- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.581
heralde yanii biz liseden çıktık boş boş geziyoruz biz işe yaramayız :sinifsinif:
''hayata bakışlarımız farklı yavrucum bizim'' imza ntv deki okumuş genç aklinialirimsmile
ooo hala mı kısa dönem uzun dönem.
benim dünyadan haberim yok yaav. hiç bakmıyorum valla son durum ne diye.
haa olurda kısalırsa haber verin bana. yok olmazsa öyle bişey hiç bi gelişmeyi takip etmiyorum
''hayata bakışlarımız farklı yavrucum bizim'' imza ntv deki okumuş genç aklinialirimsmile
siyahincim saol canım özgecim sende gndz sormuştun görmem şu an yüzde 30 zamanla iyileşicek inşallh
onlar öyle ya. biz bi gun 4 kişi oturuyoduk işte sevgilim ben onun arkadaşı bide benim bi arkadaşım. çocuk 2 yıl okudu özel ünv.de diyorki " 2 sene daha okuyup 4e tamamlıcam 15 ay askerlik yapamam bi kaza kurşununa giderim filan" ve bunu aşkımın yanında söyledi guya en yakın arkadaşı olucaktı. okumuşun cahilinden kork diye boşuna dememişler
hay ben o genciin -tatlicadiarzu-
özgee aşkın izinde mi?
akannehir yuhh demek istiyorum canım ohaaa çüşşş! zihniyete bak ne hayrın var senin devlete?? tövbe yaaaalsanaalsanasmile
okumuşun cahilinden kork.. nokta yerimseniben
yok kızz nerdee gitmeden buluşmuştuk bi gün
aynen öyle sinirlenmiştim ki incim hatta lafa bak ya aşkımın yanında söylencek şey mi bu olucagı varsa gene olur demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?