Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizim şafakk atarsa 16 :dance::dance: bursa diyoruuzzzz..
16 gün sonra da bursa'da olucakk aşkımmmm =))
off nasıl heyecanlıyım hiç izin kullanmadı 11 aydır görmüyorum nerdeyseeee..

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER

( 230/81 ARASI )

:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

120 03062008

129 DİDEM_EVO

131 GFB 1907

135 BABYKE

138 HEJAR12

138 FLOWERB

145 HAYRANIIM

149 FIDES

160 ACELYA

169 MELISAM09

174 HEATH19

196 SUSU

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

223 ANGELGÖZDE

226 ECEM3004

227 KARDELEN44

227 GRIMSI

228 YENGEC123

228 MAVIMAVIMAVI

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi

YENGEC
Canim.. dün aksam yazdigin yazini okudum..
Askerin Cavu$ olmus.. Benim askerimde Cavu$ ve cok cok rahat..
Cavu$lar genellikle baya rahat oluyorlar.. Istima icin ön hazirligi yapiyorlar ve
Nöbet tutmazlar.. Nöbetci arkadaslari kontrol ediyorlar haftada 1 veya 2 kez
Uyuyorlarmi, ayakta duruyorlarmi vs.. Yani icin rahat olsun canim..
Senin askerin nerde bilmiyorum ama eminimki aynidir yani hersey..
Bölükteki erler Cavu$un sözünü dinlemeleri lazim.. cünkü Cavu$lar özel egitim aldilar.. Tebrik ederim cnm! Hayirli olsun Arkadasim olumunekankayizsmile

İyi canım sen nasılsın..
Aşkım çavuş olmuş umarım daha rahat ederr delikafadulden

günaydun babykem:)naber nasılsın?
listenin yeni hali süper olmuş yaa yanlarımızda askerlerimiz vaaar opuyorumnanaktan
Canim benim.. iyilik yaaaaa.. cok mutluyumm.. cok iyiyim sükürler olsun..
Aynen.. Askerlerimizde listeyi görsün dimi.. Birlikte $afagimizin yaninda olumunekankayizsmile
Sen nasilsin cnm? Insallah iyisindir sende

amin herkesin yardımcısı olsun rabbim kolunun kanadının altına alsında korusun askerlerimizi benimkide mardin midyatta çok uzak çok keşke yakın olaydı gidip görürdük ahhh aahhh

amiinnn.. imkansız gitmem, gelmesi de çok zor.. dağıtım izni harici izne gelmedi hala, kendisi de istemedi zorlanmasın diye ama bakalım hayırlısı...

Canim benim.. iyilik yaaaaa.. cok mutluyumm.. cok iyiyim sükürler olsun..
Aynen.. Askerlerimizde listeyi görsün dimi.. Birlikte $afagimizin yaninda olumunekankayizsmile
Sen nasilsin cnm? Insallah iyisindir sende

maaşallah canım hep mutlu ol böyle:)
idare eder ben de işte, dün nişanlım kafamı karıştırdı biraz:) orda bi arkadaşının cebinden çaldırdı.. depodayız çay içiyoruz hep beraber dedi.. o arada bi dkk canım dedim yanındakilerle konuştu fısır fısır.. sonra biz tam konusurken yanındakilerden biri bağırdı "yengee izne geliyo bu yarın" dedi.. benimki de yok oğlum inanmaz süpriz yapacağımı biliyo, ben yılbaşında gidicem gidersem dedi.. noluyo orda dedim, yrn izin konvoyu var da onu söylüyo bişey yok dedi.. acaba gerşekten geliyo mu yoksa öyle şaka mı yaptı o çocuk, başındaki fısıldaşma neydi acaba.. ay kafam çok karıştı yaaa :bbo:

Amin Insallah hepimiz mutlu olalim..
Abowwww :1shok: Yaaa bence arkadaslari dümen yapiyo..
eger gercekten gelecek olsa arkadaslari süprizi bozmaz ya..
dümendenn yapiyorlardir bence.. sen heveslenme..
Gelirsede genede süpriz olur.. Ben sahsen asker olsam.. ve nisanlima supriz yapmak istesem ve asker arkadasim geliyooo falan dese.. vallaha o kisiyi fena ederdim..
Zannetmiyorum CADIARZU

ay bilmiyorum yaaa çok takıldı kafama.. bi yandna gelmesin bi yandan gelsin diyorum :bbo:
geliyo musun cidden, yarın diyolar bak zaten süpriz olmuş oldu günü gününe öğrendim dedim.. yok öyle bişey yaa süpriz yapıcam biliyosun dedi.. zaten komutanların sesi çıkmıyo daha benim için, bişey demezlerse de hiç izin kullanmama taraftarıyım biliyosun, eğer zorla yollarlarsa da yılbaşında orda olucak şekilde gelmek istiyorum dedi..
ama şöyle bişey var, benimkisi böyle durumlarda çok soğukkanlı davranabilir, ben anlamayayım diye, eğer gerçekten geliyorsa bana öyle numara yapıp, telefonu kapattıktan sonra kafa göz dalar o çocuğa :roflol:

ayyyy vallaha bende simdi heyecan yaptim.. :kedi:
süpriz yapacam biliyorsun demis sana.. belki o "süpriz bu süpriz olmasin aklinialirimsmile

ayyyy vallaha bende simdi heyecan yaptim.. :kedi:
süpriz yapacam biliyorsun demis sana.. belki o "süpriz bu süpriz olmasin aklinialirimsmile

ben de öyle düşündüm işte CADIARZU aayyy çok karıştım.. kafam orda tamamen çalışamıyorum yahu...
sempatiksalakcinni eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile :bbo: laelaelaelaelae kafamçokkarıştı delikafadulden :1shok: fisfisfis :sm_confused: :1rolleyes:

Ayyy bende heyecan yaptim bea.. Äskeriyeyi ara.. dedi nisanlim yarin galiba izne cikacak? dogrumu? süpriz yapmak istiyorum de.. kacta cikacak de
naniknanik :sm_cool: :dance: hihoyyyt :lepi: delikafadulden :1hug:

Ayyy bende heyecan yaptim bea.. Äskeriyeyi ara.. dedi nisanlim yarin galiba izne cikacak? dogrumu? süpriz yapmak istiyorum de.. kacta cikacak de
naniknanik :sm_cool: :dance: hihoyyyt :lepi: delikafadulden :1hug:

bozmayayım süprizini, sonra biri söyler falan ömrüm boyunca dinlerim onu :roflol:
ama akşama kadar sesi çıkmazsa ararım tabii ki, zaten kesin geliyo demektir.. maalum oldugu yerden direk aynı günde gelmesi imkansız, aktarmalı gelicek yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…