- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.561
ben mail attım cnm. en sinir olduğum konu şu. her oku(ya)mayan kişi potansiyel işsiz güçsüz işe yaramayan birisimidir?
bugün bir fabrikada mühedis gelir ustabaşına sorar işleri.Ustabaşı üniversite mezunumudur? evet mühendise, doktora, öğretmene elbette ihtiyaç var. ama birde kalifiye elemena muhtaç bu ülke. hangileri acaba vardiyalı bir fabrikada çalışırdı sormak lazım?
kızlar ıyı geceler
canım uykumda yok cook ama napıyım
bunu anlamaları mümkün değil canım ya zaten anlasalar oku(ya)mayanları böcek gibi görmekten vazgeçerler! nişanlım anlattı komutan sukuneti sağlayın yaaa demiş kısa dönemin biri çıkmış sukunet ne ya demiş... düşün artık her okuyan da aynı değil işte... ben üniversite mezunuyum ve devam ediyorum okumaya,yeğenim aralıkta kısa dönem gitcek demekki objektif olabiliyorum bu konuda!
askerin aradı rahat rahat uyu artık..kaydirigubbakcemile3
benı sınırlendırdı yıne bıraz sonra barıstık ama canım valal kırıverıcem kafasını olucagı o yanıı
alttan al artık canım.arıyoya ona bak senkaydirigubbakcemile3
kızlar benım kardesımde kısa donem yapıcak ama oda tek tıpın gelmesı taraftarı cunku haksızlık oldugunu dusunuyo cunku bı cook ınsan sırf kısa donem ıcın acık ogretıme gıdıyo yanı amac bırazda kısa olması ıcın bence her unıverste mezunu aynı degıl kafa olarak ama bakan celık bıle onlar ılk okul mezunu falan dıterek kucumseme yaptı o oyle soylerken onlarada gun dogdu ıste
yani her insanın ideali var dimi sonuçta benim nişanlım da sözüm meclisten dışarı su ürünleri okuyup kısa dönem yapmayı bilirdi ama laf olsun diye okumak istemedi istediği bölüm olmayınca kendi işine yöneldi cafelerini işletiyo açıktan da okuyo.. kim ne kaybetti şimdi? tamam 15 ay yapsın gururla beklerim ama çoğu üniversite mezunundan her anlamda daha iyi konumda olduğunu da ben biliyorum!
bravo canım gerçekten durum bu işte... ne diyelim Allah yukarda! şimdi veya daha sonra bizi etkilemese de birgün tektip olcak! şu anki kısa dönemler uzamasın tamam belli bir plan yaparak gittiler sonuçta ama bundan sonrası için tektip olmalı inşallah da olucak!
sana katılıyorum canım.süre ile değil askeriyede ki görevlendirme ile ayrılsınlar o halde.bu niye süre ile oluyor... herkesin zamanı hauyatı kendine göre değerlidir.biz çok mu hevesliydik 15 ay göndermeye ama olmadı işte bir şekilde uzun dönem gitti.
tabıkıde benım ailem tek tıp ıstıyo canım akrdesım dıyo 4 ay hıc gıtmesınler ne gergı var dıyo oda dogru canım bu hukumetın ıslerıne akıl sır ermez bız son gun dıye baklerken neler oldu baksana
doğru valla bir günde neler değişiyo.. daha neler değişcek bakalım..
İncim şimdi bizde askere gitsek sen kısa dönem olcaksın ben uzun dönemm adalete bak kaydirigubbakcemile3
:roflol: hakkımı isterim kardeşim ben o kadar dirsek çürüttüm kısa dönem olcam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?