Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

400dk lık kampanyay a baktım canım faturalı diyo ama.ayr 30 ekim sondu o kampanya..onun dışında çok araştırdım ama bulamadım..numaramı taşırsam 600dk veriolar ama bende hattımı taşıyamm

bende sabıt numarayı arıyorum hep ugurun cebı olmadıgı ıcın ayda 100lıraya yakın kontr harcıyorum ohaoldumsmile

canım cep numaralarındanda sabıt hatlar aranıyo telsımdede var turkceldede aveayı bılmıyorum ama malıyetı o kadar yuksek olmaz senın ıcın

400dk lık kampanyay a baktım canım faturalı diyo ama.ayr 30 ekim sondu o kampanya..onun dışında çok araştırdım ama bulamadım..numaramı taşırsam 600dk veriolar ama bende hattımı taşıyamm

canım faturalı degıl ben faturalı degılım yaptım onunla konusuyorum cunku ayrıcada o 30 kasımda son buluyo canımmm

şimdi seni kendine mecbur hissediyo o çünki asker psikolojisi ben beıktım bu psikolojiden ama neyse......alırsın hiiç merak etme askerden gelince kuzu olur sen kendini hiiç üzme.......gerçi aradaki yani ikinizin arasındaki seviyesini sen bilirsin....ama birazda şımarıklık yapıyo galiba bana öle geldi

askerden gelince farklı olurmu oda ayrı bikonu..innşallah değişir

amın canım ızmır gazıemırde sen yolu yarılamısın gecmısı okumustum bebısınde var oh ne guzel canım allah sızıde tez zamanda kavustursun:Saruboceq:

amin cok tesekkür ederim hepimiz tez zamanda kavuşalım....benim eşimde izmir bornovada acemilik yaptı sürdüler kocamı doguya of of yakın olsaydı gidip gidip görürdüm ben kuzumu

ben onu aramak için canım sabit hattı arayıp rahatça konuşabileyim o canım..söyledim ben ona kontr yüklücm seni ararım diye.onu bekliyo oda cepten çok gitti için.

Evinizde de Turkcell kullanarak sabit hatlarla en uygun fiyata konuşabiliyorsunuz. EvTurkcell’li Hazır Kart'lılar, ayda 7,5 TL’ye evden yurt içi sabit hatlarla tam 400 dakika konuşuyor. Evde de Turkcell kullanın, ev ekonomisi hareketine katılın!

EvTurkcell kampanyası 30 Kasım 2010 tarihine kadar geçerlidir.
EvTurkcell'den faydalanan Hazır Kart'lı aboneler, EVDE CEP yazıp 8058'e gönderdiklerinde ayda 7,5 TL karşılığında 30 gün boyunca ev alanından yurt içi sabit hatları arayabilecekleri 400 dakika kazanabilirler.

Paket aşımlarının 5 dk sı 50 kr ile ücretlenecektir. Her 5 dakika için ilk dakika 40 kr,kalan dakikalar için 10 kr ücretlendirme yapılacaktır.
Paket ücretlendirme periyodu 1dk’dır.

canım bişi sorcam ankisörlü tlfnları geri aramaya kapatmışlar öle mi?akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…