:
Burcucummm... nasilsin...?günayın asker yarenleri ii haftalar nasılsınız bakalıma.s.a.s.bayanssulusmile
şafak:008 turkbayragi:dance: askerim seni çok seviyorum:asigim:
Aboww inanmiyorum 1 haftan kalmisss.. 40.000 x masallah
günayın asker yarenleri ii haftalar nasılsınız bakalıma.s.a.s.bayanssulusmile
günayın asker yarenleri ii haftalar nasılsınız bakalıma.s.a.s.bayanssulusmile
Tesekkúr ederim canim.. hayirlisi evet..
Burcucummm... nasilsin...?
Aboww inanmiyorum 1 haftan kalmisss.. 40.000 x masallah
iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım
evet tatlım sadece 1 haftaccık sabır diyorum yani iyicene deliriyorum evde herkese sataşıp duruyorum kavga ediyorum hep ya
darısı başınıza tatlım
günaydıııınnn.. bitti burcucum yaaa bitti vallaaa delikafadulden
Günaydınn tatlımm.. Maşallah yaa bitirdin vallaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?