- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.301
benimde içime erkek doguyor ama bilmiyorum saglıklı olsun yeter farketmez......maşallah iyimiş şafagın nerde askerlik yapıyo
güvenlik dolayısıyl aolduğu yerleri pek paylaşmamaya dikkat ediyoruz ama doğuda askerim, pek kolay geçmiyor askerlğimiz.. allah yardımcımız olsun hepimizin, en yakın zamanda kavuşalım inşallah :Saruboceq: senin askerin ne tarafta?
ilk başlarda çok bunalıma girmiştim bulantılarım falan olmuştu eşimde burda yok çatacak kimsede yok :) ama atlattım şimdilik sorunumuz yok çok şükür
amin herkesin yardımcısı olsun rabbim kolunun kanadının altına alsında korusun askerlerimizi benimkide mardin midyatta çok uzak çok keşke yakın olaydı gidip görürdük ahhh aahhh
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bakalım
kızlarrr bende rüyamda hamileydim yaa:CüvCüv: ulturosana giriyodum ve bebeğimi bile gördüm yaaa çok güzel bi duyguymuşşş:asigim:
ah mardin ahh benim askerimde orda:sinifsinif:
kızlarrr bende rüyamda hamileydim yaa:CüvCüv: ulturosana giriyodum ve bebeğimi bile gördüm yaaa çok güzel bi duyguymuşşş:asigim:
tam olarak neresinde
harika bi duygu hatta muhteşem inş yasarsın daha yakından anlarsın ben ilk kalp atısını duydugumda aglamıştım ............ayrıca ben nişanlıyken bebek görmüştüm evlenmeme daha cok varken ani kararla evlendim.....ufukda evlilik olabilir :))))
İyi canım sen nasılsın..
Aşkım çavuş olmuş umarım daha rahat ederr delikafadulden
Hayırlara gitsin canım. Rüyada hamile olduğunu görmek iyidir derler.
vallamı yaaaa anammkaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı
valla bak hayırlısı olsun cnm
askerimle konuşuyorumda şuan yorumunu söledim diyo onları haksız çıkarmayalım hemen evlenelimopuyorumnanaktan
gayet haklı ne bekliyorsunuz geç bile kalmışssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?