- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.461
canım aveyayı bımıyorum internetten onada bı bak ama turkcell 7,5 tlye 400 dakıka verıyo canım onu yapabılrsın evden konusabılıyosun ama yınede cook ıyı bı kampanya bence istersen onu yap belkı boylelıkle daha sık arar canıms senı
bende sabıt numarayı arıyorum hep ugurun cebı olmadıgı ıcın ayda 100lıraya yakın kontr harcıyorum ohaoldumsmile
400dk lık kampanyay a baktım canım faturalı diyo ama.ayr 30 ekim sondu o kampanya..onun dışında çok araştırdım ama bulamadım..numaramı taşırsam 600dk veriolar ama bende hattımı taşıyamm
askere gitmeden önce ipler elindeydi canım..bundan sonra zor bulurum artık ben o ipleri..zamnında alıştı böyle..benim yüzümden tabi..daha yeni açıldı gözüm.ama iş işten geçti tabi..ipin ucunu çoktan kaçırdım ben
canım aveyayı bımıyorum internetten onada bı bak ama turkcell 7,5 tlye 400 dakıka verıyo canım onu yapabılrsın evden konusabılıyosun ama yınede cook ıyı bı kampanya bence istersen onu yap belkı boylelıkle daha sık arar canıms senı
faturalı hat ıcın mı o dedğin
şimdi seni kendine mecbur hissediyo o çünki asker psikolojisi ben beıktım bu psikolojiden ama neyse......alırsın hiiç merak etme askerden gelince kuzu olur sen kendini hiiç üzme.......gerçi aradaki yani ikinizin arasındaki seviyesini sen bilirsin....ama birazda şımarıklık yapıyo galiba bana öle geldi
meralbaşka bi kampanya yokmu canım turkcelde ya
meralbaşka bi kampanya yokmu canım turkcelde ya
hayır canım faturasız
canım orad bır suru var sen nasıl bısey ıstıyosun tam olarakkkkk
eviş var onu yapıyorum ben 5 lıraya 2 saatti sanırım
amın canım ızmır gazıemırde sen yolu yarılamısın gecmısı okumustum bebısınde var oh ne guzel canım allah sızıde tez zamanda kavustursun:Saruboceq:
o nasıl faturasızmı
askerden gelince farklı olurmu oda ayrı bikonu..innşallah değişir
ben onu aramak için canım sabit hattı arayıp rahatça konuşabileyim o canım..söyledim ben ona kontr yüklücm seni ararım diye.onu bekliyo oda cepten çok gitti için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?