- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.481
nası yaptın pekı adı ne kampanyanın
Evinizde de Turkcell kullanarak sabit hatlarla en uygun fiyata konuşabiliyorsunuz. EvTurkcellli Hazır Kart'lılar, ayda 7,5 TLye evden yurt içi sabit hatlarla tam 400 dakika konuşuyor. Evde de Turkcell kullanın, ev ekonomisi hareketine katılın!
EvTurkcell kampanyası 30 Kasım 2010 tarihine kadar geçerlidir.
EvTurkcell'den faydalanan Hazır Kart'lı aboneler, EVDE CEP yazıp 8058'e gönderdiklerinde ayda 7,5 TL karşılığında 30 gün boyunca ev alanından yurt içi sabit hatları arayabilecekleri 400 dakika kazanabilirler.
Paket aşımlarının 5 dk sı 50 kr ile ücretlenecektir. Her 5 dakika için ilk dakika 40 kr,kalan dakikalar için 10 kr ücretlendirme yapılacaktır.
Paket ücretlendirme periyodu 1dkdır.
amin cok tesekkür ederim hepimiz tez zamanda kavuşalım....benim eşimde izmir bornovada acemilik yaptı sürdüler kocamı doguya of of yakın olsaydı gidip gidip görürdüm ben kuzumu
hı bu evden konuşmak ıcın bılıyorum bunu ama bana cepten konuşma lazım kaydirigubbakcemile3
canım tamamada ev telefonundan degılkı cep telefonundan konusyosun
canım tamamada ev telefonundan degılkı cep telefonundan konusyosun
canım bunn faturası ev tlfna yansıyomuş biri yapmış öyle dedi.
selam kızlar nasılsınız ??
uff havalar nasıl bı anda sogudu yaa usuyorummm
meral şuanda çıldırmak üzere...sorular peşpeşe..anlamadıkça kızı soru yağmurna tuttuksempatiksalakcinni..meraaaaal sesin gelmio kız kaçtınmı bizden yoksasırnaşık şey
selam kızlar nasılsınız ??
uff havalar nasıl bı anda sogudu yaa usuyorummm
canım bzımkılerınde kesın dogu olucak am tez zamanda kavusalım hepımızz
ne kadar oldu gideli eger meslekçi secilmezse 75gün yaparsa acemiligini batıya düşer ama benim herif gibi sabır edemez meslekçi secilirse direk dogu.........benimkini bilecige yolladılar ordan dogu çıktı ahh aahh sakalım yoktu sözümü dinlemedi
benımkıde bılecıge gıttı acemılıkte 75 gun yaptı ordan d.bakır mafoldumben
meral hakket kaçmış.dayanamadı bize:roflol:
ben turkcele gittim sordum evden konuşuluyo dedı eviş yap dedı ama . senın gönderdiğin şeyde de yazıyo evden 400dk dıye :bbo:
yazık kıza kaydirigubbakcemile3[/QUOT
hehe olur mu kzılar oyle sey ercan aradıda onla konusyodum benn geldımm
çünki bilecikde şöfer egitimi veriyorlar gerci fark etmes egitim alsada almasada direk doguu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?