- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.661
saol tatlımm opuyorumnanaktan
ayy canım kıskanılmaz mı onlar da haklı tabi ne tip insanlar var sempatiksalakcinni benim de parmağımda tektaşım nişan yüzüğüm var ama işte.. sempatiksalakcinni
90/4 ler de gelir canımmm turkbayragi
bende canım şafak 323 :gitme:
Alt devreler gelse iyi olucak aslında
benimde yüzügüm ve tek taşım vaar ama gümüşler maalesef kaydirigubbakcemile3 Allah altınını takmayıda nasip etsinn
Cnmm vala en ısyını yapıon ah bı 300lere gecsekk yagözde ben fak saymıom şimdikaydirigubbakcemile3 yemin töreni şafagı saymaya başladımzemuszemus
saol tatlımm opuyorumnanaktan
ayy canım kıskanılmaz mı onlar da haklı tabi ne tip insanlar var sempatiksalakcinni benim de parmağımda tektaşım nişan yüzüğüm var ama işte.. sempatiksalakcinni
90/4 ler de gelir canımmm turkbayragi
ooyy tertibimm :gitme:
daha sık gelsene canım dertleşirizboshayallersmile
evet gelsinler artık yaaolumunekankayizsmile
pişşştttttopuyorumnanaktan
biz de gümüşle başladık canımo günler de gelicek inşallah,, evlendiğimiz günler de gelicek :asigim:
90/4 istioruz topigimizeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
Cnmm vala en ısyını yapıon ah bı 300lere gecsekk ya
Cnm benm ole vallaaaa ama hayrlsıyla gecıp gıdıcek bugunler..Ins bı an önce 90a 4ler gelırde az da olsa sevnrm belkı=) bras zman gectı dıe.
megiiiimmmmmmopuyorumnanaktan
ben hürgeneralim amaaturkbayragi
Allah kavuştursun canlarımmm sizleri dee inşallahhh:Saruboceq:
meggg delikafaduldenopuyorumnanaktan
Geliyorum aslında ara ara yazıyoduk sık gelirim artık tertip :)
Ben alt devlerin gününü bile sayıyorum nerdeyse :hulya:
inşallah.. benm daha göderdgm 1 ay bile olmadı:gitme:bnde hürgeneral olunca grcem topigimize yneeee:hulya:
incilerin en güseliiiiiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?