Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok teşekkür ederim allah razı olsun evet bebiş bekliyorum babasının yolunu bekliyorum ömrüm beklemekle geçiyo :))))

kızlar bakın ne buldum bılenınız vardır belkı ama ben yenı gördum kaydirigubbakcemile3

UYURKEN SUTYEN TAKMAYIN
Gogus kanserinin en onemli nedenlerinden birinin
araliksiz takilan sutyen oldugu belirtildi. New York ta bulunan Ulusal
Saglik ve Uzun Yasam Kaynagi Merkezi, 4700 kadin uzerinde yaptigi
arastirmada, araliksiz sutyen takan kadinlarin, gogus kanserinin en sik
goruldugu kesimi olusturdugunu ortaya cikardi. Sutyen kullanmayan
kadinlarda kanser oraninin cok dusuk oldugunu belirleyen uzmanlar,
kadinlari gunde 12 saatten fazla sutyen takmamalari konusunda uyardi.
Doktor Beverly Smith, duzenli masajin goguslere kan akisini artiracagini,
boylece sutyenlerin gogus uzerindeki olumsuz etkisinin azalacagini soyledi.

ben hiç çıkarmıyorum delikafadulden delikafadulden

Annem ben kucukken dedi.. uyurken cikarman lazimm..
yoksa sarkar gogusun... onun icin uyurken ben takmiyorum zaten

:1shok::1shok:
YAZIN ARADA ÇIKARIODUM AMA KIŞIN ÜŞÜRÜM BEN YAAA

hoşbulduk teşekkür ederim..........aslında bir aydır burdayım ama denk gelmedik galiba:)

evt denk gelmemişiz o zaman :) memnun oldum.. yen mi gönderdin eşini askere? bebiş de var sanırım, hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah..:ecrin_bebek: ne kadarlık hamilesin?

tesekkur ederim canim..
hepimizin istegi, dualari kabul olur insallahhhhh

amiinnn :Saruboceq:

anammm bend ehiç çıakrmam uyurken ya
sabah işe giderken zorlanırım ya iki saat onunla mı uğraşıcam poffff

regl sancışarı,ksit
babykenin haberiiiiii

neler oldu kız ben onu unuttum ya günlerini değiştiriyolar aklımd atutamıyorum bşrdaha

Çok güzeldi ya. Su nun annesi mezuniyet balosuna geldi aslancem le su bakakaldılar anasına öylee bitti..
Ama ben arzu yla ali nin ilişkisini merak ediyorum asıl.. :asigim:

bende son bolumun yarisina kadar izledim.. birazdan izlicemm..
guzel dizi yaaa

Baya uzun bölüm ya yada işteyim diye ööyle geldi:hulya:

bende memnun oldum 3aylık hamileyim eşim askere gideli 316 gün oldu kaldı 144 inşallah tez zamanda kavusacagım askerime....amin amin inş darısı tüm bebek isteyenlere

Bende hiç takmam yatarkene. Gerçi evdeyken odamda takılcaksamda hiç hiç takmamkaydirigubbakcemile2 öyle daha rahat zatizemuszemus

bende memnun oldum 3aylık hamileyim eşim askere gideli 316 gün oldu kaldı 144 inşallah tez zamanda kavusacagım askerime....amin amin inş darısı tüm bebek isteyenlere

minikmiş daha iyi babası gelicek o gelene kadar, daha cinsiyeti de belli değildir onun ama benm içime erkek gibi doğdu :)
sen de bizim devrensin o zaman, benim de şafağım 139 opuyorumnanaktan

minikmiş daha iyi babası gelicek o gelene kadar, daha cinsiyeti de belli değildir onun ama benm içime erkek gibi doğdu :)
sen de bizim devrensin o zaman, benim de şafağım 139 opuyorumnanaktan

benimde içime erkek doguyor ama bilmiyorum saglıklı olsun yeter farketmez......maşallah iyimiş şafagın nerde askerlik yapıyo

çok teşekkür ederim allah razı olsun evet bebiş bekliyorum babasının yolunu bekliyorum ömrüm beklemekle geçiyo :))))

rica ederim canım oy yoyy 3 aylıkmış ne güzel bençok mutlu oluyorum anne aaylarını bu topicde görünce ya yediklerine dikkat ediyorsun dimi sakın stres yapmam bebişine yansır tatlım

rica ederim canım oy yoyy 3 aylıkmış ne güzel bençok mutlu oluyorum anne aaylarını bu topicde görünce ya yediklerine dikkat ediyorsun dimi sakın stres yapmam bebişine yansır tatlım

ilk başlarda çok bunalıma girmiştim bulantılarım falan olmuştu eşimde burda yok çatacak kimsede yok :) ama atlattım şimdilik sorunumuz yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…