Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimde içime erkek doguyor ama bilmiyorum saglıklı olsun yeter farketmez......maşallah iyimiş şafagın nerde askerlik yapıyo

güvenlik dolayısıyl aolduğu yerleri pek paylaşmamaya dikkat ediyoruz ama doğuda askerim, pek kolay geçmiyor askerlğimiz.. allah yardımcımız olsun hepimizin, en yakın zamanda kavuşalım inşallah :Saruboceq: senin askerin ne tarafta?

amin herkesin yardımcısı olsun rabbim kolunun kanadının altına alsında korusun askerlerimizi benimkide mardin midyatta çok uzak çok keşke yakın olaydı gidip görürdük ahhh aahhh

ilk başlarda çok bunalıma girmiştim bulantılarım falan olmuştu eşimde burda yok çatacak kimsede yok :) ama atlattım şimdilik sorunumuz yok çok şükür

ilk başlarda bulantı oluyormuş herkesde ama kesinlikle sakıncalı sana ve özellikel bebeğine çok sakıncalı canım aman stresten,sıkıntıdan uzak durmalısın
işyerinde bir kız vardı yediklerine felan o kadar dikkat ediyorduki bebişi dünyaya geldi o kadar usluymuşki
eğer dünyaya geldiğinde aramaz olmasını istemiyosan onlardan uzak durucaksın canım
bana kız gibi geldi ama bakalım artık bzlerlede paylaşırsın dimi canım

kızlarrr bende rüyamda hamileydim yaa:CüvCüv: ulturosana giriyodum ve bebeğimi bile gördüm yaaa çok güzel bi duyguymuşşş:asigim:

kızlarrr bende rüyamda hamileydim yaa:CüvCüv: ulturosana giriyodum ve bebeğimi bile gördüm yaaa çok güzel bi duyguymuşşş:asigim:

harika bi duygu hatta muhteşem inş yasarsın daha yakından anlarsın ben ilk kalp atısını duydugumda aglamıştım ............ayrıca ben nişanlıyken bebek görmüştüm evlenmeme daha cok varken ani kararla evlendim.....ufukda evlilik olabilir :))))

vallamı yaaaa anammkaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…